![]() |
Ciesze sie ze już będą wyniki. Ale ludzi wiem że nie możecie sie doczekać nie przesadzajcie pomylslcie o moderatorach to też ludzi i mają własne życie. :D
|
szczerze wam powiem, ze nawet mnie(czyt. ''zwyklego szarego userka'') zaczynaja denerwowac pytania w stylu ''kiedy beda wyniki?''... Cierpliwie poczekajcie, a czas rozwieje watpliwosci i wyloni zwyciezce...
A wiec jeszcze raz CIERPLIWOSCI!!!! :) |
dobra,dobra czekam :)
|
Najpozniej jutro beda ogloszone wyniki :)
Nie wiem jeszcze, o ktorej godzinie, ale beda jutro ;) |
Uhm Dziękujemy Doktorku nareszcie konkretna data z niecierpliwością czakem pozdro :)
|
uff
No ja także czeakm na wyniki....
|
noo to już dzisiaj czekam niecierpliwie :)
|
Jee. Oby Venderer wygrał - najlepsza według mnie praca ;]
|
Cytuj:
Tez sie niemoge wynikow juz doczekac :P nawet wysoki poziom prac. |
;]
Oby mati_ol wygrał !! Jego zdięcie było oryginalne , w tibi jest duzo afkerowi to najlepiej przedstawia obraz tibi . ;)
|
Cytuj:
|
omg jakie kichy powygrywaly.... rozumiem wampirka, tez mi sie podoba, owszem mogl wygrac... ale reszta....? Kpicie chyba... szczegolnie makieta rooka... wczesniej usuwaliscie rzeczy robione z lego, a juz z plasteliny sie liczy tak? OMG ostatni raz brałem udział w takim konkursie...
P.S... zeby nie bylo, nie uwazam swojej pracy za genialna, nie przykladalem sie do wygranej bo widzialem duzo lepsze prace, ale te ktore wygraly (oprocz drugiej) i te ktore zostaly wyroznione to jakies kpiny.... KOMERCHA ludzie komercha! |
up - porażka boli.
gratz zwycięzcom. |
Co ma wspólnego kilka domków zrobionych z plasteliny z realnym życiem ?
|
lol..... Gromnjir czytac nie umiesz chlopie... powiedzialem ze duzo bylo ciekawszych prac... i moja wypadala na ich tle beznadziejnie, a ty dalej swoje...
Matecki - do tego właśnie zmierzam:/ |
.... Ja się napracowałem nad zrobieniem E-plate itp SAM !! a oni wybrali tibia in plastelina....
|
W mojej pracy nie ma żadnej plasteliny! To jest przecież real domki z drewna, cementu itd. To była naprawde ciężka praca. Oczywiście wasze prace też były przecież bardzo dobre, ale może za mało było w nich pomysłu, humoru. Jakiś knight walczy z palkiem, nic ciekawego. Ale ktoś używa macro i widzi to GM. Jest w tym humor i pomysł.
|
No tak ale w tym konkursie powinna być brana poduwage inwencja twurcza :(
|
LOOOOL ludki tez masz z drewna cementu czy z czegos tam jeszcze.... a teraz sam sobie odpowiedz na pytanie co to ma wspólnego z tytulem konkursu... bo gryzie ludzi to ze jak ktos zrobil rooka z LEGO zostal usuniety, a ktos kto zrobil z drewna wygral... geez to jest irytujace
|
A ja nie rozumiem fotki Vend~. No ja rozumiem gm. Ale co tutaj swiadczy o macro?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |