![]() |
up
dobre cwaniaczku;] nigdy nie mialem bota wiec zamknij pysk szczeniaku i sie nie odzywaj jak nie jestes czegos w 100 % :) wiele osob z czubow ci powie ze nie mam bota :( i nigdy nie mialem |
Cytuj:
Ignoruj takie osoby. Nie komentuj ich glupoty :) btw. Temat bardzo fajny, podoba mi sie :) |
|
Wiem psie że jestes mocny w pysku. Cho w RL to pogadamy
Chyba że No Life. Jeb sie suko bo tacy jak ty długo nie żyją... Więcej osób powie że miałeś bota |
up
lol2....buehehehe kim ty wogole jestes? przedstaw sie kozaku;] ten kto mnie zna w 100 % nigdy nie powie ze bocilem :) lub boce a tak naprawde to sram na ciebie i na twoje jebane komentarzyki mozesz sobie mowic co chcesz pozdro kotku:* |
Wiem że srasz wkońcu jestes Eternal Sraka...
A bota pewnie masz.. Bo sharujesz napewno A zreszta to i tak Jeden huj ;) Pozdr FAN:D:cup: |
ale sie przysraliscie ... xd nie wiem to jakas zadrosc? xd
|
up
Najwyraźniej ;) Swoją drogą to dajcie sobie spokój z komentowaniem tego tematu jeśli macie takie rzeczy pisać xd |
Nie patrz na to Waka :P kazdy ma swoje kompleksy... i nie odpisuj lamusom po prostu ich pierdol ;) piona
|
Wybieraj kilometr, czekam suko. Znając takich jak ty to pewnie z kolegami przyjedziesz. 303 powietrzna sie kłania.
Esta noiche waka skurwysynie... Czekam. A tobie waka Czechów by nie pomógł. Kicek, jak wiesz ocb to dobrze Eskariato pedale |
^ Wybacz, nie rozumiem twojego suahili ;d
A nawet jesli by bocil, to co ci do tego? :) Wiecej niz polowa tego serva uzywa ng, balckd itp... nie ma sensu sie klocic o cos tak malo znaczacego >.> |
nie pomogli by mi ludzie z czechowa?;]
heh... kolejny zjebany tekst ;d http://img235.imageshack.us/img235/1429/4hhea2.png masz i niech ci oczy spuchna z zazdrosci :/ |
^.- napinacie sie all.. a tak naprawde nikt by z was nie wyskoczyl...
btw. nawet jak waka ma bota to chuj z tym wasz char ?:> czy to ta slynna polska zazdrosc ?:D |
Ty kolego pro elo moglbys nam nie zasmiecac tematu nie jeden taki kozaczyl a potem s*******aj wez sie odpierdol od Waki bo chuja wiesz o nim a tak sie sklada ze znam go prawie od poczatku pzdro.
A po 2 co masz do tych programow zazdroscisz to sobie kup jak umiesz ustawic hehe ;d |
Cytuj:
Rox foty, gz and gratz. |
Fajne foty tylko pod koniec temat zaśmiecony... czytać się odechciewa
|
Nooo Waksom ingorujmy to bo tylko chca nam zepsuc temat.
|
@Waka. na jaki addon silki zbierasz???;))
|
|
Fajny temat :)
tylko mam 1 pytanie - Waka na tym ss up lighthacka masz czy mi sie zdaje? :P Dawajcie troche wiecej ss z huntow itp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |