![]() |
Fake jest pełen śmiesznych tekstów i przeglądając cały temat widać że autor poprawiał swoje umiejętności ;)
@up: Lolny przy mnie to nic ;) Jakbyś na innym forum zobaczył mój spam to byś padł :D |
A jakbyś zobaczył mój...
|
A jakbyscie zobaczyli mojego pieska to...
<dżołk> Nixt pajrt pliśx! |
Co jest Elevo? Next part plxx. Fake jak dla mnie najlepszy na forum ;]. 11/10
|
Och, ach, spyerdalay? Bluźniercy!
:< ;[ Elevo się zablokował? http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
zajebioza :D
ale 9,9999/10 bo IMG!! ;/ A ogólnie to DAWAJ NEXT PARTY FAST PLX!! ;D |
smieszne zwlaszcza te nazwy ale troche mi sie niepodoba ta fabula wiec 8.5/10
|
Elevo jest też moim Bogiem! Chwała!
|
Fejk mistrzowki fajne było z tym głębiej i m jak miłość hehe
|
<Wycelowal z panzerfausta w dom Elevo>
Ganci. says : Dobra Elevo a teraz poprosimy o next part albo... xD |
@up: już się zaczyna. -.- U mnie w 4!um tak samo 'śmieszne' teksty wstawialiście.
@topic: Elevo, rób fejka, bo jak znowu zaśniesz i reaktywujesz, to cię ludzie na taczkach wywiozą. Wolałbyś nie wiedzieć gdzie... |
Przykłada Silletto* do szyi Elevo.
- No, to czekamy... - mówi lekko dociskając sztylet *Siletto: http://img47.imageshack.us/img47/690...reallybas6.jpg |
@ Misza
Zazdrosny ? Zreszta nie wiem o co ci chodzi z tym ze "bylo to samo u ciebie", nie czytalem twojego fake. Ale zgadzam sie, POSPIESZ SIE ELEVO @ Down No cóz, masz racje :< Niestety ale ten Panzerfaust to moja pamiatka z 2 wojny swiatowej i chcialem znowu poczuc sie mlody:evul: |
Ganci, ty leszczu, z Panzerfausta to ty sobie możesz. Bez problemu Elevo cię zauważy i zwieje. Lepiej użyć SvD v3.7, ma dłuuuugi zasięg i tłumik.
@Elevo /me celuje z wspomnianego wyżej SvD w Elevo, po czym dzwoni do niego i mówi: I co, robisz fake? Lepiej, żebyś zrobił, bo się niecierpliwię... |
Cytuj:
|
Poprostu chcialem zaznaczyc ze dosc dlugo nie ma fake.
Teraz mi powiedz co wyglada lepiej a zwlaszcza KULTURALNIEJ : Jak zazartuje jak kilka postów wyzej czy jak napisze "Robisz next parta czy znowu sie opierdzielasz lub nie masz weny?" Po 1 tego drugiego nie mysle po 2 kto by takie cos napisal |
Ufff... nareszcie dotarlem do (narazie) ostatniej strony!
Ale nie no fejk zaje... ten tego bardzo dobry!!:D Wez wsun tam taki text( wiem ze glupi): Ktos tam says:Zamknij ryj!! Ktos tam 2 says:Sam masz morde! |
Cytuj:
|
jest ok..:P
|
Mwahahaha! Giń Elevo! Stałem się kultowy! ;)
A tak na serio, mógłbyś czasem na forum zajrzeć ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32. |