Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Pivo$z 02-05-2006 10:41

Czasami PK (sellam spokojnie loota a tu nagle wbija sie PK do sklepu z 2 fe i mnie zabija :/) i nOObki

Myur wolf 02-05-2006 11:01

tibia jest spoko

Nie wiem o co wam chodzi. Przecież to programiści stworzyli tibie tak aby można sie było Player Kill-ować, więc jednym z celów tej gry jest rywalizacja.
A tak w ogóle to po zabiciu zawsze da się odrobić punkty exp.:p

Kajulec 02-05-2006 11:19

A mnie mocno w*****aja ludzie, ktorzy nie potrafia zagladac do slownika ortograficznego zanim napisza na forum (mowie do was wszystkich na gorze). Dodatkowo sa idiotami, ktorzy wyzywaja innych od noobow, a pewnie sami nimi sa.

Hajzer15 03-05-2006 02:09

Najbardziej mnie wnerwiaja Nooby na rooku ich tam jest W*i**u.

Stożek 03-05-2006 10:59

Mnie wkurza brak expowisk dla EK, scaraby zajente, tomby zajente, guardy zajente(pozatym za slaby jestem), mintwail... zajenty, ghoustland... czasem wolne ale ogolnie zajente, PoH rano i poznym wieczorem wolne, a ja musze expic na Elfikach od ktorych bierze mnie na wymioty, bo expie tam juz od kilku miechow.

Koszyk 03-05-2006 11:46

Tak jak kolega wyzej... malo expowisk dla Knightow i EK

Zamne 03-05-2006 13:12

Mnie wkurzaja PKerzy i ARUDA!!. Po calym Thais lazi. Moja siora widzala, jak ktos ją wepchnąl do depo i ciagle z nia gadal. :p :p

stryju 04-05-2006 18:03

Mnie najbardziej wkurzają takie n00by, idziesz sobie patrzysz potworek bijesz sobie go jakis noobek ci sie wbija do wallki, zabijesz go zabierzesz mu loota a on do ciebie noob. Szlak mnie czasami trafia, a te report rules, no właśnie report rules, totalny bez sens, wogole GM nic z tym nie robi ;/. Chyba że to dla pacców.

Zacki 04-05-2006 20:10

Pełno rzeczy

nie bede wszystkich wymieniał, bo nie starczy meisjca ;]
Ale szczególnie są to:
-nooby
-thiefy
-głupie nicki
-killerzy monsterów
-looterzy

Mariousz 07-05-2006 15:12

- nOObki
- kicki
- lagi

;)

Harry Xin 07-05-2006 16:07

Nooby

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Main Vegeta
Mnie najbardzoej wkurzaja nOOby. Nie Newbie a nOOby :P Takie to denerwujace... grrrr

W 100 % się z tobą zgadzam. Szczególnie jak podejdą do NPC i go zablokują (mówią np. mpa, dsm, offer, trade etc.).
:(

Szmocek 08-05-2006 20:09

n00by...kicki...można by to wymieniać..jeszcze głupie pytania typu "gdzie moge kupić xxx" lub "jak sie pisze po ang. pochodnia???"

Diablo92 09-05-2006 21:42

;( mnie dobija napis ;(

You Are Dead

Malliorrix 10-05-2006 12:51

stosunek do polakow w Thais

Szlak mnie trafil, jak bylam na Rookgadzie to brazylijczycy byli normalni , niektorzy wredni, glupi inni mili przyjacielscy - jak to ludzie...zrobilam 8 lvl i udalam sie do Thais...to byla masakra - pierwszy dzien (wczoraj) pytam czy sa polacy, czy ktos mowi po angielsku - polakow nie bylo, po angielsku kilka osob mowilo - jak sie dowiedzieli ze jestem polka to sie zaczelo ! - wyzwiska typu Bitch etc, szczegolow nie przytacam bo mi klawiatura deba stanie , epitety odnoszace sie to mojej matki itp, teksty ze polacy smierdza i wszystko co najgorsze - wkoncu mnie zabili (2 razy ) za to ze jestem polka ! Spotkalam tam jedna osobe pozytywnie nastawiona- ale z Meksyku :)) Tak wiec...uwaga na Thais to paskudne rasistowskie miejce. Pozdrawiam Malliorrix

Vladir 11-05-2006 18:33

Mnie czesami ostro wkurzają lagi.Niemam ich dajmy przez 10 minut,a tu nagle tnie i chodzic niemozna i z tego powodu zawsze wylanczam tibie az do konca lagów,ale coz zrobic jak serwery robią się przeciążone.

Master123 12-05-2006 10:46

Najbardziej to wkurzaja mnie nooby i theify ... ;( a co do glupich nicków moga byc aby nie RASISTOWSKIE pzdr '' Celesta Rlz:]

Daniello_1989 21-05-2006 00:39

Wkurza mnie sporo rzeczy xD

Oto niektóre z nich:

- niemające ani odrobiny pojecia o grze n00by, X(
- dzieci do 13roku życia, które przyczepiają się, błagając o "free items", X(
- rażące błędy ortograficzne, których pełno w wypowiedziach (-)13letnich
n00bów, X(
- kicki, X(
- lagi, X(
- śmieci w kopalniach Kazoordon'u, X(
- PK na 12-13-14-15-16-17-18lvlach, bo to jush przesada
(zabijali pewnie 8lvle =/), X(
- h-lvle, którzy umieją tylko jedno: LEAVE or DIE =/ (ja wam jeszcze pokaże),
X(
- idiotyczne name'y, X(
- thiefy i popaprańcy, którzy do vial'ów wlewają zwykłe wino i się drą w dp:
"sell bp mana fluids - 500gp". LoL, prawie mnie pedał taki jeden zrobił. X(

I zapewne znalazłoby się jeszcze kilka innych żeczy =/

Gollumek 21-05-2006 01:46

mnie wkurzaja nOOby, thiefy i glupie nicki, np:
Kupa Po Jagodach lub Lubie Klopsiki (ale po***ane nicki -.-')

PS: Kiedys jeszcze wkurzali mnie lurerzy :)

Black Bloody Bear 21-05-2006 08:30

Sux Noob and Thief !!!!

Dla mnie najgorsze sa nooby i thiefy obojetnie gdzie jestes one zawsze ci dokuczaja co pujde se na slima to mi zabija albo ciagne loota i zara juz go nie ma bo thiefy zaj****y takie dos wkurza mnie gm-owie powini dawac bany za to X(

Upierz 21-05-2006 21:11

No ja oczyf|5c|e /\/|e |_ U B|e po|<e/\/\0/\/uff którzy piszą w ten sposób oraz noobów sprzedających bp lmm za 800gp, może jeszcze thiefów.. lagów, coś by się jeszcze znalazło :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10.