![]() |
a mnie dzisiaj bili pekery :< a poźniej poszedłem oglądać telewizje
|
To widze ze fajowski dzien miales;p zapomnialem dodac ze dzis z kolega poszlismy do sklepu i widzielismy taka fajowska lalke barbi!!!! STARY!!! ONOEONOENENENENEO
|
duble post o kurde bedzie buba :/
|
kurde a kupiłeś ją sobie?? o kurde zapomniałem ci powiedzieć że już jest sobota ! nie wiem jak to możliwe !! w ogóle ten świat jest dziwny
ej co robisz??? |
A no tak ;p ej zapomnialem opowiedziec pewnal historyjke.. a wiec.. Szlem sobie z karlin na amazonki i ide ide sobie i nagle otwieram krzaczora <kolega mi mowil ze sie da wiec otworzylem> no i znalazlem 2 ludka..nooo...szlem sobie tak dalej dalej i dalej az wkoncu spotkalem Trola i lotlem golden arma :P
Slyszales nowego NEWSA?!!?!??!?!?!?! |
ej kurde ja ci powiem stare niusy !!! a więc tak !!!!
Lord guma zjechał sobie postać ale nei sam !!1111 Tetro Aurelius sprzedanyy !!! i teraz gra na nim 'potenrzny' evan ej może ty coś powiesz teraz? |
ejejejejej a wiesz ze norf ma uszy jak satelity xD
|
Hail SC o/
|
Noł koment co do tamtej akcji
|
nuuuuuuuuuuuda:kat:
|
Jak was słucham to mi się rzygać chce.. Dyskusja na poziomie 7 latków...
@down : na jedno wychodzi.. czepiasz się szczegółów ;P |
Cytuj:
|
Yeeeeeeeeee!!! Po tygodniu wkońcu coś ktoś napisał :]
|
hahahahahahahahahahahha.. hahahahahhahaha... hahahahahaha polacy ze szwedami heuheuehueheuheueheu ;) dawno niegralem a tu bach LOL jest wogle jakas wojna teraz czy ta gildia polaczkow i swe pekuja ??? :baby:
|
@up
Wtf ?!?! |
@Vankel
Skoncz z tym klejem. |
<Znk> daj spokoj wreszcie...
Cisza i nuda.. |
kiedys ludzie co chwile pisali ale nie ma olika i nikt nie pisze ;( patrze na jednej stronie sa posty z lutego i kwietnia........... co to ma byc? piszcie cos , opowiadajcie
|
|
Ps. Rekrutacja trwa :)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |