![]() |
To nie czekaj, kto ci ku*wa każe?!
Nie mam czasu łapiecie to? -,- Ile razy można powtarzać... |
Ja nie mogę się doczekać..;]Będę cierpliwy ty mój mistrz.I jeszcze jedno bardzo mi się podoba ;]
|
zaje**sty fake bardzo fajny ale rób dalej plis
|
Powiem,że okropnie mi się spodobało.Spędziłem ponad 2 godziny nad tym,bo mam słabego neta,ale jak widać warto było ;) Z niecierpliwością czekam na dalszą część. :)
|
up.... upam ;p
|
nieprzyciemniłeś nicków :f
|
Bo nickow sie nie przyciemnia tak samo jak tekstów.
@down Bo teksty sie dodaje bo robieniu efektów... |
a to dlaczego?
|
Bo potem nie widać napisów ;f.
|
no chyba że ;]
|
Bardzo dobry
Elo jestem nowy na forum twój fake jest wspaniały bardzo chciałbym wystąpić prosze jak coś to nick Omega ale wyglad ludzika to niemam cos jak prince of persia
|
Omega...
Za przeproszeniem wy*******aj stąd z tym nickiem. Jedna wspaniała osoba już go używa w tym dziale i ty go hańbisz moim skromnym zdaniem. @Down: Dobra, podziękujcie koledze Omedze, który postanowił powiedzieć mi wypad. Nie to nie, Garga w tym dziale nie będzie. ;) |
No to fajnie ale do fejka cię nie wezmę...
Nie zaczynajcie spamować znowu, już i tak jest tutaj niezły burdel. @down Nie bij ;< |
GargoinX złota zasada:
Nie polemizuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem... @Autor Nawet mi się nie śni czekać dłużej na ten wspaniały fake. Jak jutro nie zobaczę kolejnego odcinka to z shotgunem wbijam do ciebie na hate kpw?? |
Cytuj:
do Omegi Mikes1 dawno zakończył rekrutacje do tego fake |
Chyba sobie autorze zarty robisz!! Kiedy będzie ten FAKE?!~!!!!!!!!!
|
Za wolno dodajesz party przez co straciłem obeznanie w wydarzeniach, grafika jak i fabuła jest dobrze wykonana
Ocena: 8,5/10 |
Widzę, że dobrze Ci idzie :) gratuluję :)
|
Wolno ci idzie. ale narazie jest qul
|
O.o Carbon wróciłeś :D
A kiedy ja przyszedłem wszyscy do mnie ''O Carbon, nowe konto?'' bo miałem te kulki :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |