![]() |
@Knopers
Boskie :D Buahha niezła mina ^^ |
Kaczi, tak żeś tego szalika założył, że w ogóle napisów nie widać. Ja wiem co na nim jest napisane, ale inni userzy raczej nie...
P.S. Pamietaj że w środe masz być na meczu. |
Cytuj:
O tym, że na meczu mam być to wiem. |
Ale herb to masz na szaliku w podpiscie, a na tym czarnym napis jest ciekawy: 'Bóg nas nie chce, a diabeł się nas boi', albo coś w tym stylu.
A na meczu masz być, bo samemu nie bardzo chce mi się iść, i do Częstochowy też masz jechać. |
Tana..
BAD idea.. Teraz wszyscy napaleńcy będą cię męczyć. Fotki przezarąbiste :> Bardzo mi się podoba pomysł na "matrix" i "plxx". Plx jest śliczne :> |
Ta a moich fot oczywiście nikt nie skomentuje. Też ładny jestem ;)
Co do tany: Jednak wole Danonkę ;) |
A ja sie zakochalem w sweterku Tany :D
Pozatym Tana: masz sliczne oczy. |
[22:25:42] <@Raul`> Wikt wygladasz jak niedzwiadek
[22:25:48] <@Raul`> ;) [22:25:55] <+Wikt> GRRRRRRRRRAU [22:25:56] <+Wikt> :D\ [22:26:33] <+Tana> o jaki misio fajny ^^ [22:27:08] <+Tana> skojazyl mi sie od razu miś Bubu ;) Nic dodać nic ująć. |
Knopers śliczne zdjecie :D masz wiecej?^^ chetnie obejrze ;)
|
Cytuj:
Aha, i chciałem dodać.. To dziwne, ale większość kobiet spędzających czas w Internecie hardkorowo to bardzo ładne kobiety. Tak jest też z naszymi - wszystkie jesteście ładne. Mam też w miarę ładną koleżankę z RLa, która jest netówką. |
kaczi:
i masz rację ;) Wikt: No co mam zrobić, że wyglądasz jak słodziutki misiak? ;) |
Wy tu gadu-gadu, a ja czekam aż kumpel do mnie z cyfrówką wbije. Wtedy poznacie moje, prawdziwe, złe, mroczne, hardcorowe, zamyślone, dziwne(?!), niecodzienne oblicze. (Nie potrzebne skreślić).
|
Berials czekam z niecierpliwoscia :D
|
...
Ehh.... czemu nikt mojego nie komentuje :confused: :p
@Knopers fajna mina :D @Tana to co wszyscy... nasz ladne oczy ;) z twoich zdjec najladniejsze sa te f1 i oxx ;) A te rysunki w galerii na twojej stronce sa po prostu boskie :) |
Cytuj:
Nie no spoko, nie będę robił z siebie Majkela Dżeksona. No i wolę być słodki miś, niż brzydkie i fe i wogle. :D |
Witk, tak jak Tana powiedziała, miś Bubu, a jak podrośniesz to będziesz takim misiem Yogi! :)))
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mejlun - o kuuurde, ale ty to jesteś EVUL. I to w dobrą stronę. :D
|
Cytuj:
PS Ty masz KUMPLI??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:04. |