![]() |
Cytuj:
|
|
auhshuahushuauhhushuauhsa
oplulem monitor ze smiechu |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
13:31 Boroth Flam [167]: ej
13:31 Boroth Flam [167]: wanna pro? chyba ktos tu nie ma kasy :>:evul::D:D |
Polowa interregnum sprzedaje :o
|
Ja wlasnie kupilem sobie protekcje za 5k i czuje ze zrobilem interes zycia bo jak by nie bylo wara to bym dal za te pro 20k :D.
Co 2 pisze sell pro ;/ |
Która z gildi expi ,a która siedzi w pz bo nie jestem w temacie?
Btw: Sell pro |
TeZetWu(TZW): Gildia Panujaca Jak Narazie(do konca wojny) oskarza LR , ze siedzi w PZ(statek/domki/dp). Ale Patrzac na erig.net mozna jasno okreslic ze jest na Odwrót: Damoon expi, Leszczu tez , i wiele innych tak samo. Co prawda 200k/dzien nie jest duzo ale w czasie wojny to i tak RESPECT =)
|
20:50 You see a dragon scale mail (Arm:15). It weighs 115.00 oz.
20:50 You see a royal helmet (Arm:9). It weighs 48.00 oz. An excellent masterpiece of a smith. <3 frosty |
Cytuj:
|
@up
I co z tego ze z kolegami? Zawsze trzeba miec "Plecy" . A poza tym , jak interregnum takie m±dre to czemu nawet poczciwego Rata nie zdoła zabić? Od Niedawna niejestem po żadnej stronie(byłem po Inter~) , bo widze ze i tak to nie ma sensu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2.Nie Jestem po zadnej stronie Po 3.Wasze wypowiedzi na tibia.com mnie smiesza(a szczególnie twoje) Po 4.Wojna i tak juz raczej jest przegrana przez was , ofc jezeli nie ruszycie swoich tylkow na MassLogi/OB. |
Cytuj:
|
troche ci sie regiony polski poj....
|
ta 2 osoby, jaaaasne bylem tam i widzialem z 10 conajmniej wiec nie pieprz glupot
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |