![]() |
byc moze jestem glupi ... a moze i nie ?
ale po co ktos mial wyrzucac bohy do wody przed smiercia ? skad mial wiedziec ze to bohy mu wypadna ? |
Cytuj:
|
pod depo w kazordoon bili jakiegos afkera ( knighta na 40 lvlu ) jak go zabili to rzucili cialo w strone domow ( Marketow ) a ja zamiast wrzucic go do domku kumpla musialem najpierw na niego kilknac i sprawdzic co w srodku ... a w srodku byl
bright sword , k-legs i jakis bp w ktorym nie wiem co bylo bo niezdazylem zobaczyc bo ktos rzucil cialo w inna strone :S |
Najcenniejsza rzecz, ktorą znalazlem to.... dom takiego H lvl z mojego serva warty jakies 2000K :P
|
ja sobie stalem w kolejce do sama a tu jakis kolo nie mogl sprzedac double axe i rzucil i sobie poszedlno to moj :)
wczesniej ktos sobie szedl zatruty tylko kilka hp i wypadly z niego plate legi albo w trupie(kogos rotwormy zabily) silver amulet nei uzywany i jeszcze jakis badziew dzis jakis kolo zostawil caly eq na depocie i sie wylogowal i to rozrzucil ktos "dostalem" klucz do domku bk i bp blank runek |
ja znalazlem na rooku bag wypchany hatchetami i brass shieldami :)
|
Cytuj:
I znowu zastanawiam się czy "br?" są większymi n00bami od nas. Ten post tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że nie. ;/ zamiast pomóc newbie to jeszcze źle mu podpowiadasz... Ten temat nie nazywa się "Jaki przedmiot bezczelnie ukradliście " :confused: Ale wracając do topicu: Ja znalazłem crown helmet, połowkę bp of sd i prawie caly bp of uh :) |
Co znalazlem
Pewnego razu jak poszedlem do dwarfen brige to gosciu wyzucil knight armor.
:cup: |
Ja znalazłam bohy w ciele =] Ale tego dnia była cofka servera-myślałam że się popłaczę -.-
edit: Właśnie znalazłam 300 rybek :D |
Ja znalazłem bp sd,battle hammer,dark shield,crown helmet :)
|
ja na ziemi w thais znalazlem c-seta, BS, GS, BOH'y i crusader helmet
a to wywalal 130 lvl |
Rubbish :EEK!:
|
C armor tylko.
|
ja znalazlem golden mug, ktory lezal w dp thais pod listem i znalazlem tez spike sword w trupie jakiegos potwora byl kolo thais
|
Cytuj:
|
Ja znalazlem c legi blue robe i crusader helmet bo jakis koles w ab (chyba schakowany) zaczol to wszystkoo wywalac, jeszcze byl BS i medusa shield ale nie udalo mi sie wziasc
|
Ja znalazłem w drodze z venore do carlin pod drzewkiem bag'a ze 130 dragon ham'ami i c-setem
|
Cytuj:
|
a ja najlepiej to chyba 2 bp mana fluid
|
W trupie :P
Ja znalazlem:
1. w trupie pol parcela hmmow i war hammer (to bylo niedaleko GSa przed venore) 2. Dwarven ring tez w trupie :P 3. na ziemi to ja znalazlem two-handed-sworda na bagnach na spawnie beho 8o |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |