![]() |
jezeli zrobisz dalej to................................................ ................................... bede ci wielce wdzienczny prosze musze to czytac to jest super
|
;)
Jak zwykle kazda czesc dobra ^^.
More blz? :> Oczywiscie nie spiesz sie, wazne zeby byl pomysl dobry! =] |
Fajny fake. Rób dalej.Twoi fani chcą tego fejka ;)
|
Zajefajny fake
Powiem jedno:
More plz! -- Jak na razie 10/10 Czekam na dalsze czesci B) |
Help!!!!!!(:( / :)
Mam kilka problemów:
-w Tibi czasem jak chce grac to pisze IP addres blocale for 30 min. - w Tibi na jakie pojsc potwory 11lvl palladynem??? -jest taki swiat harmonia??? __________________________________________________ _______________ Anacoda, wreszcie osoba znajonca cos z Łaciny (pzynajmniej mi sie tak wydaje z tego co pisze). |
Więcej faków bardzo plz!!!!
Masz talent!!!!:] Masz jaieś inne fake story?Jeśli tak o powiedz zobacze bo wiem że są świetne! |
Jednym słowem : SUPER
10/10 lepszego fake nie widziałem :P |
W każdej części robisz drobne błędy w wykonaniu,dlatego moja ocena to 9/10
|
Extra!!
Gratulacje bardzo fajny fake, czekam na II częsc mam nadzieje ze bedzie ich duzo wiecej!! A skad wziales program do fake-ów!! GRATZ!!
|
(^.^)
Nie będę oryginalny mówiąc, że to jest spox itp.
Ale co innego powiedzieć !?!? To przecież jest the best fake jaki kiedykolwiek widzialem! 8o :D Jesteś master-em w fake-ach. Poprostu EXTARA Pozdro!!! 8o :D 8o :D |
Bardzo fajne fake.Rob dalej:) moja ocena 10/10
|
Wiadomość da wszystkich użytkowników!
UWAGA!!!
Tetradon-Logor Szar to Pawex 200!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color] |
prosze o cdn . Bardzo ładny fake , 10/10 GZ ! :D
|
:)
bhehehe:) fajne:) uczy zeby nie przeginac z ocrami:P jeszcze sie wkurza i jak amsz domek wpadna do niego jak bedziesz spał xD ;)
|
Super :) ! rob wiecej bo sie wczytalem :) az smutno mi ze nie ma wiecej ;(
|
super! 10/10. !! :D
|
Najlepszy fejk jaki widziałem, czekam na następne części :wink:
|
Spox
FAKE SPOX :) BARDZO DLUGI I LADNY SAME PLUSY TYLKO 1 UWAGA....CZEMU NA POCZATKU TE ORC KILLERZY BYL SLABSI NIZ NA KONCU??? ZAUWAZYLISCIE???TAK POZATYM TO FAJNY :cup:
|
ffajne
milutkie rodzinka orcow wiekszosc ginie:P :evul:
|
FAjne ale hmmm....chyba ci sie pomysl skonczyl....
W sumie stwierdzam ze to by mogly byc szkirny z dorobkami(chowasz imiona i czar "utevo res ina""orc berserker)Chociaz nie mowie ze jest ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |