![]() |
czy ja napisalem ze ktos gonil liama? pewnie jak ciebie by gonili to bys biegal po skosie a jak by cie juz dogonili i trapneli to wtedy bys krzyczal "a co mi tam zrobi taki kmiot joixazi"
|
Quenthel
Oct 24 2005, 19:26:15 CET Killed at Level 74 by Tricky the Magician and by Tooki Toots 23-22 Plx? Tak Raks Ty tu wymiatasz. Liam w battle na Darashii nie mial bota (albo sie myle) ale tak to ma. I nie wiem czemu oceniasz Podroznika - malo osob by sie postawilo Bound, nie mowiac o wygranej. Ale nie boj sie - na nastepnym Open Battle, ktore kiedys w koncu bedzie pokazesz co potrafisz. Wasz koniec jest bliski. Enjoy :) |
Koledownik
Banished: until Oct 31 2005, 09:22:05 CET because of non-English public statement Br? xD |
Hail Lagurus! Hail Prosto Team!
|
Cytuj:
Yah Odloz klawiature i myszke wez slownik do reki i zacznij sie uczyc polskich wyrazow... W kazdym zdaniu "ort" rotfl |
@Up
Ty byś mógł nauczyć się jak zachowywać sie na forum... Chodzi mi o Spam jaki robisz piszac jeden post pod drugim :/ |
Cytuj:
Btw. czemu nei grasz na aurea?:> |
sting
sting ****a.... ty jesteś frajer i to za***isty... huntujesz ludzi za free wtedy jak ci kasy braknie! ale to sie skonczy az sie bardziej z lvlem wybije
------------------------------------------------------------------------ PLAY WITH "MI" SHE IS KILLER MACHINE ^.^ |
@up
Cfaniak? To daj nick :> Sry ja tez zaczynam expic :p |
Cytuj:
padne to padne ja sie nie boje pasc. |
sting
taaa cfaniak... narazie mam dopiero 49lv sorciem ale na ots duzo jade i bez botow i praktycznie nie ma na mnie ziomka ktory w open battle dal mi rade... zobaczysz wbije 80+ liam , misima , lecther w open battle zostana pozamiatani ;] wszystko przyjdzie w swoim czasie... tak jak bylo na 1 z servow 14osob bilo 1 polaka 120+ nikt mu nie chcial pomoc wy***al all gildie sam i odszedl ja zrobie to samo ale obiecuje caly rom wy***ie pokolei
|
@up
AHAUaHaUaHUHUaHauaHaUaHAU niech zgadne pracowales w cyrku? no wy***iesz rom chyba jak twoi kumple se zrobia takie same nicki na otsie a na aurea za c***a sie nie wybijesz. |
hrhr
nie wybije sie? lol jakos narazie mi idzie no chyba ze juz sie zaczynasz bac i bedziesz wybijal wszystkich MS do 50llva oplaci ci sie? hm w open battle jak bede wylapywac to mam b.duze szanse
|
tylko ze wszyscy ci ktorzy nie znaja nikogo z romu placa lub benda placic;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
spokojnie jescze polacy beda rzadzic! (MI) :cup: kwestia czasu az JA zaczne sie bawic z cyganami <rom> ---------------------------------------------------------------------- PLAY WITH "MI" SHE IS KILLER MACHINE xD |
Cytuj:
|
@secret~~:
wybacz, nie moglem sie oprzec :D l l \/ |
Cytuj:
|
hahahahahahaha.....
uwielbiam to forum zawsze mi poprawi humor moge sie posmiac. btw niektorzy duzo mowia malo robia. Ja znowu cos wiem a wy nie ale to napisze juz po fakcie :D
@secret~~ Powodzenia w robieniu lvl MI przyda sie dobry sorc ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |