Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Valoria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27429)

Metal Master 19-01-2006 21:48

Huhu no nie wiem jak z tym powtorem na 50 lvl bedzie w±tpie kole¶ ;]

Bjoern Shu 19-01-2006 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metal Master
Huhu no nie wiem jak z tym powtorem na 50 lvl bedzie w±tpie kole¶ ;]

nigdy nic do Ciebie nie mialem ale "zabranie" nie swoich itemów z domku kolegi to nie jest nic dobrego i napewno dobrze ci nie wrózy..

Metal Master 19-01-2006 22:45

Huhu ja nic o tym nie wiem powtarzam jeszce raz z moim bro sie zamieniłem charem więc nic nie wiem .

Domis 20-01-2006 07:20

Gz wszystkim! Mi się nie chce grać za bardzo :P Może na feriach pogram.

Bjoern Shu 20-01-2006 08:23

Cytuj:

Huhu ja nic o tym nie wiem powtarzam jeszce raz z moim bro sie zamieniłem charem więc nic nie wiem .

kradzierz CALEGO EQ z domku eq nalezal to mojego bardzo dobrego kumpla..
mam nadzieje ze juz oddales :]

Metal Master 20-01-2006 18:26

****a mieliscie wszyscy racje !! Ten Mis to ***any hacker ****a zhackowal mnie stracilem all ... ;( ;( Naszczescie odzyskalem chara rec keyem ale pustego i zjechanego ... ;( ;(

Domis 20-01-2006 19:05

****a mac! Tylko go zabić i potem jeszcze bić przez godzine!!! W****iaj± mnie tacy ludzie!

Bjoern Shu 20-01-2006 23:52

Cytuj:

****a mieliscie wszyscy racje !! Ten Mis to ***any hacker ****a zhackowal mnie stracilem all ... ;( ;( Naszczescie odzyskalem chara rec keyem ale pustego i zjechanego ... ;( ;(

mnie to juz wali wszystko i tak dojade tego chara nie dzis to jutro xD

Domis 22-01-2006 01:26

ADV:
http://i14.photobucket.com/albums/a3...ce/Level35.jpg

I to był ostatni Advance na Valori...Bye Bye Valoria. Bound się boi zagrożenia, boi się równych sobie boi się samych siebie...

Bye Bye Fucking Bound.

Metal Master 22-01-2006 10:05

Gz Ades szkoda że tak wyszło ;( To przeze mnie mogłem nie stać koło Ciebie tak to tylko ja bym miał hunta . Najprawdopobniej już więcej nie będe dawać ss'sków bo mam Hunta na Valori u Boundów za nic za to że po***any Mis Korargol ukradł im co¶ i powiedział że ja to mam fajnie .... ;( Cya wam .

Domis 23-01-2006 08:42

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1101244
Temat o Haku, Huncie itp.

Płaciłem 10 k. Może będę grał dalej...Zobacze...

Demek 24-01-2006 20:29

Witam all!

@Topic

Widze nikt nie pisał to ja też nie pisałem :). Ale przez ten czas nazbierałem sporo SS'ów, mam nadzieje że jutro będę miał czasz i je w kleje. SS'y s± z POHU jak se na GS poszedłem expic :). B±dzcie cierpliwi, jutro je zobaczycie.

@Ades~

Nie b±dz gupi!!!!! Nie odchodĽ z Valori. My narazie mamy ekipe 35-60lvl. Ale nadejd± czasy co będziemy mieć 70-100lvl i będziemy mogli się zbutnować.

Baba all! :)8o

Ricky - Norek 24-01-2006 21:14

Ehh...Żal mi was. Tyle grali¶cie i jaki¶ (#%$) wam zabiera wszystko. A to że Boundy ¶mierdz± to wiem nie od dzi¶ :P

Bjoern Shu 25-01-2006 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ricky - Norek
Ehh...Żal mi was. Tyle grali¶cie i jaki¶ (#%$) wam zabiera wszystko. A to że Boundy ¶mierdz± to wiem nie od dzi¶ :P

Mis Korargol jest huntowany za kradzieze,hackowanie
proste >,<
ja przecierz mowilem ze bedziesz Hunted no to watpiles :~) teraz widzisz ze ja nie klamie w takich sprawach : }

Ricky - Norek 25-01-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
Mis Korargol jest huntowany za kradzieze,hackowanie
proste >,<
ja przecierz mowilem ze bedziesz Hunted no to watpiles :~) teraz widzisz ze ja nie klamie w takich sprawach : }

Czyli ja tez jestem hunted? O_o

Domis 26-01-2006 09:13

Nie gram na tej Valori. Straciłem za dużo. Nie mam kasy żeby odrobić bo musiałem płacic Boundom. I pozatym przez Tibię się dużo traci i szkoda czasu grać...

Bjoern Shu 26-01-2006 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Domis
Nie gram na tej Valori. Straciłem za dużo. Nie mam kasy żeby odrobić bo musiałem płacic Boundom. I pozatym przez Tibię się dużo traci i szkoda czasu grać...

lol i ty to mowisz
zastanow sie co maja powiedziec h lvle
knightem na twoim levelu zarabia sie kupe forsy ale najlepiej sie poddac prawda?

Monna 27-01-2006 10:33

Chłopaki nie poddawajcie sie.. Bound'± się wkońcu znudzi męczenie was .. chyba że macie 50 lvl + ... Najlepiej nie placić .. ale jeżeli chcesz tam pograć musisz zapłacić nie ma wyj¶cia.. See ya...

P.S. Potrzebuje dobry program do nagrywania krótkich filmików wmv...

Zamor1 27-01-2006 10:35

Ssy sa nice :P nie wiem co powiedziec. Najabrdziej podobaly mi sie zdjęcia eveloya (nie wiem czy dobrze napisalem :P) i Carmen. Gz advow for all.
BTW Tak to juz jest ze na starszych swiatach pvp ludzie wyludzaja kase i sie podniecaja jaki to oni hlvl maja.

Monna 27-01-2006 10:46

Nie na wszystkich.. a pozatym na valorii ludzie się czepiaj± 50 lvl + bo wiadomo że kasy już troche maj± i wyłudzaj± .. a była też taka historia że jeden kole¶ o nicku Nathoth ( stary owner nie ten nowy noob ) zapłacił Apitovowi ( 163 rp ) 100 k za protekcje ... i wybrali się razem na banshee questa i apitov go za***ał i wzi±ł sobie loot .. więc szkoda słów dla takich ludzi

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02.