![]() |
@up
Skoro miales taka faze, ze ci ogien palil lape, to inni ludzie mieli faze z robakami. Proste.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Ja chcialem to napisac, kur.. dyskutuja na jakis temat a gruncie rzeczy nawet nie wiedza co komentuja i o czym mowia : [ |
Cytuj:
Robaki pod skórą to jest typowy motyw, owszem, tylko że przy odstawianiu kokainy. W ogóle tego rodzaju urojenia są częste właśnie przy stymulantach. I to po nich najczęściej ląduje się "w kaftanie". "Wyedytowane" (bo dopiero później zauważyłem): Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Exodus Już napisałem, mój błąd. Doskonale wiem co i o czym mówię, a mój post wyżej ni z gruchy, ni z pietruchy był wynikiem niedoczytania. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ktos tam pisal ze lsd to stymulant.. marihuana tez :) i to nie jest argument ani 'za' ani 'przeciw'... po prostu napisalem bo moze niektore osoby o tym nie wiedza :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale co do marihuany to ma ona dzialanie ktore mozna podpiac pod praktycznie kazda z grup sybstancji psychoaktywnych i w gruncie rzeczy mozna zaliczyc ja do stymulantow/psychodeli ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Teraz to jest tak genetycznie zmodyfikowane, że możesz zalać konopie odchodami z których i tak nie skorzysta. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://yanar.ghost.pl/drugs/lsd25.html + cały erowid.org Pie*****sz o naukowych argumentach, a sam jesteś nieukiem. Zdobądź trochę wiedzy (np. stąd) a potem się wypowiadaj. Na bełkot o "marichuanie z listami z chityny" (ku**a, czy Ty wiesz o czym my tu rozmawiamy?) nie będę odpowiadał. Wyglądasz mi na kolejnego oszołoma, wierzącego w historie o małżeństwie, które na kwasowym tripie zjadło swoje dziecko, bo myśleli, że to kurczak (sic!). |
Cytuj:
@Snagoth Nie ma sensu spierać się o taką pierdołę, ale, choć subiektywne efekty po marihuanie rzeczywiście mogą być różne, obstaję przy tym, że jest to coś pomiędzy depresantem a psychedelikiem. W żadnych poważniejszych źródłach nie jest określana jako stymulant. No ale ostatecznie to bez większego znaczenia. |
Cytuj:
|
Różnie bywa. Jeśli sobie coś wkręcisz, to po zielonym również możesz być agresywny.
|
Cytuj:
Co do tematu ogólnie, głosu nie zabieram. |
Cytuj:
|
http://www.paranormalne.pl/index.php...7&st=0&start=0
już tłumaczę co się kryje pod tym linkiem (żaden keylogger) otóż jest to programik to imitacji różnych narkotyków i nie tylko, dźwiękiem. Sam spróbowałem i zapewniam, że działa (oczywiście nie w tak dużym stopniu jak real dragi) jeśli boicie się tego linku to poszukajcie po sieci program nazywa się idoser Pozdro PS mogą by problemy z instalacją |
Jak ktoś potrafi sobie wmówić, że to na niego działa, to tylko pozazdrościć. Przynajmniej tanio wychodzi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |