Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

Grue 26-09-2008 16:21

No niezle niezle, Affli lock 1sze miejsce. Hmm... Czyli niezle wybralem, zaczynajac grac w WoWa : ) Troche dziwi szaman ele, bo ponoc na 60 reskill na ele + itemki z outlandu, to ele wymiata. Dziwne. Ale tak czy inaczej Affli Warlock powah! <3 hehe ; )

Frapper 26-09-2008 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2278832)
To co do Frost > Fire na PvE ;)

100 dpsu roznicy, 400% przezywalnosci. Hm..?

Vil 26-09-2008 18:26

Enh shamm <3

Bluray 26-09-2008 19:42

Huntera tam nie ma? :o

eerion 26-09-2008 22:30

Cytuj:

Ten wykres dotyczy obecnej wersji czy wotlk? Nie mieści mi się w głowie, że ele shaman może znajdować się tak nisko. Przecież już teraz osiągamy świetne wyniki w dps*, a w nadchodzącym dodatku dodatkowo dostaniemy niezłego kopa... to jest niemożliwe.

* - Na podstawie doświadczeń up to 60lvl ;p
Oczywiście, że WotLK ;P
Poza tym patrz niżej.

Cytuj:

Sam ten ranking zrobiłeś? T6 affli lock NIGDY nie przegoni destro T6 destro locka, który ma obecnie najlepszy dps ze wszystkich klas.
Naucz się patrzeć na tabelki. DPS powyżej 3,5k (nie mówie już o 4k. To oczywiste), świadczy, że są to dane z WotLKa.
Wykres oraz wsyzstkie dane i statystyki można znaleźć na forum EJ

Cytuj:

No niezle niezle, Affli lock 1sze miejsce. Hmm... Czyli niezle wybralem, zaczynajac grac w WoWa : ) Troche dziwi szaman ele, bo ponoc na 60 reskill na ele + itemki z outlandu, to ele wymiata. Dziwne. Ale tak czy inaczej Affli Warlock powah! <3 hehe ; )
Znaczy tutaj chodzi raczej o wykres rajdowy na lvlu 80. Majac odpowiedni gear, itd.
Jeśli chodzi o elvelowanie to czysty frost wymiata.
Build "You will enver hit me noob" jest straszny. Wysolowałem sobie drogę do pierwszego bosa w Utgarde Keep mając ten build.

Cytuj:

100 dpsu roznicy, 400% przezywalnosci. Hm..?
Po pierwsze - 500 DPSu, nie 100. 100 ma frostfire build pod frostfire bolt - Nie pamiętam jaki powinien to być build, ale to chyba było 0/43/28

Nie wiem o czym ty frapper mówisz. W rajdzie bezpieczeństwo zapewnia ci tank, odpowiedni gear oraz taktyka. Dodatkowy ice barrier jest przydatny, ale zbędny. W razie potrzeby ubierasz stam/res gear by przeżyć.
Takie rzeczy jak Ice Barrier mogą mieć jakieś znaczenie na instancjach/heroicach jak coś pójdzie nie tak, ewentualnie by ułatwić życie healerowi.

Cytuj:

Enh shamm <3
aha =3
Jak mag będzie niegrywalny i dalej nie będzie się scalował, to przerzucam się na szamana.

Cytuj:

Huntera tam nie ma? :o
Chyba nie byli w stanie przeprowadzić odpowiednich testów, ze względu na problemy z niektórymi talentami i/lub częstymi zmianami masy abilit.

Frapper 27-09-2008 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2279282)

Nie wiem o czym ty frapper mówisz. W rajdzie bezpieczeństwo zapewnia ci tank, odpowiedni gear oraz taktyka. Dodatkowy ice barrier jest przydatny, ale zbędny. W razie potrzeby ubierasz stam/res gear by przeżyć.
Takie rzeczy jak Ice Barrier mogą mieć jakieś znaczenie na instancjach/heroicach jak coś pójdzie nie tak, ewentualnie by ułatwić życie healerowi.

Raczej mialem na mysli farme/czyste pvp. Chyba oczywiste jest, ze lepiej na farmie miec czterokrotnie wieksza przezywalnosc, prawda? Chyba, ze masz 20k many i uber arcane build zeby spamowac.

eerion 27-09-2008 11:12

Cytuj:

Raczej mialem na mysli farme/czyste pvp.
Na PvP frost cały czas prowadzi.
Na farme... Ja osobiście wole ogień, ponieważ zabijam szybko, a moby i tak nie dochodzą do mnie ;P. A nawet jeśli to nie robią mi jakiegoś tam zagrożenia

Frapper 27-09-2008 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2279533)
Na PvP frost cały czas prowadzi.
Na farme... Ja osobiście wole ogień, ponieważ zabijam szybko, a moby i tak nie dochodzą do mnie ;P. A nawet jeśli to nie robią mi jakiegoś tam zagrożenia

No jak kto woli. Duzo czytalem o lvlingu magiem, osobiscie mam 40 lvl, gralem od 32 do 37 fire i srednio mi sie podobalo. Znowu respecnelem na frost i jest, jak dla mnie, o niebo lepiej. Jesli procnie frostbite albo z novej to mam juz jakos ~78% na crita, ktory jest bufniety z talentow o 50% i to jest miazga. W sumie, co 3 frost to crit za ~500.

eerion 27-09-2008 14:06

Oczywiście najlepszy do lvlowania jest frost, ze względu na olbrzymie bonusy do kitingu.
Ja jednak wtedy wypowiadałems ię na temat rajdowania na maksymalnym levelu :P
Bo tam mierzy się balans postaci, nie w trakcie lvlowania

S-75 28-09-2008 09:55

http://www.youtube.com/watch?v=Rw8gE3lnpLQ
ciekawe, ciekawe ;s

Grue 28-09-2008 10:07

Zal.pl, fake i ludziskom sie nudzi xD

@down
Na kacu gigancie nieposiadam humoru hah xD!!

Vrael 28-09-2008 10:40

E tam poczucia humoru absolutnie nie macie.

Lord Dreathan 28-09-2008 11:43

Tu jest nie oficjalny trailer wotlk http://www.youtube.com/watch?v=1x0_5LbYgec

Bluray 28-09-2008 14:22

Lol, najlepszy to ten murlock, no i to zderzenie orca ze świnią xD

PLague 02-10-2008 06:37

Ta scenka z wojownikiem rzeczywiście niezła. Po południo zobaczę sobie resztę filmów tego Surgee.

Dawergo 04-10-2008 00:12

Widze że druid następnego hota dostanie, coraz lepiej ;D

KrEmAs KAc 04-10-2008 14:58

Zna ktoś dobrego addona obliczającego lvl przedmiotu + staty(crit% ,heal% ,AP i takie tam). Prosił bym o nazwę lub linka;)

Vrael 04-10-2008 15:51

Takowego addonu nie znam, ale na wowhedzie masz dokladnie to samo.

Dawergo 04-10-2008 22:40

Haha, na moim servie padły servy instancji, i od 15 minut widze ten sam obraz xD Ale mozna pisac na g czacie normalnie :P

Sozemego 05-10-2008 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc (Post 2286105)
Zna ktoś dobrego addona obliczającego lvl przedmiotu + staty(crit% ,heal% ,AP i takie tam). Prosił bym o nazwę lub linka;)

http://wow.curse.com/downloads/wow-a...ng-buster.aspx

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:19.