![]() |
aha to na takiej zasadzi dizekiuje ze mi wytlumaczyles
|
od skilla okolo 68 do 80 mozna swietnie skillowac na tortoise na laguna islands jesli ktos nie chce na cyklopach
|
@Up
Na żółwiach kicha, bo dużo botterów. Poza tym, szkoda pacc. Cyklopy są ok. |
Oj, trzeba sie wziąść za te skile. Ja mam na 21 lvlu skile 50/47. Az wstyd.A trzeba mieć skile 60/60. Wiec do skilowania !!! xD
|
Cytuj:
PS:ponawiam gdzie expic 35 najtem 70/70skille bez pacc |
Kazz, Milltawin(o ile się dobrze miejscówkę zna), DC, na ofa chyba trochę za wcześnie jeszcze, hmm, EF, Facc Tomb, ogóle na paccu zbytniego wyboru nie ma.
|
Siema all,
Gdzie expić na 132lvl Knight ? Jest tak skończył się pacc nie ma kasy i zupełnie nie wiem gdzie są jakieś expowiska dla facc, oczywiście bez waste. Skills 85/75 DH, MPA ,GL, Avanger. Proszę o szybką i dobrą odp. ;] |
Idź na mint, zrób lootbagi to uzbierasz... ;p
|
Exp Na Moim Lvl
Czesc jestem nowy na tym forum i mam pytanie gdzie moge expic na 70+ lvl bo kazdy pisze co innego wiec chcialbym sie was poradzic a poradnik bardzo dobry
|
Cytuj:
|
Gdzie expic 130 ek, facc ?
Jest tak pacc sie skonczyl nie ma kasy i nie mam pojecia gdzie, skil 85/75, MPA, GL, D HELMET, AVANGER. Prosze o odp ! |
pytanie jakie dla knighta jest optymalne eq od 14-25 lvl
|
@MaciejD
Na lvlach 14-20 powinieneś biegać w plate secie i dwarven shield (jeśli masz kasę kup dragonkę). Po 20 lvlu i zrobieniu desert questa kup sobie knight set. @Gumazo Myślę, że dla expa najlepszy będzie jakiś Dragon Lair. Dla kasy - idź na OF. Miałeś PACC, wnioskuję więc, że zrobiłeś postmana. Rób lootbagi i ślij parcelami. Duuuuuża kasa gwarantowana ;) |
Profesjonalny poradnik, wszystko ładnie, pięknie, jeden z najlepszych, jakie widziałem na forum ;) 10/10 ofc. :)
|
Sensowny, ciekawy, rzeczowy, kawal dobrej roboty 9+/10, bo nic nie jest idealne :)
|
Mam 17 knighta , świat Nerana skille 41/36 i nie wiem gdzie skilować chiałbym skillowac do 60
|
Na rotach, później dwarfy.. z tymi skilami zbyt wiele Ci nie trzeba.
|
Świetny poradnik.
Oceniam na 9+/10. Prawie jak 10/10 ale czegoś mi brakowało ,sam nie wiem czego ,może to złudzenie?:confused: Nie ważne 9+ to dobra ocena.
|
Witam,
mam 12 lvl, skille 60/60, p set ,dark helm. i dwarven shield. Kiedy mógłbym zacząć bezpiecznie skillować na slime? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |