![]() |
Cytuj:
|
Upate XD
Niemoge sie juz doczekac światecznego upatu tylko szkoda że z tego co narazie wiem nie ma nowych monsterów ale co do tego przyśpieszonego rośnieńcia many to jestem za :D
|
Cytuj:
|
e a co mi po wandach ja ja paladyn jestem :]
|
Moim zdaniem update jak update troche pogorszy i polepszy .. tera wyniosa do gory sorca i druida a potem knighta i pala... Nikt nic nie straci zawsze beda plusy i minusy =]]]
|
???
Podajcie dokładnom date :p plaX
|
Update będzie dzisiaj o 16:)
|
No coz... obseruje ta dyskusje od samego poczatku i w koncu zebralem sie zeby cos napisac. :)
Wedlug mnie nikt nie "dostanie w dupe" tylko "wszystko sie zmieni". Malo miejsca na wypisawanie + i -. Ze swojej strony powiem tak: zal mi ze nie bede juz mogl zrobic bp UHow na raz. Ale dla mnie sie tak naprawde nic nie zmieni oprocz many straconej na tych tysiacach zrobionych bpkach hmm :P. Ten nowy wynalazek pod tytulem "Spell wand" mnie zbytnio nie obchodzi bo... bede sie godzine gonil z shamblerem? apff wole go na 2 razy z "exori vis" (mam nadzieje ze dalej bedzie 20 many) Ceny UHow i tak nie podniose bo trzymaja mnie sklepy, a bede UHy robil jak robilem bo magic przyjemnie idzie. Na razie tyle, jak sobie cos przypomne zrobie edit. O grafice sie na razie nie rospisuje bo jestem czlowiek sentymentalny i wogule robienie updatow to jest dla mnie zabijanie klimatu gry itd. itp. >Eu< |
dobra super extra ale w jaki dzien bedzie ten apdejt????
|
Pisałem dzisiaj o 16 :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Jaja sobie robisz? beeee przez ciebie nabralem nadziejii, plz napisz ze jestes jasnowidzem :p . |
Przeczucie;p
|
Cytuj:
Ta szansa taka na to ze update bedzie dzis o 16 jest taka sama jak na to ze darame dla facc otworza :P |
NAH zeby jezcze dzisiaj o 16 , wcale nie. Wiecej nie powiem ;]
Update sux , rozdzki malo daja , maja być rarem to wlaciwie rownie dobrze na rotach moge z gs-em ganiac xD. Nara _____________ Piszcie o różdżkach plx :) |
To w takim razie nas oswiec kiedy bedzie skoro taki madry jestes:>
|
Podsumowanie
Mialbym proazbe zeby ktos kto wie a nie jakis ziomek co slyszale ze ktos sylszal...;p zeby podsumowal all.
Tzn :ile czasu roznie hp knightowi i elite, oraz ile czasu mu mna leci. to zamo tyczy sie innych profesji ale najpardziej interesuje mnie knight. p.s srry za bledy ale jakos nie znam ortografi... ;] |
Podsumowanie
Mialbym prozbe zeby ktos ,kto wie ,a nie jakis ziomek co slyszale ze ktos sylszal...;p zeby podsumowal all.
Tzn :ile czasu roznie hp knightowi i elite, oraz ile czasu mu mna leci. to zamo tyczy sie innych profesji ale najpardziej interesuje mnie knight. p.s srry za bledy ale jakos nie znam ortografi... ;] |
To się naucz. Poproś kogoś o pomoc.
|
No wiec pozostaje nam czekać na mądrego ktory mogłby podsumować update.. jes taki? hah ;] =S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |