Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Tala Khan - Tuath ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77500)

Makaveli of Chaos 13-07-2006 16:48

Stan: Aktywny gracz
Imię: Makaveli of Chaos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Angels of Revenge
Świat: Pandoria
Poziom: 66
Skille: 77/72
Poziom mag.: 6

Omg dawno mnie tu nie bylo, trza to zmienic:P

dzitka16 13-07-2006 16:54

Jak bedziecie potrzebowac pomocy to mozecie liczyc na moja gildie i na mnie !!! gogo Friitamsplax

Gripix 13-07-2006 22:42

Hmm
Sam nie wiem co mam myslec
Ye-Pi-Si vs Tuath narazie nic nie mowie ale na tibia com pojawil sie temat Garciusa "The war has begun"
Puki Co bede walczyc bo tak odchodze z tego swiata ...
Ale mamy spore szanse na wygranie
Pare osub z tuath nie bedzie walczyc

Osiol221 13-07-2006 23:09

Xd

Ginewra będzie wojna ?? a Makaveli o co chodzi z tym wyjaśnianiem? :> zdradzicie nam rąbka tajemnicy, żeby nie było spekulacji :p

Morgaroth 14-07-2006 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221
Ginewra będzie wojna ?? a Makaveli o co chodzi z tym wyjaśnianiem? :> zdradzicie nam rąbka tajemnicy, żeby nie było spekulacji :p

Dziś usłyszałem , że żadnej wojny ma nie być :P

Daniellek 15-07-2006 11:18

Tie

co do Tie pogromca: to musi być nowy owner, bo widziałem jak sprzedawał postać na allegro... pewnie kupilo jakies 12 letnie dziecko...:baby:

Mithgar XX 16-07-2006 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daniellek
co do Tie pogromca: to musi być nowy owner, bo widziałem jak sprzedawał postać na allegro... pewnie kupilo jakies 12 letnie dziecko...:baby:

Ta aukcja to był fake...Na forum nawet pisano o tym i Krawat sam stwierdził, że nie sprzedaje chara.

@Makaveli
Kicki ustąpiły? Ty masz radiówkę?
@Up Up....up
Jest/była/miała być jakaś wojna? Nie wiem, nie było mnie w kraju.

afarko 17-07-2006 02:13

huehue

czyli mialem racje
ze bedzie (raczej) wojna ;)

xedhgyr zezathyn 17-07-2006 15:10

a ja mam pytanie troche offtopujące ale tutaj gadamy o pandorii więc:
słyszeliście ze na tym servie ma się reaktywować cytadelica(trójka 100+ graczy z anticki,zresztą gdzieś był o nich artykuł)i niedługo mają zamiar "przejąć" server??ja to traktuje raczej(bardzo) z przymróżeniem oka ale... ktos ma podejrzenia jakie mają nicki na "ukochanej" pandzie??

Mithgar XX 18-07-2006 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xedhgyr zezathyn
słyszeliście ze na tym servie ma się reaktywować cytadelica(trójka 100+ graczy z anticki,zresztą gdzieś był o nich artykuł)i niedługo mają zamiar "przejąć" server??ja to traktuje raczej(bardzo) z przymróżeniem oka ale... ktos ma podejrzenia jakie mają nicki na "ukochanej" pandzie??

sorry, ale za bardzo nie wiem, o co ci chodzi.

xedhgyr zezathyn 18-07-2006 11:13

jeśli nie wiesz o co chodzi poczytaj to

afarko 18-07-2006 15:27

hehe

Nom nom i ciekawe co oni tu zdziałają ? noooo chyba ze nawiązą spułprace z tuath :) bo jak mają zamiar bawic sie w 3 na tym świecie to hahaha , zresztą sie zobaczy :P nom ale tuath nie odda władzy od tak sobie ;)

Mithgar XX 18-07-2006 15:35

Tuath oraz inni zaprzyjaźnieni z tą gildią osób tworzą coś w rodzaju zamknietego kregu, uscislajac swoja ekipe z poczatkow serwera oraz nie dopuszczajac do siebie nowych graczy, nienawidza nowych, chca ich poslac do piachu.

Up.
No wiesz, jakby mieli znajomosci,daliby dowody, ze oni sa z cytadeliki, zaczeliby szybko nabijac levele, bo wtedy nie mieli by problemów z pa itp.

Pandorian technomancer 18-07-2006 16:18

Cytuj:

XD
XD
XD
wywiad z Cytadelica był przeprowadzony ponad rok temu wiec jesli przeniesli sie na Pandorie to juz od dawna tu graja :P.

sprawdzaj daty postów na przyszłośc...

edit.
ja mam pewne przypuszczenia co do tego kim oni by mogli być na Pandzie ale musze jeszcze kilka spraw sprawdzic ...

xedhgyr zezathyn 18-07-2006 19:02

@up:
A ty patrz na date nie tylko pierwszych postów^^
niedawno( 15-07-2006)Necro fighter,prawdopodobnie ktoś z cytadelici rozpoczął rozmowe na tn temat i powiedział ze niedługo maja zamiar "zawładnąć nad Pandorią".

Pandorian technomancer 19-07-2006 08:25

Cytuj:

@up:
A ty patrz na date nie tylko pierwszych postów^^
niedawno( 15-07-2006)Necro fighter,prawdopodobnie ktoś z cytadelici rozpoczął rozmowe na tn temat i powiedział ze niedługo maja zamiar "zawładnąć nad Pandorią".

temat ten zostal odswierzony po ponad roku, wiec jesli oni rok temu sie wybierali i teraz znowu sie wybierają to zejdzie im jeszcze kilka lat :P.

a tak na powaznie Cytadelic to byla grupa kolesi z Helsinborga wiec raczej wątpliwe by dzielila sie swoimi planami na przyszlosc z Necro fighterem... obecnie na serwerze mocno ida do góry kolesie z Poesja~ ale to raczej nie sa byli czlonkowie Cytadelic bo na Pandorie przyszli z Nebuli ... ale nigdy nie wiadomo skad trafili tam :P wiec sprawa otwarta .

Osiol221 19-07-2006 20:23

Buhahaha...

Mitghar nie rozsmieszej mnie prosze.. o jakim ty kregu mowisz ..... nie widzisz jakich co nowych graczy przyjmuja??? Yuno, Bodum , Nuub war Fajter wiecej mi sie juz nie chce wypisywac... wiec najpierw co piszesz za nim cos napiszesz ;) i oni nie sa zaprzyjaznieniy ... bo som nowymi graczami na serwerze czysty przyklad Yuno nie dawno sie wybil za kolegowal sie z kolesiami z Tuath i prosze...

Mithgar XX 19-07-2006 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221
Mitghar nie rozsmieszej mnie prosze.. o jakim ty kregu mowisz ..... nie widzisz jakich co nowych graczy przyjmuja??? Yuno, Bodum , Nuub war Fajter wiecej mi sie juz nie chce wypisywac... wiec najpierw co piszesz za nim cos napiszesz ;) i oni nie sa zaprzyjaznieniy ... bo som nowymi graczami na serwerze czysty przyklad Yuno nie dawno sie wybil za kolegowal sie z kolesiami z Tuath i prosze...

Wybacz, nie wspomniałem o kolesiach z rl oraz kolegów kolegów, którzy dobrze się znają, ale myslalem, ze sie skapniesz.

btw yuno to skończony idiota, pare dni temu chcial wygonic moich kolegow z dragon huntu, on do nich:
u know mine guild?
Kumpel: no
you must pay: knight 20k sorc 10k
Kumpel: ------->nice joke

Kolega 56knight i 46sorc dalej huncili sobie dragi, nawet nie bojac sie, ze ten frajer ich zaatakuje, bo uprzedzilem ich na gg, ze nawet ich nie ruszy.

afarko 19-07-2006 22:30

o stary ...

ahahaha .... jak chodzi o Nuub war Fajter to kola ma tu innego chara z troche leprzym lvl niz 40 lvl
co do boduma to niewiem , aa Yuno to niedawno odszedl z tk niewiem z jakich powodów bo niechce az tak wnikac ..... to juz bardziej bym sie bał garego cruela ..... aFFF

Mithgar XX 19-07-2006 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez afarko
..... to juz bardziej bym sie bał garego
cruela ..... aFFF

Gary Cruel ( Rabus Marius ) jest z.ajebisty. 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37.