![]() |
OMFG! bedziemy sie klocic ? tak wpadnijcie all do lodzi ;P na galanie nic new sie nadal nie dzieje :| sux, tak zaczyna mi sie nudzic ;P , dziwnie spokojni pats sa .....
|
A ja przypominam ze ledrick dalej jest nobowatym PA:P
Wczesniej chcial mnie zabic bo mam hunta (sam nie wie za co:P) a teraz kaze 60k placic B****s:P |
Co do spokoju w Pats nie byl bym pewny. Dark Catedra wiadomo ze dobry exp. Wiec Pats "rezerwuja" i strzega jej w doslowny sposob. Luruja gs-y i zabijaja osoby probujace sie tam wbic. Czy to jest spokój? :dance:
|
Ale panowie macie problemy:( Co to za gildia Pats?bo ja teraz gram na innym świecie ;)
|
Cytuj:
Up2x ROFTL ta, extra exp ostatnio widzialem tam oena expiacego ROFTL! |
Cytuj:
Heh nie rozumiem cie ? Co to za sugestia. Ja poprostu mowie jak jest, moze nie 24h ale czesto tam siedza. |
Cytuj:
hyhy 18:20 You lose 52 hitpoints due to an attack by Veccia. |
Hehe wreszcie teraz tylko czekam na Rainfangera, zeby moc sie dolaczyc do wojny. Mam nadzieje ze wyjdzie lepiej niz z Appendix.
Hail Desperados! |
Siedzą byłem wczoraj i siedzieli caly dzien ;/ A ty przypadkiem Komadnos W Fallen Archangels nie siedzisz??? :cygaro:
|
Juz nie siedze :P a co do wczoraj to bylem na katedrze na 30 minut i zadnego z pats tam nie bylo :cygaro: 8o
|
kuwa Nuzarame padl od kondy za to ze byl invited :(
|
Witam. Jestem w sumie nowy na Galanie i rzadko kiedy gram [ tylko w weekendy, gdy wracam ze sql ], ale i tak zdążyłem niejako odczuć na własnej skórze to, co ma miejsce na naszym servie :D. Chociażby na początku, gdy byłem jeszcze na rook'u napisał do mnie Kardear, że mam hunta [ za to, że chciałem wyjść na main a postać o nicku Sid Nebula mi nie "pozwalała" i jej nie posłuchałem...]. Mieszkam w Thais i często goszczą tu Patsi i jak narazie to oni nic złego nie robią, ale osoby, które protektują, to inna bajka. Najbardziej wkurza mnie to, że nawet polacy kozaczą i cwaniakują :/ Nie mam wielu przyjaciół, ale wiem jedno, że na Polaków raczej liczyć nie mogę... Boje się nawet z którymikolwiek z nich trenować, żeby nie zostać głupio zabitym w party :/ No nic dziś zaliczyłem deda z ręki jakiegoś 35 ms za nic, a wczoraj kolo [ 30 rp ] chciał ode mnie bohy [ upierał się, że je posiadam na 15 lvl ] echh... :/ Na innych servach jakoś było lepiej, ale nie mam zamiaru od nowa grać, bo to beton...:p
|
Cytuj:
|
Widac ze Pats szykuja sie na wojne, przyjeli do siebie spowrotem van hellsinghsa, lord angel~ oraz sporo innych osob. Wiadomo ze bedzie ciezko mam nadzieje jednak ze ta wojna nie skonczy sie jak App ...
Ciekawe jest to ze w wojnie przeciwko Pats walcza w 90% ludzie ktorym juz nie zalezy ;). |
warto sprobowac jak nie to new server bo na tym i tak juz sie nie pogra takze jeden ch*j
|
jeżeli będzie można jakoś wam pomóc w ew. walce z Pats. [ wiem, że z tym lvl'em taka oferta jest raczej śmieszna, ale lepsze to jak stać biernie i się gapić ] to proszę bardzo jestem do dyspozycji, wystarczy pm.
|
Czyli next war next waste char :/ komandos naprawdę chciałbym żeby coś się zmieniło ale... prawda jest taka że to raczej się nie stanie. Wcześniejsza wojna pokazała że wojna przeciwko patsom to jak walenie głową w mur (możesz walić ile tylko chcesz i co najwyżej dostaniesz bólu głowy a mur dalej będzie stał) Powód prosty oni większość lvle 100+ kasy pełno bo w końcu nie ma leprzego zarobku niż PA i PK więc i runki i pełno dupowlazów i dupolizów którzy tylko czekają ażeby pomóc im (widziałem parę takich akcji na filmikach z poprzedniej wojny) a przeciwnicy patsów to przeważnie ludzie którzy ucierpieli w ich PK i PA dla których ten serw już jest spalony bez nadzieji bez zgrania i bez ducha walki w ten sposób nie wygrywa się wojen. Więc powodzenia do zobaczenia w grze xD
|
i to jest wlasnie podejscie ... "nie dacie im rady bo maja duzo 100 lv ... " to co z tego ... trzeba probowac bo inaczej kazdy bedzie sie bal pozatym podoba sie wam gra na takim serverze ?? bo mi osobiscie nei i w d*pie to mam czy bede mial 64 lv i gral na innym serwerzeczy tez zostane zabity kilka razy i pojde gdzie indziej. Bo poki patriots rzadza to ja zmieniam serwer ....
|
Hahaha nie bedzie tak źle
|
Ja sam mialem wiele sytuacji gdy Patsi atakowali mnie za free itp. Po prostu jezeli nie lizesz im dupy niestety ale na Galanie latwego zycie sie miec nie bedzie, a ja mam gdzies taka gre. Na Galane juz raczej nie wroce ale jezeli jest mozliwosc bede sie staral w jakis sposob pomoc ludziom ktorzy chca grac spokojnie na tym servie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |