![]() |
No to zostało mi jeszcze ponad 200 h do wykoksowania 90/90 :D wlasciwie to 90/91
|
Witam All
Co daje dla Knighta 6 m level ?? moze mi to ktos wytumaczyc:baby:
|
Witam!
Trenuje walkę na pięści, a więc nie potrzebuje do tego żadnej broni. Czy mając założone dwie tarcze, w obu rękach moja obrona jest większa? Z góry dziekuję za odpowiedź. Na razie. |
Cytuj:
|
:) a jak zaloze 2 tarcze to trening shielda jest mozliwy czy nie z 4 potworkami
|
Cytuj:
Pytanie na temat : Nie orietujecie sie czy na skillu 70 jest sens isc na slimy z spirami ?? ty z góry ... wiem ze kamyczki itp sa leprze ale spiry sa bardziej dostempne |
Cytuj:
Cytuj:
|
Sprawdzilem mozna ale trzeba duzo spir.... X( bo dobrze sie bije na 70 w tego slimka .... Lepiej kamyczki pare cyferek mniej ataku zawsze 8o
|
Skille
Jakie powinny byc skille knighta na 14lvl-u napiszcie prosze szybko:)
|
Cytuj:
|
Nice ;]
Dobry moim zdaniem poradnik.. opisuje wszystko co jest potrzebane aby dobrze wytrenic swoja postac (chyba) :P Jednym slowem ciekawy poradniczek ;] " gz "
|
Mi sie tez podoba ten poradnik B) szkoda ze troche uszczuplili metody trenienia dzieki poradnikowi bedziemy sie mogli odnalesc nawet teraz8o
dobra robota!!!! |
80 - 79
Mam juz skile 80 - 79 juz przestaje skilowac lece expic teraz skile to podczas expienia rosna
|
mam pytanie. czy jeżeli stoję i mnie potwor mnie chmmorka atakuje a ja go nie ruszam i co te 30 chmorek trawie blood hit to czy mi sie shword zwiększa?
Pozdrawiam :) |
Cytuj:
Powiedzmy, że na next adv potrzebujesz 100 ciosów. Każdy cios jest liczony i powiedzmy walisz 29 ciosów i 30-sty cios to blood hit więc masz -30 ciosów do adv czyli zostało do zrobienia 70. Jeżeli wywaliłeś 30 ciosów bez blood hita liczenie zostaje zresetowane i te 30 ciosów wykonanych bez blood hita przepada więc nadal masz 100 hitów do adv. Liczenie zaczyna się na nowo. Jeżeli więc byś walił jedynie blood hita raz na jakiś czas to będzie ci to wolno szło. Co do tego, że potworek cie bije "chmurkami" .. co ma piernik do wiatraka ? Przecież jak potworek cie nie trafia to shielding ci rośnie a nie sword, liczą się twoje ciosy w potworka a nie jego w ciebie :/ |
dzisiaj sie czuje jak bym coś wziął ... ale dzieki za odp co prawda chodziło mi o shielding (też na s) Więc pytanie takie samo tylko chodzi mi o shielding
Pozdro |
Cytuj:
|
druid
napisz cos o druidzie i potworkach prosze.......
|
jakby chociaz przeczytal ten poradnik.....
|
Raynold przeszedles samego siebie ;) Poradnik bardzo fajny i napewno mi sie przyda. Szkoda tylko ze nie napisales z jakimi skillami na czym trenic ale ogólnie moja ocena wynosi 9/10 B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:02. |