Cytuj:
Ten wykres dotyczy obecnej wersji czy wotlk? Nie mieści mi się w głowie, że ele shaman może znajdować się tak nisko. Przecież już teraz osiągamy świetne wyniki w dps*, a w nadchodzącym dodatku dodatkowo dostaniemy niezłego kopa... to jest niemożliwe.
* - Na podstawie doświadczeń up to 60lvl ;p
|
Oczywiście, że WotLK ;P
Poza tym patrz niżej.
Cytuj:
Sam ten ranking zrobiłeś? T6 affli lock NIGDY nie przegoni destro T6 destro locka, który ma obecnie najlepszy dps ze wszystkich klas.
|
Naucz się patrzeć na tabelki. DPS powyżej 3,5k (nie mówie już o 4k. To oczywiste), świadczy, że są to dane z WotLKa.
Wykres oraz wsyzstkie dane i statystyki można znaleźć na forum EJ
Cytuj:
No niezle niezle, Affli lock 1sze miejsce. Hmm... Czyli niezle wybralem, zaczynajac grac w WoWa : ) Troche dziwi szaman ele, bo ponoc na 60 reskill na ele + itemki z outlandu, to ele wymiata. Dziwne. Ale tak czy inaczej Affli Warlock powah! <3 hehe ; )
|
Znaczy tutaj chodzi raczej o wykres rajdowy na lvlu 80. Majac odpowiedni gear, itd.
Jeśli chodzi o elvelowanie to czysty frost wymiata.
Build "You will enver hit me noob" jest straszny. Wysolowałem sobie drogę do pierwszego bosa w Utgarde Keep mając ten build.
Cytuj:
100 dpsu roznicy, 400% przezywalnosci. Hm..?
|
Po pierwsze - 500 DPSu, nie 100. 100 ma frostfire build pod frostfire bolt - Nie pamiętam jaki powinien to być build, ale to chyba było 0/43/28
Nie wiem o czym ty frapper mówisz. W rajdzie bezpieczeństwo zapewnia ci tank, odpowiedni gear oraz taktyka. Dodatkowy ice barrier jest przydatny, ale zbędny. W razie potrzeby ubierasz stam/res gear by przeżyć.
Takie rzeczy jak Ice Barrier mogą mieć jakieś znaczenie na instancjach/heroicach jak coś pójdzie nie tak, ewentualnie by ułatwić życie healerowi.
aha =3
Jak mag będzie niegrywalny i dalej nie będzie się scalował, to przerzucam się na szamana.
Chyba nie byli w stanie przeprowadzić odpowiednich testów, ze względu na problemy z niektórymi talentami i/lub częstymi zmianami masy abilit.
|