![]() |
Dwarf Guard z pomoca run :P
Elf Arcanist zeszlo kilka uhow Mino Guard Mino mag i ywzlkz mino naraz Knight 25 54/52 |
a ja black knighta 15 levem :)
rozwalilem black knighta 15 levem poszly 3 bp hmm 10 fb i 1 ff
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Cytuj:
|
Bez UH ani żadnej innej runy na 27 lvl :
http://members.lycos.co.uk/szoz/Gssolo.JPG |
Cytuj:
|
Kogo najlepszego pokonaliście ?
Ja tam poki co jestem slaby i moze was przeraźi moja slabośc ale najsilniejsze co pokonalem to...beholder :]
oczywiscie bylem czerwony :p --------------------------------- Resone Xanteria 17lvl 44\40 Knight :miecz: |
Najlepszym potworem jakiego ubiłem...
...Solo były cyce(kilka naraz) wale najpierw z GFB a potem z HMM a drugimi biły Beholdery(chociarz według mnie z tymi poradziłem sobie bardzo łatwo :berserk: ) ...Z drużynką jak narazie mino guardy(chociarz Beholdery dają więcej doświadczenia patrz wyżej :) ) Mam 15lvl 17Mlvl (wiem, że suuuuper B) ) |
Ja Knajtem na 22 lvl Solo Zerki, Cyce, Lidery
|
-.-
Ja najlepszego pokonalem Dragon lorda i mialem bardzo duzom podniete ze na 27 lvl knighta pokonalem DL'a bez blokera
|
Moj heh
Bylem na poh i patrze a tam lezy cialo hmm to poszedlem pewnie nie jeden py tak zrobil na moim miejscu no i na drzewem byla pulapka :( i wpadlem a tam dragon :( chcialem uciec bo bylo zejscie na dol to biegne wpadlem a tam 2 dragi <SHIT> przyblokowaly mnie chwile to ucieklem to gory do tego jednego hmm i nie widzialem gdzie jest miejsce do ropniecia <moze to z duzego stressu a moze jestem slepy :P> i zaczelem bic draga z 2 SD i z hmm no i ... zabilem go zabilem i jak sie pozniej okazalo bylo miejsce do ropniecia poprostu bylo zaktyte :) Ale draga na solo YO Jestem druidem mam 28 lv 40 mlv i skille 20/21 :P ale jest spoko POZDRAWIAM |
Mój potwór najlepszy jakiego pokonałam solo to drag, było to na lvl'ku 22 i teraz mam 44 i to się nie zmieniło... :P Poza tym najlepszy mój stworek to hero, ale niestety już nie solo.. :D
Lade Noro skills: 85/63 m lvl 17 :D Royal Paladin Libera |
Najlepszy potwór jaki pokonałem solo to dragon (Knight-31lv-70/68)
|
Aktualnie 28 knight (widac w podpisie :) ).
Najlepszy potwor zabity solo to smok, a raczej kilkanascie :P Pierwszego zabilem na 26 lvlu juz sam. |
Najlepszy potwór jakiego zabiłem solo to Dragon Lord, powoli przymierzam sie do Behemota, lecz nie jestem pewien co do taktyki, mogę używać Hmm, Explo albo poprostu walić Exori.
Co do blokowania to blokowałem już Demona:). Było to na ostatnim test serverze i całkiem dobrze sobie radziłem, już czwarty demon padał aż tu przyszedł Royal 114, zarobiłem SD i padłem :( Test Servery powinny być non-pvp :P |
slolo ubilem dl-a bo to praktyczny max dla knighta na solo ( ewentułlnie mzona zabic behemota przy pomocy exori)
do blokowania demony blokowałem juz nie raz ale moim zdaniej blokwoanie warlocka jest o wiele trudniejsze .. wali on duzo lepsze combo |
ja zabilem majac 10 lvl pallem minoguarda i cyca (naraz) 8o
|
Jak kto uwaza,ale zabilem tak:
-monka;20lev26mlev druidkiem -dragona 21lev;27mlev druidkiem Niedlugo hunt na GS :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: |
Wiec tak :
Best monster na solo to Drag poszlo na niego az 5 Sd oczywiscie zero uhow (na magic shieldzie sie bylo ) Było tego duzo Demon skeletony cyce huntery ale to wszystko to nie DRAG Ja druid Lev:20 Mlev:32 (slaby) |
Wienc tak zabiłem około 200 rotówn hmmm i kolejne 200 rotów no i sie pokusiłem na beheldora no i straciłem 6 hmm i go zabiłem ale z mojim levelem sie nie oplaca menczyc sie z nim (dał 4 gp). Ale i tak z takimi lagami jakie ja mam to tak jak bym zabił 2 demony :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |