![]() |
a ja juz kupiłem bilet do Londynu :(
|
; o Wanted PODOBNO wygralo wojne, czy to prawda? : >
|
Cytuj:
Nie to nie jest prawdą :) |
Cytuj:
|
Hmm a kto wygrywa obecnie i jaka jest sytuacja na Azurze ? : > Fajnie by bylo, gdyby ktos mogl podac chociaz przyblizona ilosc fragow z obydwu stron.
|
Cytuj:
Forum Azury war stats powodzenia |
Cytuj:
|
Cytuj:
Walczyc bedziemy i sie nie poddamy wiec jezeli chcecie nas wyrzucic z azury to mozecie miec duze problemy ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ty nic nie wiesz na ten temat bo nawet Cie przy tym nie bylo, wiec sie nie odzywaj -.-
|
Cytuj:
|
Chyba cos Ci sie pojeb**** nie jestem zaden sir kiks -.- Mr. Nosso~
Skoro slyszales to sie nie wypowiadaj. bo kazdy slyszy to co chce uslyszec i mowi to co chce powiedziec. Wiec jak Cie przy tym nie bylo to sie zamknij |
Cytuj:
To czy jestes sir kiks czy nie nie ma w sumie znaczenia, wiadomym jest zae jestes nikim i napewno przy tym byles _/8o |
heh, Drazharm, jesteś śmieszny :/ Dwie kasty piwa kupił i się podlizywał w Poznaniu ;] miałeś szczeście że Kan i Cors lubią piwko bo innaczej byś już grał na innym serwie :D Mam racje Cors? :)
|
Cytuj:
Daje przykład 5 osób daje se rade z 20 to chyba coś nie tak.Czemu 20 osób się boi 5???Odpowiesz mi na to pytanie to dostaniesz nagrode Darwina |
Cytuj:
ja z Kanem powiedzielismy sobie po cichu jeszcze przed przyjazdem draza ze nie ma opcji typu pokój. Cała tranzakcje jednak zawarta została draz, urb - poll i jameha w pubie przed tym jak przyjechali na zlot - do nas wpadli dopiero o 3 w nocy i " poinformowali " ze bedzie pokoj jak draz po powrocie do londynu zapłaci Idea pokoju - jak równiez pozniejsze invity dla draza i spólki do Dof były idea Pollbulla i Jamehy ku gwoli scisłosci- ani ja ani kan, nawet zza szyby tego miliona nie widział [ choc obaj padalismy po 3 razy :P ] prawde mówiac nie padła nawet zadna propozycja czy cokolwiek w moja strone - byłem w Deathmetal jak zawarli tranzakcje (tydzien pozniej po zlocie) o czym nawet nikt mnie nie poinformował i legalnie 15 min po tym jak Dof odebrał milion draz z mina mnie zabili - bo zamiast sie schowac to ja ich zaczołem klepac i pisac do dof zeby zbierali ludzi bo wanted ma pz locki. Odpowiedziało mi głuche milczenie na wszystkich kanałach z gosciami z Dof. Kan chciał walczyc nawet po odejscu Dof z wojny. Wtajemniczeni wiedza w jaki sposób mu to Dof uniemozliwił. cała sytuacje ładnie skomentował Anakin :) ale politycznie niepoprawne byłoby jak bym to tutaj napisał :P |
Cors ja cie wogule nie rozumiem najpierw dof cie olal, a jak teraz oni potrzebuja pomocy to ty im pomagasz. Mogliście udupić Wanted wczesniej ale wystarczyl spryt Drazharma i po zabawie. Nie wiem dlaczego trzymasz ze szwedami:( Gdy szwedzi dobieraja sie do wladzy jest tylko zle probuja udupic nizsze lvl 70-60(poza swe) bylo tak na azurze i jest tak na saphirze gdy dochodzisz do lvl 70 czekasz na deada :/
|
Cytuj:
Czyli El Drazito jest fałaszywy :/ Najpierw chce pokoju a teraz wojna o serwer... Cors mam nadzieję że jak wygramy i znowy Draz przyjedzie to Jamehe i Pollbulla zamknięcie gdzieś :D PeeS: To prawda że Jameha retired? |
~~~~DOF wygra hehe~~~~
:) :) :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:34. |