![]() |
Dex:
Ukryty tekst:
|
@Rybzor
Fajnie to rozegrali? Moim zdaniem popisali się w tym przypadku lenistwem i brakiem kreatywności. A sposób w jaki pozbyli się Luman Ci nie przeszkadza? |
No fajnie. Fajnie było zbudowane napięcie. Jakby ona się dowiedziała ze to dex to już cały serial do piachu by poszedł ; p. A co do Lumen to ok. Wcale się nie spodziewałem, że będzie latami z dexem kilować ppl ; f
|
to by bylo lipne jakby ona zostala ;x
|
Troche dawno mnie tu nie było i wybije sie z motywu dextera polecajac wam te tytuły:
- Mr Nobody - Prawo Zemsty - Iluzjonista - Pozwól mi wejsc / szwedzką produkcje - Przebudzenia - Snatch - Nazywam sie Khan Na luzne wieczory - Łatwa dziewczyna |
Cytuj:
Najbardziej właśnie denerwuje mnie to jak pozbyli się tej drugiej. Przez cztery sezony jest nam wtłaczane (na przykładach różnych seryjnych morderców) jaka to niemożliwa do odparcia pokusa wiąże się z zabijaniem. Jednak w przypadku Luman wszystko znika jak za dotknięciem magicznej różdżki i wszyscy żyją długo i szczęśliwie, ciężko mi to przełknąć. |
No ale właśnie przypadek lumen był bardziej odosobniony, to nie była seryjna morderczyni (lol), tylko osoba szukająca zemsty. Zemsta się dokonała i jej mroczny pasażer odszedł : d.
|
Skoro to taki nietypowy przypadek to warto by było poświęcić mu trochę więcej niż pare ostatnich minut odcinka.
Dla mnie to całe "wyłączenie się" pasażera jest trochę deus ex machina. |
Ryba, przecież to zakończenie to żenada, Dexter się sprzedał marnie na chujo*ym happy endzie, zero ciśnienia na następny sezon, akcja z Quinnem rozegrana tragicznie. Najśmieszniejsze w tym odcinku jest monolog Dextera, w którym na chama stara się przekazać, że ten sezon był bardzo ważny i Lumen wiele w nim zmieniła, śmiech i tyle.
|
Ej no sory, że nic nie wybuchło!
Każdy ma inny gust, mnie się podobało akurat : p |
Cytuj:
|
W dobrym towarzystwie to i z muminków idzie się posrać ze śmiechu ale spróbuj ten film obejrzeć sam to albo zaśniesz albo jak ja wyłączysz po 20 minutach.
|
Cytuj:
|
Hank Moody is back :>
|
Black Swan film roku.
|
Hm chyba sobie go obejrzę ze względu na Winone Ryder :P
Jest boska <3 edit: obejrzałem. "That was perfect" :3 |
U mnie jeśli chodzi o seriale to polecam:
House MD (będą niedługo nowe odcinki - bodaj 17 Stycznia, a nowy sezon na nowo "rozruszał serial") Doctor Who - naprawdę genialny serial s-f American Dad - momentami znacznie mocniejsze do Sauth Park A z filmów: Maczeta - świetny film ale ostrzegam, dla pełnoletnich raczej :) Drużyna A |
Obejrzałem sobie Turystę. Słaby motyw i w ogóle, ale Angelina <3333333. Sceny z nią oglądałbym klatka po klatce : D
|
Ogólnie to dobra była mimika Deppa, w każdej scenie jego twarz mnie rozwalała.
|
Koniec 7 sezonu House'a. Trochę słabe zakończenie imo.
Edit: Obejrzałem też 3ci, czyli na chwile obecną ostatni sezon The Mentalist. Sezon dobry, nie jakiś mega epicki, ale zakończenie miazga :3 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43. |