Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Obsidia WAR (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51159)

Slyth 14-11-2005 07:07

No to tylko pogratulować takiej gildi :)

a tak btw
Wczoraj miałem dobry dzień :) wieczorkiem do mnie zagadał Sir Nazgool 8o ni eno to jest jednak fajny koleś:P pogadaliśmy troche eheheheh i całkiem śmieszznie było :P a co do tych pieniędzxy to tak jak Nazgool mi napisał dałem się wyrolować kupując poza allego ;) 8o :D

pozdro :D

Nazgool 14-11-2005 15:55

Kiroy Wind & Raxilon loozers

Channel saved at Mon Nov 14 15:58:29 2005
15:47 Sir Nazgool: :**
15:47 Kiroy Wind: yo
15:47 Kiroy Wind: hak
15:47 Kiroy Wind: -.-
15:48 Sir Nazgool: :P
15:48 Sir Nazgool: z kim teraz gadam??
15:48 Kiroy Wind: darek
15:49 Sir Nazgool: a
15:49 Sir Nazgool: ten co robi najwiekszy gnoj :D
15:49 Kiroy Wind: ^^
15:52 Sir Nazgool: dobze wam tak
15:52 Sir Nazgool: ze hak
15:52 Sir Nazgool: :D
15:52 Sir Nazgool: dobrze
15:52 Kiroy Wind: ta?
15:52 Sir Nazgool: nom
15:52 Sir Nazgool: :D
15:52 Kiroy Wind: zartowalem
15:52 Kiroy Wind: ^^
15:52 Kiroy Wind: hahahhaa
15:52 Kiroy Wind: ignore Xd
15:52 Kiroy Wind: narazie
15:53 Kiroy Wind: btw dzieki z 100k
15:53 Kiroy Wind: kocham cie XD
15:53 Kiroy Wind: raixlon tez
15:53 Kiroy Wind: sie cieyszy
15:53 Kiroy Wind: cieszy
15:53 Kiroy Wind: xd
15:53 Sir Nazgool: fajnie
15:53 Kiroy Wind: idiot Xd

Wy***ali mnie na pacca 80 k
jak wiecie nie gram tu od dawna :D
wiec co tam 80 k na serwie, na ktorym nie gram wolalem zaryzykowac
Przez takich lepkow nie dziwie sie, ze Swe sie z nas smieje[z Polski]
Pozdro Dla : Slodkiej Vixi i Sol wraz z Wilkami + Gwardzistaa 3maj sie dude B)

Raxilon 14-11-2005 15:59

dobijasz mnie. Co z tego ze kiroy tak napisal? Przez ten czas co raxilon mial bana nie gralem w tibie, zostalem znowu shackowany wiec mi nie gadaj glupot czleku. Stracilem lacznie 1kk i jakos nie placze na forum o glupie 80k. Gdybym chociaz cos z tego mial to bym tu nie pisal. Przestancie wymyslac historie na moj temat i dajcie mi grac juz w spokoju.

Yours,
Raxilon/Raxi the second.

kuglarz 14-11-2005 16:18

wiem, że offtopicowo ale pytanko do Raxa :P
Wracasz do knighta czy dalej będziesz grał druidem?
(plx, wróć do starego chara, bo zaczynam czuć twój oddech na plecach ;) hehe, żartuje sobie troszke :D )
Dzięki Slyth za docenienie wilków :]
No i prośba do Kiroya i reszty NG, zróbcie coś z ludzmi, którzy łamią price liste, bo inaczej skończymy z cenami rodem z Premii :(
Zresztą można się dogadać z Independens jeszcze i wymusić ekonomię na reszcie graczy, jak nie po dobroci to niestety siłą. X(

Slyth 14-11-2005 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuglarz
wiem, że offtopicowo ale pytanko do Raxa :P
Wracasz do knighta czy dalej będziesz grał druidem?
(plx, wróć do starego chara, bo zaczynam czuć twój oddech na plecach ;) hehe, żartuje sobie troszke :D )
Dzięki Slyth za docenienie wilków :]
No i prośba do Kiroya i reszty NG, zróbcie coś z ludzmi, którzy łamią price liste, bo inaczej skończymy z cenami rodem z Premii :(
Zresztą można się dogadać z Independens jeszcze i wymusić ekonomię na reszcie graczy, jak nie po dobroci to niestety siłą. X(

w independense nudy :( nikt nawert na guild kanale niegada :( ogolnie lipa nawet na zadnego hunta sie nieidze dogadac
a co do ekonomi to jakis koles gsa za 20 k chcial sprzedac dzis :S i pisał ze chce sie pozbyc ech..

Kiroy 14-11-2005 18:07

ahhhhh co za życie ... :)

no siema ....
a więc troche mam teraz przerwe nwoa praca itd examsy na studiach no ale spoko wróce to sie all załatwi spoko i o price liscie tez pogaadm :)

Nazgool :

wpierw prowokujesz potem masz pretensje :) oko za okko ząb za ząb i to nie aj zacząłemzawsze byłem ok w stosunku dociebie ale wyprowadziłes mnie z równowagi i za nic zreszta dla mnie twoja osoba to temat zamknięty ... zresztą sprowokowałeś mnie po hacku mialem prawo być nerwowy ale drugi raz nawet do mnie nie psiz jakamsz pisać głupoty !!

Sol:
bardzo mi przykro powodów twoich dedów ale ja mam problem np z wy***aniem ludzi jak Vixi expi a co dopiero uwazac na reszte servera ... ogólem ze strony NG server ejst ok są najlepsi , mają władzę jak nikt :) ichyba każdy z nas chciałbybyć na miejscu np Dorpaza itd bo jednak po to się gra ...

a co do Raxilona czy gra drutem czy kim zawsze to jest mój ziom i tyle :) pozdro dla niego ;) Tartarro Buziaki :*

pozdrawiam wszystkich trzymajcie sie ludziska

Elder Nagan 14-11-2005 18:40

Masz racje Ng jest dobre ale ma pare wad

najazniejsza to PA! a co do cen to oni niewiedza czego chca na forum tibia.com bylo napisane uh 2.5-3 a napisalem an trade sell bp uh 3k to odrazu chcial mnie jakis lolek z ng lac niepameitam nicka ale jakis slaby:P

^Awolver^ 14-11-2005 19:40

po pierwsze kto ma konto raxilon na tibia.pl? daj mi znac na priv
a po 2 z tego co pamietam to chyba miala byc mala tajemnica? :>

Nazgool 14-11-2005 20:41

OWN3D-k.o-OWN3D

^Awolver^ 14-11-2005 21:34

skoro ci nie zależy to o co tyle szumu? -.-
jak juz slyth pisal ("zostales wyrolowany bo nie robiles tego przez allegro") weic nazgoolku skoro ci nie zalezy to o co tyle szumu? bo ja mimo wszystko nie jestem pewien azeby kiroy sie wzbogacil jak kolwiek na tobie ...

P.S. czas na post nazgoola krytykujacy mój tok myslenia :) super :]

Nazgool 14-11-2005 22:21

OWN3D-k.o-OWN3D

Nazgool 14-11-2005 22:24

OWN3D-k.o-OWN3D

^Awolver^ 15-11-2005 06:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool
Czy ty potrafisz czytac?? ten watek z allegro dotyczy sie tej wy***ki Slytha w mojej osobie :D :cup:

1. czytać nie umiem, pomaga mi tata
2. pisać nie umiem, pisze moja mamusia
3. wiem ze watek dotyczyl sprzedazy twojej postaci -.- i dlatego to przyt\oczylem bo z tego samego powodu zostales o*******ony...

Master Ciopek 15-11-2005 07:55

Lord Erus domnie sie przy***al zato ze po polsku gadalem zkumplem przed depo i zgfb mnie potraktowal ja sie zhowalem do dp a on zabil kumpla i jakas kolesiowe tez z polski OMG dobrze ze se 4 protkow zalatwilem

^Awolver^ 15-11-2005 08:51

1. Ostróda?!
2. Najprawdopodobniej grał ten rasista ... ostatnio nawet gadale z Erusem z bodajze Mabbisem? jakos tak (sol popraw mnie ;) )
3. aha i ziomek jak jeszcze powiesz ze chodzisz do gim 1 to pewna osobe za***ie w rl -.-

^LoLiK^ 16-11-2005 07:37

Ale o so chosi :D:D:D

^Awolver^ 16-11-2005 08:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^LoLiK^
Ale o so chosi :D:D:D

LOlik rzecz jasna poinformowany o wszystkim :) tak w ogóle ja też ich nie rozumiem :P po prostu comentuje i udaje ze pisze cos madrego ;]

Nazgool 16-11-2005 11:05

OWN3D-k.o-OWN3D

^Awolver^ 16-11-2005 21:00

Nazgool tak w ogole to ja ci wierze ze 18 lat masz ale czy skonczyles podstawowke to tego nie jestem pewien -.- gdyz inaczje wiedzialbys ze moja odpowiedz ktora cytowales byla ironiczna , polegajaca na wyszczygolnieniu tego iz lolik przemowil na tym forum po raz peirwszy .... niestety brak wyksztalcenia + tibia = wlasnie marnotrastwo pieniedzy....

aha i btw. wielkie dzieki ze masz mnie w comencie obok najlespzych kumpli raxiego i kiroyka
ty :*

^LoLiK^ 17-11-2005 07:03

Awolverku pomyliles sie nie pierwszy raz tylko drugi huheuheuhueuehue :D:D:D:D
A co do zabierania glosu na forum to sie odezwe jesli uznam to za stosowne - nie lubie bezsesu nabijac sobie postow :))), wole popisac sobie w Tibi 8o 8o

Yours
LoLiK

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39.