![]() |
zna może ktoś fajną miejscówkę ze slime dla facc? I czy sobie poradze :D 50/50 mlvl 3 plate set dragon lance steel helmet croc boots :) z góry thx za pomoc :)
|
@up
Podtrenuj do 60/60 na rotkach/dwarfach, a potem śmigaj koło Blood Herba. |
beholdery
beholdery tez mozna spotkac w kazzo, jak sie idze do kopalni w lewo :)
|
Cytuj:
Chodzi o to miejsce jak się idzie do browaru? (tam gdzie często wiara treni) |
jak idzesz od strony Ab, to masz zejscie w lewo, idzie sie przez takie skaly, pozniej mosisz wyjsc na gore, takim korytazem, i masz zejscie w dol albo mozesz isc dalej tam do kopalni gdzie jest Budrik :) zamiecil bym fotke ale nie wiem jak :) :D
|
wiem że to jest głupie ale co to jest molst i gdzie sie znajduje
|
Mógłbym prosić o MAPKE jak dojść na dragon lair. Na forum znalazłem tylko opis w stylu "wyjść z venore X wyjściem ...." problem w tym, że ja nigdy w venore nie bylem (mieszkałem w carlin i kazo) Z góry thx
|
Powinienes napisac : Orci, Trolle itd. WSZEDZIE:confused:
|
Co do trolli się zgodze, ale do orców chyba nie :p
|
Cytuj:
- wiecej takich !! |
dręczy mnie jedna rzecz, nigdy nie chodziłem w podziemiach koło desert questa, raz poszedlem pokazac koledze gdzie on sie znajduje zeby go nikt nie oszukał jak bedzie sam szedł, wiec do rzeczy wchodze przez pierwsze dziury ( az do ostatniej drabinki) i patrze a tu ciało beholdera pierwsze skojarzenie ze ktos przyniosl ciało ale zauwazyelm skielety koło niego i pytam sie z kąd on sie tam podział ;/ bo jak bym go wtedy spotkał zywego mial bym problem bo mialem tylko rozdzke i zadnych runek...
|
Równie dobrze można to sprawdzić na "mapie respawnu", która znajduje sie na "Tibia.pl". Ale tak jest bardziej przejrzyście!
|
Powiedzcie mi gdzie znajde SLIM-y. Takie dobre do skillowania. Jak możecie podajcie mi miejsca. Z gury dzięki. POZDARAWIAM.:cup: :evul:
|
Hmm...
Wszystko cool...ale mam pytanko gdzie znajde pojedynczy resp vampa, albo respy bh ale taki gdzie np. ide i co jakis czas zabijam a nie, że się na mnie pełno beho odrazu rzuca a potem nic ;/
|
Cytuj:
bh - domek bk kolo venore - 4 beholdery vamp - na poludniowym krancu poh'a pacc: za dlugo by opowiadac, powiedz najpierw czy masz czy nie |
Gdzie moge znaleść jakiegoś potwora (300-500hp) i żeby nie strzelał prosze o odp.
|
Cytuj:
a tak serio to re wymagania spelniaja beho(bagna kolo venore) dsy zerki lidery ghule(poh wokól temple) assasiny i inne duperele z DC :P napisz lepiej skile i profesje to doradze na co warto chodzic :P a no i oczywiscie guardki (kopalnie)spelniaja te wymagania :P |
Gdzie moge znaleźć:
1-Dużo elfów,ale zwykłych nie scautów i arkanistów(bez pacca) 2-Sporo rotów ale bez pacca 3-Larwy bez pacca(jesli gdzieś są) 4-Czy Mintwalin wymaga pacca jesli nie to gdzie ono jest? 5-Gobliny oprócz tych w goblin camp 6-Pojedyńczy resp Demon skeletona Pls nie mówcie żebyc sprawdził mape respu bo mi ostatnio tibia.pl szwankuje |
Ds'a? Kolo cyców w Femur Hills, Elfy to tylko w zamku są
pojedyńcze, Roty niedaleko Carlin jest taka dziura, Larw z tego co mi wiadomo nie ma na Facc Arena, a gobliny wszedzie xD |
Spoko popieram w 100%
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27. |