![]() |
Chcialem powiedziec jedna rzecz......Dzisiaj zostalem shakowany. Oczywiscie mialem zamiar grac dalej i jakos sie podniesc, ale tego co sie stalo sie nie spodziewalem. Chlopaki z mojej gildii. To do was....jestescie niesamowici. jestem w Waszej gildii zaledwie od 2 tyg a juz moglem liczyc na Wasza pomoc. Tego sie nie spotyka wszedzie. Wy nie jestescie po prostu zwykla gildia ktora istnieje tylko na stronce. Nie jestescie gildia, ktorej zwyklem byc czlonkiem. jestescie grupa przyjaciol, na ktorych pomoc ZAWSZE mozna liczyc. I tym razem przekonalem sie o tym ja. Dziekuje wam jeszcze raz za pomoc. jestescie wielcy :)
echh rozczulilem sie :) |
Ojj stary, zrobilbys tak samo na naszym miejscu, jestesmy po to zeby sobie pomagac a nie zeby miec napis przy opisie... na tym to wszystko polega. Najwazniejsze ze miales odwage i checi podniesc sie po hacku, to jest godne podziwu, a to co my robimy to tylko drobna przysluga : )
|
Bysiu, jak tam Twoj 2 owner Master Dismal? ;)
@Vienio- jedyny koles ktorego lubie w tej Gildii,no jeszcze Grali spoko jest ^^, btw przykro miz pwoodu deada tez nie moglem sie wybic raz z lvlem ciagle adalem na tym samym:p nie przejmuj sie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz
GRATZ wszystkim marzycielom macie wspanialy temat najlepszy na forum moj zdaniem!!! Bysiu,Bebi,Vienio i ich kumple ROXXXXXX!!!
|
Cytuj:
Oj tam takie gadanie :] po prostu takie rzeczy sa oczywiste... tak sie robi i tyle co tu duzo gadac ;) Hehe fajnie byloby byc next 100 lvl ... poczekamy zobaczymy ;) http://img.photobucket.com/albums/v6...zek/UO0006.jpg |
Cytuj:
Ps: Przepraszam za offtopic |
|
Jaki loleq gdzie jest to eqpowisko? sam bym se poexpil:D
|
Cytuj:
|
Spox screeny i wogóle jesteście wpożądku :D Gratulacje lvl i życze miłej gry :P Oby tak dalej ;) :evul:
|
Cytuj:
|
Ktos tam chcial film to daje, mi nie dziala tibicam to moj kolega krecil. Oto link~
http://rapidshare.de/files/3070721/ws.rec.html Bebi~ |
@up
teraz filmik to zaden dowud juz bylo kilka filmikow fake ps dlaczego to nie ty nakreciles ten film tylko twoj kumpel? |
Cytuj:
Pisałem juz ze nie dziala mi tibicam. |
dla mnie dowodem by bylo gdybys go w domku trzymal i wszyscy mogliby go obejrzec ; p
|
Coll ss'y
Niezłe najlepsze bysia:)
|
Heh dzisiaj jakims cudem odzyskałem swoje konto na securze (po 3 miechach :) ). 22 level druid to zawsze coś :D Czyli secura i'm coming XD
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |