![]() |
02:32 Sido Shin [16]: maly co poszlo nie tak na ob ze po pidzie dostaliscie ?
02:32 Maly gruby Knight[149]: maly blad 02:32 Maly gruby Knight [149]: ja sie nie czuje jakbysmy dostali 02:35 Sido Shin [16]: lol 02:36 Sido Shin [16]: 27 - 4 a on sie nie czuje buehehehe jak sie nie czuje to ma jakies problemy ze soba :cup: maly wygral puchar |
Server Arcania został zaatakowany przez złych kosmitów z lr, pokonać ich może tylko załoga gwiezdnego patrolu, na czele której stoi KAPITAN BOMBA!
|
@ap
Spokojnie nie ma sie czego obawiac nasza gildia juz dawno stoi na strazy i pilnuje porzadku lecz narazie przygladmy sie dalszemu rozwojowi i nie probujemy ingerowac w wojne! |
@Filush
odezwij se do mnie na gadu |
Cytuj:
ofc nielicze ze od nas sie 27 wylogowalo w czasie battle a od was 4 ;) ale to byl tzw bardzo twardy X log ;DD |
Cytuj:
Hmm , dziwne , na kazdym ob/massach(do maja) bylo was po 30~ a tu nagle ostatnio sie wylogowuja przed ob. Strach? Raczej nie , bo jezeli wczesniej sami grali to czemu mieli by tego teraz nie robic :) |
jakis fejk z tym MGK ;d
|
Cytuj:
|
|
rotfl z bonusa
|
pooglądałem filmiki na youtubie i stwierdzam ze wszyscy jesteście ostro psorani.xD
te najazdy banaha na ludzi i odpowiedzi na banaha.get a life people! |
02:32 Maly gruby Knight[149]: maly blad
02:32 Maly gruby Knight [149]: ja sie nie czuje jakbysmy dostali spacja widzisz roznice? |
bonus xdddddddd
|
Cytuj:
moze blad przy kopiowaniu jak poszukujesz jakis teori spiskowych zajrzyj do carlin :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze zrobil... btw w mojej wypowiedzi nie chodzilo mi o niego.. Naprawde zobacz film :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |