Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojny i konflikty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51008)

Raks Ninja 26-10-2005 15:43

czy ja napisalem ze ktos gonil liama? pewnie jak ciebie by gonili to bys biegal po skosie a jak by cie juz dogonili i trapneli to wtedy bys krzyczal "a co mi tam zrobi taki kmiot joixazi"

Eny the Noob 26-10-2005 16:41

Quenthel

Oct 24 2005, 19:26:15 CET Killed at Level 74 by Tricky the Magician
and by Tooki Toots

23-22 Plx? Tak Raks Ty tu wymiatasz. Liam w battle na Darashii nie mial bota (albo sie myle) ale tak to ma. I nie wiem czemu oceniasz Podroznika - malo osob by sie postawilo Bound, nie mowiac o wygranej. Ale nie boj sie - na nastepnym Open Battle, ktore kiedys w koncu bedzie pokazesz co potrafisz. Wasz koniec jest bliski. Enjoy :)

Eny the Noob 26-10-2005 16:47

Koledownik

Banished: until Oct 31 2005, 09:22:05 CET because of non-English public statement

Br? xD

Doneq 26-10-2005 17:09

Hail Lagurus! Hail Prosto Team!

Sting_Ninja 26-10-2005 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik
Bendonc liamem mam to w dopi* ze mnie goniom jakies "kmioty" co moze joix~~ albo ktos go dogoni niemowionc o 10 osobach co majom zanim nadonzyc lol. pozatym nieczeba isc po skosie som jeszcze pzyciski i sztrzalki na klawiatuze i wystarczy zmieniac kierunek, kosmos co nie ?

btw niepzyrwonoj bound do tego rom czy jak tam sie to zwie.

Yah

Odloz klawiature i myszke wez slownik do reki i zacznij sie uczyc polskich wyrazow...
W kazdym zdaniu "ort" rotfl

Pelerino 26-10-2005 17:30

@Up

Ty byś mógł nauczyć się jak zachowywać sie na forum... Chodzi mi o Spam jaki robisz piszac jeden post pod drugim :/

Sting_Ninja 26-10-2005 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pelerino
@Up

Ty byś mógł nauczyć się jak zachowywać sie na forum... Chodzi mi o Spam jaki robisz piszac jeden post pod drugim :/

Oh Kiedy? 2 tyg temu? pff
Btw. czemu nei grasz na aurea?:>

secret~~ 26-10-2005 17:59

sting

sting ****a.... ty jesteś frajer i to za***isty... huntujesz ludzi za free wtedy jak ci kasy braknie! ale to sie skonczy az sie bardziej z lvlem wybije
------------------------------------------------------------------------
PLAY WITH "MI" SHE IS KILLER MACHINE ^.^

Sting_Ninja 26-10-2005 18:00

@up
Cfaniak? To daj nick :>
Sry ja tez zaczynam expic :p

Raks Ninja 26-10-2005 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
Quenthel

Oct 24 2005, 19:26:15 CET Killed at Level 74 by Tricky the Magician
and by Tooki Toots

23-22 Plx? Tak Raks Ty tu wymiatasz. Liam w battle na Darashii nie mial bota (albo sie myle) ale tak to ma. I nie wiem czemu oceniasz Podroznika - malo osob by sie postawilo Bound, nie mowiac o wygranej. Ale nie boj sie - na nastepnym Open Battle, ktore kiedys w koncu bedzie pokazesz co potrafisz. Wasz koniec jest bliski. Enjoy :)

bylem na kazdym open battle i co padlem?
padne to padne ja sie nie boje pasc.

secret~~ 26-10-2005 18:16

sting

taaa cfaniak... narazie mam dopiero 49lv sorciem ale na ots duzo jade i bez botow i praktycznie nie ma na mnie ziomka ktory w open battle dal mi rade... zobaczysz wbije 80+ liam , misima , lecther w open battle zostana pozamiatani ;] wszystko przyjdzie w swoim czasie... tak jak bylo na 1 z servow 14osob bilo 1 polaka 120+ nikt mu nie chcial pomoc wy***al all gildie sam i odszedl ja zrobie to samo ale obiecuje caly rom wy***ie pokolei

Raks Ninja 26-10-2005 18:26

@up

AHAUaHaUaHUHUaHauaHaUaHAU niech zgadne pracowales w cyrku?
no wy***iesz rom chyba jak twoi kumple se zrobia takie same nicki na otsie a na aurea za c***a sie nie wybijesz.

secret~~ 26-10-2005 18:32

hrhr

nie wybije sie? lol jakos narazie mi idzie no chyba ze juz sie zaczynasz bac i bedziesz wybijal wszystkich MS do 50llva oplaci ci sie? hm w open battle jak bede wylapywac to mam b.duze szanse

Raks Ninja 26-10-2005 18:37

tylko ze wszyscy ci ktorzy nie znaja nikogo z romu placa lub benda placic;]

Pelerino 26-10-2005 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Oh Kiedy? 2 tyg temu? pff
Btw. czemu nei grasz na aurea?:>

Sam zakonczylem gre na aurea 26 sierpnia... Bawilem sie z 2 tygodnie ( skullhunting itp. ) ale tak w zyciu jest ze jak za duzo sie mowi i sie nie boi czegos powiedziec to jest sie huntowanym :D 26 wrzesnia gdy nie gralem juz od miesciaca mialem hacka...

secret~~ 26-10-2005 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pelerino
Sam zakonczylem gre na aurea 26 sierpnia... Bawilem sie z 2 tygodnie ( skullhunting itp. ) ale tak w zyciu jest ze jak za duzo sie mowi i sie nie boi czegos powiedziec to jest sie huntowanym :D 26 wrzesnia gdy nie gralem juz od miesciaca mialem hacka...

spokojnie jescze polacy beda rzadzic! (MI) :cup: kwestia czasu az JA zaczne sie bawic z cyganami <rom>

----------------------------------------------------------------------
PLAY WITH "MI" SHE IS KILLER MACHINE xD

Endino 26-10-2005 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez secret~~
kwestia czasu az JA zaczne sie bawic z cyganami <rom>

prosze nie bij :(

Vil 26-10-2005 22:13

@secret~~:

wybacz, nie moglem sie oprzec :D

l
l
\/

Damq 27-10-2005 07:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
@up
Cfaniak? To daj nick :>
Sry ja tez zaczynam expic :p

A jak Liam sie nie postawi albo bedziesz drunked to mu jajeczko zrobisz :P

L4ki 27-10-2005 14:11

hahahahahahaha.....

uwielbiam to forum zawsze mi poprawi humor moge sie posmiac. btw niektorzy duzo mowia malo robia. Ja znowu cos wiem a wy nie ale to napisze juz po fakcie :D
@secret~~ Powodzenia w robieniu lvl MI przyda sie dobry sorc ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51.