![]() |
Ogolnie z tego co widzialem to bylo nas po rowno , a pozatym sam widzisz , nie trzeba openy ustawionej aby sie fajnie orac , ta byla calkiem fajna ale za szybko do defa uciekliscie :p , ogolnie 14 - 10 .
Wreszcie mam fraga na tym smieciu panowie :p |
Cytuj:
|
I dzisiaj dpft i tak w pz ;p
|
hahaah cadia spamuje do kazdego , szukajac kolegow a nikt mu nie odpisuje :dddddddddd
|
Ahamon w DPFT?????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do bota u nas mzoe czesc urzywa jasne nigdy niemwilem ze nie ale u was to z swiaca szukac kto nieurzywa @mmp~ na grila nieprzyjmujemy zaproszen szczegolnie ustawionego z 50 noobami izoriego do blokowania itp... wiec na ank mozecie sobie czekac i piasen pzresypywac :) @kitekat napinacz? czy kozak(sezonu na grzyby jeszcze niemamy) |
AHUsdahdasdasdsadasdsdsd
|
Co wy !!!!!! DPFT nie uzywa bota !!!
Oczywiscie kazalem kupic elfa lub mage bota moim membersa ale sa na tyle glupi, ze nawet leczenia nie umia ustawic :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mediv ~~ wy nigdy nie wychodzicie jeżeli nie macie liczebnej przewagi wiec nie wiem w jakim celu takie brednie piszesz, no chyba ze liczyć nie umiesz a na to nic nie poradzimy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a ty nie dość że liczyć nie umiesz to jeszcze do tego ślepy jesteś |
Cytuj:
jak padl ktos gidekabem bodajze bez blesow i jak sie wkurzyles? ;] |
ma ktos filmik jak pada Houldy ?:>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do houldiego to nie wiem czy taka kompromitacja , to że wybiegł z hff to czysty fart że akurat bił pierwsze 6 hff na dole , a nie wiem co on tam wam naopowiadał , ale jak znam seve to pewnie to nieźle urozmaicił. |
Cytuj:
|
Medivh skończ... nie urywajmy... jesteśmy noobami bez pvp umiemy tylko bota dopalać i tyle :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |