![]() |
co za beznadziejny dzien hattrikowy ...;(
-mialo przyjsc minimum 10 000tys widzow a przyszlo 6000... -pilkarza ktory mial pujsc za 300 tys sprzedalem za 200 tys -przegralem mecz 3:0 u mnie a na wyjezdziw bylo 3:2 :/ -kibice mi sie wscieliki zrobili ... |
Przeciez 7 liga jest niewiele mocniejsza :). Jak teraz wygrywasz to w większości się spokojnie utrzymasz.
U mnie wynik się nie zmienił, mimo 5 okazji :/. Ale grałem PiC... |
8-1. Jak narazie bilans bramkowy wygląda tak: 43-16 ; P Niestety cały czas strata 4 pkt do lidera, 1 pkt do vice.
|
Czerwona kartka i 3:1 do tyłu:( szkoda.Kto chętny na spar jak coś to dać propozycje spara a ja przyjme team:Bio$@WO
|
3:0, utrzymana pozycja vice lidera i spokojnie sie zapatruje na przyszlosc;]
|
8-0 do przodu... a ja sie balem PiC grac... w ogole na swoje zaczynam wychodzic - wszyscy zawodnicy wyleczyli juz kontuzje, kibice "szaleja z radosci" a i to niedlugo wzrosnie, juz tylko 25k na minusie, pozycja lidera utrzymana... aby do sierpnia (?) ;)
|
Jak remisować, to wysoko! 4-4 przy słabym bramkarzu. :)
|
hoom
Zależy od ligi do jakiej trafisz... Możesz i z wzmocnieniami spasc jak trafisz do mocnej u mnie 2 z rzędu walkower... No i muszę się pochwalić - fantastyk napadzior za 2,9 mln!!! Tylko, że jestem -60 tys. w finansach:] |
Fuck, znowu trenowany pomocnik złapał kontuzję :/. Dopiero teraz zauwazyłem.
|
Chcialbym dostac rade;p
Mianowicie chodzi o trenera czy jak mam dlugu 180tys (dojdzie jakies 100 tys bo jestem w trakcie sprzedawania solid napadziora) to czy kupowac trenera za 300tys ? zadka gdyz mam slabego i nic nie daje:| ale boje sie bankruta gdyz w 2 pierwszych mojich meczach przychodzilo 2tys widzow a w next dwoch 6-7tys a wiec nie wiem czy nie zbankrutuje:/ |
Ja bym poczekał do końca sezonu, o ile dostaniesz jakieś premie.
Wkurzają mnie kibice, 8 wygranych ligowych meczy z rzędu i nastrój tylko 'szaleją z radości' :/. Mam nadzieję, że dojdę do wyższego w tym sezonie... |
Co mam zrobić zaby moj konto niezostało po raz piąty skasowane :\ ?? |
stosowac sie do instrukcji;]
|
pisza ci w emeilu co zrobiles zle a wiec przeczytaj i sie do tego zastosuj
ps ja mialem zly kod pocztowy:P |
Przychodzi mi pierwszy E-mail a drugiegi sie niedoczekam bo po 2-3 dniach nieda sie zalogowac dawałem już wcześcniej ss co sie dzieje i hoomik mi pisał wy zresztą tez ze jak robie cos zle to mi kasują konto :\...Wszystkie dane mam wypełnione raczej poprawnie kod nazwa to pochodzi od mojej miejscowości...
|
'raczej poprawnie' - no właśnie ma być poprawnie, a nie 'raczej'
|
kto zagra spara? zglaszac sie w hattricku
|
14 miejsce w oczekiwaniu na teama ;(
Pozdro Aniołek (choć nie taki święty :evul: ) |
a tak btw: kto przekroczyl wartosc 30 gwiazdek w meczu?
|
Cytuj:
btw, fakinszit ;] znowu ktos mi sprzatnal sprzed nosa fajnego juniora... ale niestety, moje finanse jeszcze nie pozwalaja mi wydac ponad 200k na jednego zawodnika ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |