![]() |
Ten temat po ostatnim update pownien kwitnąć... WIĘC WIELKI BUMPZOR!
http://img209.imageshack.us/my.php?i...guardiahj1.png Dodam że screen nie pochodzi z otsa... http://img70.imageshack.us/my.php?image=rarerp7.jpg Antica... http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...hmentid=190964 Domek Mateusza~ OWNED? |
Bravo... n/c
Gratuluje wszystkim tych niesamowitych RAR Itemków...
Mpa, Demon Helmet, G Legi i MMS tego typu itemki to nie są RAR itemy... Ale nie prawdą jest, że Magic Sword, SCA czy Thunder Hammer to nie RAR, to są RAR. Widać u wszystkich 100 lvl przechwałki, kiedyś jak widzieliscie MS czy SCA to sraliście w gacie z wrażenia a teraz udajecie wielkich Masterów Tibi bo macie 100 lvl a jak już widze jak 100 lvl na NON-PVP mówi, że MS czy SCA to nie jest RAR item to mi się płakać chce z Nooba... Non- PvP to jest tak jakbyś grał na OTS... tylko, że mniejszy exp... i to wszystko... wiem bo grałem na NON-PvP... i widziałem 100 lvl, który nie miał nawet pojęcia o Tibii tylko o Expie... wszystkie itemki, które nawet na starych servach kosztują ponad 500k TO RAR ITEM!!! Błagam was!!! Nie mówcie więcej, że MS, SCA czy TH nie są RAR Itemami bo jakby tu jakis człowiek zajżał i to sobie jakoś przetłumaczył to nasza reputacja była by cudowna n/c.... |
nie obrazaj graczy non pvp... jakos oni pierwsi wykonali poi a ze znalazles na pvp kogos kto jest noobem a ma 100+ twoja sprawa ja na pvp moge kogos takiego znalesc moze nie kazdy lubi wary i bezsensowne pk 30 evul drutow na 13 lvlowych skilujacych knightach? gralem na pvp i non pvp tu i tu mialem podobne lvle ale wiecej przyjemnosci czerpalem z gry na non pvp... a moim zdaniem rarami sa rzeczy RZADKO spotykane w tibii a jakos sca czy sov to mi tu nie pasuja... ze dostepne tylko z questow? iron hammer tez...
@down ale ja Ciebie ani razu nie obrazilem wiec o co Ci chodzi? a jak mi wiadomo calmera to non pvp |
Lol
Bravo za to POI... Inteligencji ci dużo brakuje myśl człowieku... Akurat Anni, DH Quest i POI na NON-PvP to Questy na pare sekund... Bo Sorkowie nie muszą się obawiać że jak walną UE to kogoś pozamiata tylko moga bić... druga sprawa na Non-PvP nie można się pomylić i uderzyć w kogoś z SD... Pomyśl co by się stało jakby jacyś sorkowie na PvP wyszli do Roomu i zaczęli walić UE, przecież każdy by padł... Na PvP też widziałem 100 lvl tylko chodzi mi o to, że na NON-PVP każdy wbije 100 lvl choćby expił na Larvach to w końcu by wbił ten 100 lvl, a na PvP można niby tak samo, ale pomyśl na larwach nei zarobisz na G Legi nawet.... nie wspomne o MPA... a na PvP musisz mieć dobre Eq żeby przeżyć... Sorek na PvP bez bohów by nie przeżył... więc Non-PvP- Questy duuuuuużo łatwiej zrobić, przeżyć każdy może, o to że ma kijowe skille i eq też nie musi się martwić bo nikt go nie ubije... więc nie mów mi, że NON-PvP to taki cudowny świat, wiem, że jest tam wielu dobrych graczy, ale właśnie o to mi chodzi, że oni się tam marnują bo prawdziwą grę zaczyna się na PvP tam trzeba walczyć o przetrwanie, a nie tylko expić... chyba przyznasz mi racje...
|
up@
Świat: Calmera odezwał sie |
Rare...
@up ---> właśnie xD
@topic Jak by to powiedziec tak klótnia nie ma sensu. Rare - zalezy od tego ile server ma lat , jak czesto cos wypada z danego potwora, ile osob zrobilo quest z tym itemem. Ktos napomnial ze rare zaczyna sie od 500k+ czyli od mpa , i tu nie mozna sie do konca zgodzic - to pojecie wzgledne. Mysle ze autor tematu "Rary" mial na mysli te itemy które wypadają z bossów (Th) ,należą do najtrudniejszych questów (Sca) lub wogule nie da ich się zdobyć (Demon legi) Nie powinniśmy dawać ss'ów z tymi itemami które można zlootować na zwykłym huncie. (mpa ,g-legi itp.) |
Cytuj:
|
fakt faktem ze wiekoszsc ludzi z non-pvp nic innego nie robi tylko expi , choc nie wiem po co skoro nigdy nie zaznaja tej przyjemnosci zabicia kogos lub brania udzialu w wojnie. Kazdy moze cie obrazic , i robic co chce , ale to juz ich wybór ze graja na non-pvp.
Moze dlatego PoI zostal wykonany pierwszy przez non-pvp swiat ,poniewaz wiekszosc starych pvp swiatow jest w trakcie wojny? np. Antica,Nova.. Lecz to nei temat by dyskutowac o tym ktory typ swiatow jest lepszy. |
hail,
@topic: fajne te niektóre ss'ki (jak znajde cos u siebie to dam :) ) @rarki: co do tego to zależy od punktu widzenia, niektóre itemy sa rarem dla jednych dla innych nie. @rodzaj swiata: a co to pvp i non-pvp to którko: co kto lubi :P @up: a testy serva to co :P tam to dopiero jest jedna wielka wojna i chary z non-pvp tez tam graja :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Odezwal sie master of PVP. Taki madry ? to zrob te wszystkie questy to pogadamy. Nie kazdy quest na NO-PVP wyglada tak, ze wbija banda sorcow wali ue i sie ciesza. Na NO-PVP mozna sie pomylic i uderzyc w kogos sd ;o. Powiadasz dobre eq na PvP zeby przezyc, to tam kazdy 100+ ms biega w MPA, G legach itp. ? Ostatnio jak robilismy PoI quest to zapytalem 160 msa czemu nie idzie z nami, to uslyszalem odpowiedz: "po co mi ten quest?", "mam isc zeby pasc", wiec stwierdzam, ze po cholerze jest takich noobow na NO-PVP i akurat w tamtym dniu tylko 1 osoba padla, bo weszla nie tam gdzie trzeba. Chociaz i tak zrobila ten quest. A i wogole to nie mow ze PoI sie robi w pare sekund u nas co dopiero chyba za 5 podejsciem zrobilismy. I tez robilismy moze z 6h~. A i na PoI sie nie wali ue...bo jak podleci do ciebie hellhound, czy juggernaut to nie masz many w pare sec... |
uhm
Cytuj:
btw. to Dark Modoor jest z mojego miasta :O |
http://img367.imageshack.us/img367/5854/webbych7.jpg
To co widac na 1 miejscu w bp 12:57 You see a ruthless axe (Atk:49 Def:15). |
rarem jest jeszcze blessed shield i chyba amazon helmet amazon armor i amazon shield
|
Basteq: A mógłbyś dać na PW link do filmiku z tym axem?
|
Basteq ja też bym porposił o linka, żebym mógł sasać
|
Cytuj:
ale tych great shieldow i horneda nie ma |
@up
Horend jest enternal ma... http://img207.imageshack.us/img207/3025/uo0054be9.jpg Great shielda mial [CHAR]Sashra[/CHAR] ale jak wiadomo zostal zhackowany i nie wiadomo gdzie sie podziewa jego shield |
Na securze Noola mial demon legi, na eterni chyba midukan. Great shield ponoc zostal zlootowany przez Unit z Titani z orsha, blokowal Rostein.
|
@Up.
Nie Noola Tylko Uncle Barry ze swoim Bratem Marshallem Pierwszy Ownerem Demon Legsów na securze Byl hmm ? Cos tam Fantasy ;< Horned Helmet Na securze posiada [CHAR]Phantom Shadows II[/CHAR] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |