![]() |
dziwujesz mu się kolego??
|
Felix, jesteś szmata.
|
przeciez to title juz 1,5 miecha jak nei wiecej jest d;, jeszcze btylo althia pefton : hunted by aata (title), ale to co xd ncmi do tego bron cie ppanie boze
|
Nikt mi nie wmówi, że Aata nie był PA.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
22:11 Kamil Pudzian Dominator [132]: utani hur """ catch me if you can
|
no nicki srogie na arcanii macie.
|
non pvp to ja rozumiem ale pvp i takie nick zal w huj xD
|
a co ma nick na non pvp albo pvp ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
z tego jak sie orientuje, aata po wojnie wbil 6 lvli, padl i stracil 2. mnie nic do tego ale napisałem to dla wszystkich |
Cytuj:
|
|
moja ciocia nagle umarla ;o?
4 dni temu poszla do szpitala bo niby bialaczka moze byc, a trzymala sie niezle a dzis nagle umarla lol :o fajna ciocia szkoda |
Moja umarła też dosyć nie dawno (bo rok temu). Zaczął jej rosnąć taki niby "kalafior" od dołu kręgosłupa. No i im wyżej to rosło, tym zaczynało paraliżować poszczególne części ciała. Zaczynając od nóg, potem ręce i mózg. Czyli śmierć. Tydzień przed zgonem, miały miejsce narastające defekty jej umysłu. Dobrze, że nie była świadoma tego, że umiera.
|
tojak juz zaczynamy ten temat,no to bardzo szkoda mi bylo mojej babci 5 lat temu jak umierala (tzn miala podawana morfine ale tak sie juz meczyla ze rodzice oszczedzili jej cierpien) powiedziala "darus nie odchodz" darus to byl moj brat ja jestem przemek ale ona zawszemnie darusiem nazywala bo bylem pdoobny, swoja droga ona juz przez 2 ostagtnie dni nie byla przytomna, akurat sie ocknela jak wychodzilem do cioci chyba gdzies tam zeby nie byc przy tym jak babcia umiera
szkoda bo to bylaq moja jedyna 'zyjaca' babcia i bardzo ja kochalem |
Na ktos moze neta z chello ? Jesli tak to czy ma lagi i problemy z transferem..?
|
ja od kilku ladnych lat multimedie mam
|
up. dzieki za info ale ja sie pytalem o chello xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |