Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Kim jesteś (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64)

Dipto 13-07-2005 22:47

Ja gram knightem to moja pierwsza postać i tak jakoś wybrałem, nie wiem czy to dobrze czy źle ale nie narzekam, chociaż czasem żałuje że nie w ziolem pladyna

Szybki Lampard 14-07-2005 10:35

Ja obecnie gram paladynem inna profesja nie moge bo paladyn to moj zywiol :)

Marixon 14-07-2005 10:48

Moja odpowiedź...

Jak tu kiedyś głosowałem wybierałem knighta (hacked,ale luz... ;) - no problem), ale obecnie gram na Rooku i robię sorca (tylko mi tu nie mówić, że wolny jestem , bo dopiero zacząłem) :) .

Fejkowiec 14-07-2005 16:02

Ja wybralem Sorca - przyszly master sorc ;)

Bevesakas 14-07-2005 16:17

Osobiscie uzwazam royal paladyna/ paladyna jako za najciekawsza z postaci . Jest to profesja ktora expi najszybciej na samym poczatku ,i ktora nie jest az tak czasochlonna jak mag lub knight . Paladynem nie tzreba dniami i nocami siedziec i trenic .Ja uwazam za dobra taktyke , trenic do 65 dist , co jest banalnei latwe i nie zajmuje az tak duzo czasu palem , a pozniej expiec expic i jescze raz expic . Wdg mnie skille sie bije pozniej expiac nonsens trenic na 8 lvl do 70 dista . Paladyn jest bardzo ciekawy , gdyz jest wrechstronny, moze sluzyc jako bloqer lub jako shooter , ale niestety wymaga bardzo duzego refleksu ( szybkie uzywanie takich run jak uh / sd / magic wall ) . Paladyn to jedyna profesja zdolna do zrobienia demon helmet quest solo . Osobiscie mam 71 royal paladyna na celescie , skille 84/ 56 , zapewne powiecie ze kiepskie ale na serwerach non-pvp liczy sie glownie lvl .

Qando 14-07-2005 16:46

Ja jestem Knightem poniewaz najlepiej mi sie gra kiedys bylem Elite ale skonczyl sie pacc :(

Celmir 15-07-2005 12:05

Ja gram master sorcerm i stwierdzam ze najfajniejsza,najlepsza i najbardziej potrzebna profesja w grze 8o Mam 40lv i 55mlv i jak kosiarka zaparzam!!!Kazdy mnie na hunty wola B)

Piczos 15-07-2005 12:40

Elder Druid

Ja wybralem Elder Druid xD jak dla mnie to jest dobra profesja :)

Oreniusik 15-07-2005 14:50

Oczywiście że knajt. A świata nie zmienie;p

Allek 15-07-2005 15:20

Ja jestem Elderkiem. Prawie w każdej grze RPG go wybieram :P ( Diablo II, Wow, Tibia i Sacred [ tam jego odpowiednikiem jest Elfka ]). Cieszę się z wyboru. Powód? Jestem oryginalny... :D

Dylu 18-07-2005 23:01

Knight. Sorcem jest nudno a druit jest denny. Palkiem ma się straszliwie słabą obrone a knight jak ma 4 mlvl i porządne skile to już jest bardzo dobrze. Poza tym knight ma bardzo dużo życia i capa. jeżeli taki knight ma 700 hp i 3 bp UH to jeśli zdąży się UHnąć to jest praktycznie nie zniszczalny. Sorc i drut żeby zadać cios muszą trafić w przeciwnika co w przypadku pvp może być trudne. Palek musi szybko biegać i mieć sporo many. A knight wystarczy że naciśnie na battle i follow i koncentruje sie tylko na UHaniu. Oczywiście to tylko moja opiia:)

Maciosek 18-07-2005 23:08

Ja osobiście gram knightem najwięcej i najczęściej, moim zdaniem jest najlepszy. ;)

Jagoodek 18-07-2005 23:50

Zgadzam się przedmówcą. Też gram rycerzem i również uważam, że jest najlepszy. A argumenty, które przemawiają w/g mnie za ryckiem to:
1. "Szybki" i stosunkowo łatwy exp
2. Skillowanie to czysta przyjemność (piszesz bowiem sobie na stronce posta i patrzysz po godzince jak Ci ze skillów 20/20 zrobily sie 25/25-to jest cudo)
3.PK dobrze się zastanowi zanim Cię ruszy, bo zawsze jest szansa, że masz boskie skille
4. (To już chyba tylko mi się zdaje, ale takie mam odczucie) bardzo łatwa, szybka kasa
...No i po 5. - Ja po prostu uwielbiam Wojowników, z fantasy, to nie magowie są moimi faworytami a właśnie wojownicy i rycerze, dwuręczne miecze, ociekające posoką wroga..ahhhhh >:)

Tigeron 21-07-2005 17:03

Paladyni rlzz

Fokus 23-07-2005 15:21

Knight

Zaglosowalem na rycka poniewaz to potezna postac(^^)wystarczy wbic dobre skille a potem tylko exp i hunty.Robiąc lootbagi badz majac duzo capa zarabia sie duzo wiecej pieniedzy niz magowie w krotszym czasie.Soldki=dwarvenki kazda po 100 gp w sklepie a wazy tylko 55 capa to co mag zarobi przez czas robienia np. hmm to ja zarobie spokojnie na bp uh :]

boorek 23-07-2005 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jagoodek
Zgadzam się przedmówcą. Też gram rycerzem i również uważam, że jest najlepszy. A argumenty, które przemawiają w/g mnie za ryckiem to:
1. "Szybki" i stosunkowo łatwy exp
2. Skillowanie to czysta przyjemność (piszesz bowiem sobie na stronce posta i patrzysz po godzince jak Ci ze skillów 20/20 zrobily sie 25/25-to jest cudo)
3.PK dobrze się zastanowi zanim Cię ruszy, bo zawsze jest szansa, że masz boskie skille
4. (To już chyba tylko mi się zdaje, ale takie mam odczucie) bardzo łatwa, szybka kasa
...No i po 5. - Ja po prostu uwielbiam Wojowników, z fantasy, to nie magowie są moimi faworytami a właśnie wojownicy i rycerze, dwuręczne miecze, ociekające posoką wroga..ahhhhh >:)

no nie wiem czy godzine 5 skilli w gore;/ poza tym moze i tak ale ja tez jestem ryckiem nie wiem na czym skillowac w kazdym razie rot na godzine mi nie wystarczy skille mam 57/57 no i nie wiem na czym skillowac nie jestem n00bem bo wiem ze to pytanie powraca i powraca ale jak ktos ma podobne i wie jak SKUTECZNIE I SZYBKO nabijac nastepne prosze napisac pod postem badz nr. gg 1742032 :)

Gostex 27-07-2005 10:48

ja jestem palladynem :] ale nie gram tylko nim ;)

Yoshu Thor 30-07-2005 20:26

Oczywiscie Ze Knajt!

Klaus 31-07-2005 16:31

Knight...oczywiście.

Knight...wdlu mnie jest to najlepsza profesja.
1.Fajnie sie skiluje...nastawiasz full defence i i mozesz wedrowac po stonkach internetowych, pal ma gozej...musi podnosic wlocznie.
2. Knight z wiekszy levelem, ale z takimi samymi skilami ( miejąc nadzieje ze maja takie same buty ) pokona pala ( według mnie ). Wystarczy ze podbiegnie do palladya i pociagnie go tak ze pall bedzieme musial juz sie bac o strate uhow.

FQI 31-07-2005 18:30

ja tam wole palka :cup:
:lucznik:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:42.