Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Grajper 03-12-2005 14:39

gz cors poli zordan i reszta. wreszcie pokazaliście kto rządzi na serwie :] Draz,idź się schowaj najlepiej albo znów skocz ubić sobie jakiegoś 25 lvla dla zabawy... widziałem filmik i to co ty i zuremi odpi******** to poprostu nie porozumienie. Mam nadzieje że wkońcu zrozumiecie że azura to nie serv dla was i się wyniesiecie. Mini też długo nie pociągnie..... HAIL SF!!!!

dyzio-1993 03-12-2005 14:50

Nadal uwazam ze to nie koniec wojny wanted moze mnie liczebne ma wieksze lvl chociaz bez pomocy sf raczej wygra. Tylko ten temat to wiecej klotnii wyzywania od sensownej dyskusji

azura 03-12-2005 14:56

Tak jak myslalem ..........
Teraz z dp nie mozna wyjsc bo napierdlaaja wszystkich siedze sobie w carlin a tu nagle typy z sf mnie bija nie patrza na lvl na nic aby ubic to teraz za***isce sie gra gz dla wszystkich debili ktorzy na to pozwolili *******cie sie z takim servem czekam na update i spierdlaam ze z***anego serva podziekujecie debilom szwedom ,za kilka dni update nowe servy ..............
bedzie za***iscie zycze wam zebyscie sami sie powybijali debile jedne po***y ***e itd

Polli~ 03-12-2005 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azura
Tak jak myslalem ..........
Teraz z dp nie mozna wyjsc bo napierdlaaja wszystkich siedze sobie w carlin a tu nagle typy z sf mnie bija nie patrza na lvl na nic aby ubic to teraz za***isce sie gra gz dla wszystkich debili ktorzy na to pozwolili *******cie sie z takim servem czekam na update i spierdlaam ze z***anego serva podziekujecie debilom szwedom ,za kilka dni update nowe servy ..............
bedzie za***iscie zycze wam zebyscie sami sie powybijali debile jedne po***y ***e itd

Podziekuj w szczegolnosci Drazikowi....
A moglo byc tak pieknie...

azura 03-12-2005 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polli~
Podziekuj w szczegolnosci Drazikowi....
A moglo byc tak pieknie...

Moglo .......................................

Nosso Mc'Furry 03-12-2005 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
No i tym postem pokazales jak glupi jestes naprawde.Przeciez wielki polonista cors prent przez pol topicu pisal o bledach ktore popellnia drago.A co do tego pytania to chyba mozna zrobic taki maly offtop.Poza tym to jest skutkiem wojny ze sie przenosze na new serwer, i nie tylko ja.Dlatego to miejsce jest w 100% adekwatne do dyskuscji na ten temat.

Panie wspaniały to forum nie jest do wytykania błędów (można ,ale nie trzeba)
ale do wypowiadania się na temat wojny i jej przebiegu.
A co do tego że odchodzisz z Azury bo jest wojna to powiem Ci jedno...

A H*j mnie i nie tylko mnie to obchodzi. Jednego więcej jednego mniej uwież nie obchodzi mnie to. Ja walcze Cors walczy Gimli i Poll walczy i mamy z tego pocieche że Wanted taaaaka dobra silna gildia dostaje od nas baty, a sama raczyła zacząć tą wojne.
A te wyswiska zachowaj dla Siebie...

Ty sugerujesz że to miejsce jest adekwantne do dyskusji o przenoszeniu się na nowy server? No patrz ciekawy z Ciebe człowiek. A kogo opchodzą bzdety chcesz przenoś się mam Cię błagać na kolankach żebyś został na Azure? ROTFL. Mogę Ci powiedzieć jedno. Powodzenia na nowym serverze ;)

Mr Time 03-12-2005 16:59

Btw.

Cytuj:

Kolejny royal paladyn i kolejny awans magiczny... Panowie może tak małe zebranie klubu AM(Anonimowych manaholików)? Hmmz.. Chociaż wy już nie tacy anonimowi po tych newsach Tym razem swoja magiczną potęgą szpanować będzie Drazharm z Azury, który także awansował na 22 magiczny poziom.
To juz chyba nieaktualne :D

xDD

zeus1985 03-12-2005 18:44

"11:41 Aboleth Armanio: on ma hunta od hawka i corsa11:41 Aboleth Armanio: za kupienie sova"

Ho ho ho... Widze że nie macie już kogo bic, to chcecie się rzucić na mnie, za to że kupiłem sobie miecz? Co ja Ci takiego Cors zrobiłem? Może mi zazdrościsz co?

Mati21pi 03-12-2005 19:22

Gratz zakupu :) ile dales?

wr00n 03-12-2005 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Panie wspaniały to forum nie jest do wytykania błędów (można ,ale nie trzeba)
ale do wypowiadania się na temat wojny i jej przebiegu.
A co do tego że odchodzisz z Azury bo jest wojna to powiem Ci jedno...

A H*j mnie i nie tylko mnie to obchodzi. Jednego więcej jednego mniej uwież nie obchodzi mnie to. Ja walcze Cors walczy Gimli i Poll walczy i mamy z tego pocieche że Wanted taaaaka dobra silna gildia dostaje od nas baty, a sama raczyła zacząć tą wojne.
A te wyswiska zachowaj dla Siebie...

Ty sugerujesz że to miejsce jest adekwantne do dyskusji o przenoszeniu się na nowy server? No patrz ciekawy z Ciebe człowiek. A kogo opchodzą bzdety chcesz przenoś się mam Cię błagać na kolankach żebyś został na Azure? ROTFL. Mogę Ci powiedzieć jedno. Powodzenia na nowym serverze ;)

To twoja ekipa zaczeła wytykać blędy idioto. Dzieki za zyczenia. Przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Pomyśl i dopiero sie wypowiedz. Ewentualnie spytaj sie Zordana może on ci wytlumaczy bo nie jest tak tępy jak reszta waszego gej klubu.

Nosso Mc'Furry 03-12-2005 20:49

Spoko spoko nie zapędziaj się tak. Powiedziałem co sądziłem wyzywałem Cie przy tym? Chyba nie. Co świadczy twoje zachowanie? Brak kulturki?

zeus1985 04-12-2005 10:07

Ładnego na mnie trapa szykowaliście...
http://img228.imageshack.us/img228/9513/traponme9gl.jpg

AB style, wywalić z domku i czekać aż sie zaloguje :)

@Cors~
Może jak byś tak za mną nie ganiał, to bym się nie zczaił że coś szykujecie :o

EDIT
Może i Azura z Wanted nie była rajem, ale z SF jest piekłem.

Mati21pi 04-12-2005 11:35

Widocznie wolą piekło... niech graja sobie tu sami i niech sie zabijaja skoro im to sprawia przyjemnosc
Dla niektorych wlasnie teraz Azura jest rajem

kruchy 04-12-2005 12:14

Sf macie za***i**e zabawy...prawie asari padl

Cors Ent 04-12-2005 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
"11:41 Aboleth Armanio: on ma hunta od hawka i corsa11:41 Aboleth Armanio: za kupienie sova"

Ho ho ho... Widze że nie macie już kogo bic, to chcecie się rzucić na mnie, za to że kupiłem sobie miecz? Co ja Ci takiego Cors zrobiłem? Może mi zazdrościsz co?

@Cors~
Może jak byś tak za mną nie ganiał, to bym się nie zczaił że coś szykujecie

z toba jest cos nie tak?
mielismy cie ganiac za to ze biłes Gimliego, ale Gimli powiedział ze olac to ok.

a aboleth jak zwykle nie wie co w trawie piszczy a duzo gada.
wczoraj robilismy sobie nocna zabawe w venore- latalismy w kółko, gonilismy sie, sdkowalismy siebie nawzajem - for fun a ty widzisz ze to trap na ciebie szykowany...
mania przesladowcza?
moze zamiast pezpodstawnie bic tutaj piane pogadaj z hawkiem czy manurem.

zeus1985 04-12-2005 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
z toba jest cos nie tak?
mielismy cie ganiac za to ze biłes Gimliego, ale Gimli powiedział ze olac to ok.

a aboleth jak zwykle nie wie co w trawie piszczy a duzo gada.
wczoraj robilismy sobie nocna zabawe w venore- latalismy w kółko, gonilismy sie, sdkowalismy siebie nawzajem - for fun a ty widzisz ze to trap na ciebie szykowany...
mania przesladowcza?
moze zamiast pezpodstawnie bic tutaj piane pogadaj z hawkiem czy manurem.

Tak? Więc wytłumacz mi czemu chcieli abym się zalogował? Widziałeś SS-a? zalogował bym się pod drzwiami, trap, dead. Więc wiem co mówie.

wr00n 04-12-2005 13:28

Moja kultura osobista jak sama nazwa wskazuje jest moja osobista sprawa.Moze troche masz racje nosso z tymi wyzwiskami to troche przesada.Z drugiej strony postaraj sie mnie zrozumiec.Nie lubie bezsensownej krytyki ,a to Cors chcial uchodzic za poloniste i wytykal wszystkim orty ,podczas gdy sam je popelnial.To troszke glupie zachowanie nie sadzisz?

@Zeus
No coz ziom.Znam ten bol.Zrobisz sobie fajna postac a tu nagle ktos rozp**rdala cala twoja prace, tylko dlatego ze taki ma kaprys.Ty masz chyba jeszcze gorzej , nie jestem do konca pewien ale z twoich wypowiedzi wnioskuje ze to byli twoi kumple lub przynajmniej znajomi.A co do ustroju.Jesli Ci sie ten nie podoba to przylacz sie do draza i niech zyje rewolucja :D

fea_umarth 04-12-2005 14:20

Jak Yavi padnie to bedzie lekki zgrzyt . Po co te sciemy przeciez nie od dzis wiadomo , ze cos masz do Yaviego

wr00n 04-12-2005 14:30

Jak to po co?Przeciez powszechnie wiadomo ,ze , oczywiscie oprocz ataku w kilku na low levela, sciema to ulubione narzedzie corsa.

Kesey 04-12-2005 14:48

Hahaha to tylko kwestia czasu az szwedzi wybija polakow albo beda mieli hunty buehehe debilizm i tyle :baby: :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06.