![]() |
Siema panowie :)))
|
Cześć wszystkim
Przypadkiem zabłądziłem pośmiać się z własnych postów sprzed dekady i zobaczyłem ów wątek ;-) Doskonały pomysł, widzę że nie tylko mnie wzięło na sentymenty.
Miło zobaczyć tyle znajomych twarzy, podobnie jak mój bekowy profil i wątki. Gdyby ktoś chciał w okolicy Krakowa wyskoczyć kiedyś na piwo - dajcie znać na PW ;) |
Chwilę mnie tu nie było... w sumie nie wiem czy mogę kwalifikować sie jako "dawna elyta" (nawet nie wiem o jak dawną chodzi), ale trochę czasu tu spędziłem, to coś tam opiszę.
Poświęciłem się graniu death metalu :-) już 6 lat gram na gitarze, również wokal. Po obronie pracy licencjackiej przeprowadzam się na stałe do Krakowa... wiele z tym wiążę. |
czyli jesteś kucem i głosujesz na korwina
|
Chciałbym pozdrowić wszystkich starych rookstayerów :).
|
No to może i ja się wpiszę jako stary koń :)
Co prawa nie pisałem wtedy za dużo trza było expić :) Ale jestem, wróciłem i nawet pogrywam od czasu do czasu :) <-- tu z boku to moja aktualna postać :) Teraz mam nową, świeża krew, świeże spojrzenie. Stare zostawiłem historii Tibijskiej :) |
A mi co jakiś czas znajome nicki z IRCa na wykopie się przewijają. ;)
Slay i she_devil żyjecie? |
slaya to jeszcze kiedys gdzies zywego w internetach spotkalem tak mi cos swita,
ale she_devil zapomnialem ze istnieje :D a ciekawe co tam slychac |
ehh szkoda że forum już nie tętni życiem jak jeszcze pare lat temu, miałem tu konto z 2005 ale nicku już całkiem zapomniałem ;(
|
Siema *****, co tam słychać? Gramy w Tibię?
|
A są jacyś gracze z okresu 2004-2008 z Lunary :D? he, tak fajnie wspominam tamte czasy. A teraz studia, praca, maz, dom... Pograloby sie czasami dla odprężenia, ale obawiam sie ze już samo gimnazjum zostało no i ponoć mocno gra sie zmieniła :(
|
Siemka Misza, stary szwedzie! <3
|
Ja słyszałem, że Czarna Mamba straciła dziewictwo.
|
Ryba, to Ty się jeszcze nie utopiłeś?
|
Nie-e. Joh asadziura chciał mnie utopić, ale okazało się, że ma lęk wysokości : (
|
śmieszne, bo naprawdę mam lęk wysokości
|
Znowu tu trafiłem XD Ktoś na piwko w Warszawie, Poznaniu, Szczecinie? Ech, ale ludzi, z którymi się PKowało z teamspeakami na OTSach już pewnie nigdy nie znajdę, ktoś dobrze zauważył - szkoda, że nie było w tamtych czasach fejsa :P
|
Nie chodzę na piwo z kidos.
|
Może nie jestem starym wyjadaczem, bo założyłem konto w 2009 roku ale mam taki ubaw po przeczytaniu na przykład tego wątku: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=221969
Nie wiedziałem, że można być takim debilem i zmienić się w te prawie już 5 lat. Siedziałem tylko na fejkach, gdy dział rozkwitał (codziennie jakieś posty, tematy).. Szkoda, oj szkoda, że to tak szybko minęło - mimo, że byłem wtedy głupim dzieckiem to i tak fajnie powspominać :D A już niedługo święta więc pewnie znów mnie na sentymenty weźmie :P |
Cytuj:
łooo autocenzura @ Na Swansów ktoś jutro leci? XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |