Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Silver Drag 28-11-2005 10:37

http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=955976
link do price list ;p

Valest 28-11-2005 10:59

Sram na Price LIst nigdy go nie uznawalem i ludzi z duss też
Naspetny NAPEWNO NIE BEDZIE CONRAD

Ratilt 28-11-2005 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
@up

Nie powiem kim jestes, gnojem, bachorem? Zabijasz ludzi bez żadnego konkretnego powodu, aby zabić.Pomysl ze ten draverik, probably 1 owner musi grac BARDZO DLUGO, poswiecaj swoja CALA SOBOTE, NIEDZIELE a ty mu pieprzysz to w 5 minut... Chciałbym abyś ty i twoja cala zapchana gildia duskiness(jedne wielkie nooby) dostaly hacka za swoj ***any share -.-

To na tyle

Mialem nie odpisywac na bluzgi ale coz... Zabijam ludzi bo tak mi sie podoba albo jestem poproszony o pomoc ze strony qmpli, a to czy Drav~ ma 1 ownera czy wiecej jak najbardziej mi wisi, gram sam i co z tego? A czas pokarze kto przetrwa najdluzej, napewno paru jeszcze odejdzie...

Flash_Radzio 28-11-2005 11:59

To że zabijacie to jest złe. Ale to nie powod do bluzgów. Jak MA za co zabić, to niech bije, to po prostu kara(bo inne rzeczy nie dochodzą).

scorp 28-11-2005 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratilt
Mialem nie odpisywac na bluzgi ale coz... Zabijam ludzi bo tak mi sie podoba albo jestem poproszony o pomoc ze strony qmpli, a to czy Drav~ ma 1 ownera czy wiecej jak najbardziej mi wisi, gram sam i co z tego? A czas pokarze kto przetrwa najdluzej, napewno paru jeszcze odejdzie...

U will be next :)

Ratilt 28-11-2005 15:52

Cytuj:

U will be next :)

Uwazaj zeby cie w dp nuby nie bloknaly bo ja jestem pewien ze nigdy nie padne zbraku przyczyny,chyba ze zaczne pk'owac bo expienie mi sie znudzi :>

scorp 28-11-2005 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratilt
Uwazaj zeby cie w dp nuby nie bloknaly bo ja jestem pewien ze nigdy nie padne zbraku przyczyny,chyba ze zaczne pk'owac bo expienie mi sie znudzi :>

Zobaczymy...zobaczymy pewniaczku -.- :] :baby: :cool:

Maksim 28-11-2005 16:59

Sram na Taifuna...Sram na Price list.....Sram na Dusskines...

Bongozzpl 28-11-2005 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maksim

A Duskiness sra na ciebie :p

friik 28-11-2005 22:32

Zobaczymy czy będzie was tak elokwencja rozpierała kiedy przyjdzie kolej na któregoś z was i się przekręcicie bez albo z jakiegoś nieistotnego , dennego powodu. (Mam na myśli ludzi z dusk~)

Bardziej pokur wionego serweru dawno nie widziałem.

Player Killer 28-11-2005 22:52

Teraz wychodzi na to że swe~br~ nie są tacy źli w porównaniu do polaków. Chcieliscie aby wreszcie jakaś polska gildia zapanowala na serwie to macie, a jej skutki są dla wszystkich widoczne....

Jammamanter 28-11-2005 23:19

furora to mieszanka aldory morgany i titani ;)

aldora- nemtor rulez

morgana- hi swe? pl sucks kill polacks

titania- stfu noob pl

..

magister 29-11-2005 05:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maksim

Niedlugo polowa Dusk~ tak powie....

Paxxx 29-11-2005 05:39

BUAHAHAHAHA To wszytko bylo do przewidzenia po drugiej z koleji smierci Mestora ^^ robi sie ciekawie bo przecierz jak co chwile beda kogos huntowac za nic to wkoncu ta liczba wyrzuconych bedzie tak duza ze jak sie pozbiera to da rade :P

btw. niewiem czy wiecie ale Doon'Juan zostal wyrzuconyza szpiegostwo
ciekawe jest to ze mial miesieczego bana ^^

magister 29-11-2005 07:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paxxx
BUAHAHAHAHA To wszytko bylo do przewidzenia po drugiej z koleji smierci Mestora ^^ robi sie ciekawie bo przecierz jak co chwile beda kogos huntowac za nic to wkoncu ta liczba wyrzuconych bedzie tak duza ze jak sie pozbiera to da rade :P

To wlasnie mialem na mysli, predziej czy pozniej Dusk~ polegnie i osoba, ktora bedzie najbardziej Huntowana to sam Tajfun.... X(

Valest 29-11-2005 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Player Killer
Teraz wychodzi na to że swe~br~ nie są tacy źli w porównaniu do polaków. Chcieliscie aby wreszcie jakaś polska gildia zapanowala na serwie to macie, a jej skutki są dla wszystkich widoczne....

No zgadzam sie :D :D

Ps. Kto idzie na nowy server?

Losari 29-11-2005 09:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galaco
Kolejny bedzie Sara/Conrad i juz niedlugo bedzie znow wojna =) tym razem duzo wiecej osob vs dus~

Po 1. Watpie zeby Taifun chcial kiedykolwiek mnie ubic, po 2. jestem retired wiec nikt niema sposobnosci do takich czynow :)

Paxxx 29-11-2005 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
No zgadzam sie :D :D

Ps. Kto idzie na nowy server?

ja ide na new ;p tylko kase na pacca skoluje XD

scorp 29-11-2005 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
Po 1. Watpie zeby Taifun chcial kiedykolwiek mnie ubic, po 2. jestem retired wiec nikt niema sposobnosci do takich czynow :)

Retired? a czemuz? mama do nauki pogonila? a moze hm... 2 owner nie chce juz grac z taka osoba jak ty... :)) powiedz powiedz czemu retired

Paxxx 29-11-2005 14:40

Cytuj:

Retired? a czemuz? mama do nauki pogonila? a moze hm... 2 owner nie chce juz grac z taka osoba jak ty... :)) powiedz powiedz czemu retired

po wyje**aniu drugiego ownera zreszta nie bez powodu bo tamten malo ostatnio expil Sarandiel gra S A M ; ]chcialem dodac ze chociarz sometimes PA to i tak mam szacunek do obecnego ownera.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42.