![]() |
Cytuj:
|
No no, powazne oslabienie dla HWL... Moze Dominion jeszcze wygra te wojne? :P
|
zbiorka 20
rzeczywisty czas 21 done in 100% Zimpixa Second: 21:30 You have found a magic sword. 21:59 Madame Dark Matter: 13:08 You have found a magic sword. 21:56 Divine Scar: 21:30 You have found a magic sword. 21:57 Stara Jaga: 21:31 You have found a magic sword. Także MMS zobaczylismy w jednym z demonków |
No Gratki panowie. Nastepne 4 SOVy na Galanie :). Chce ktos moze sprzedac ?:D j/k ofc ^^.
EDIT. Macie moze filmik ?:P |
Co do bana rivenna to był efektem akcji HWL. ( niestety kolejny raz bardzo dobrze zaplanowanej). Wszystko zaczęło sie od nabicia pz locka przez BEGGER INCO niedaleko Ab. Była sama z HWL na 3 osoby z Dominion. Poszlismy więc do Ab ja klepać. Podczas tego dołączały sie inne osoby z dominion do tego. Cała akcja skonczyła sie w domku gdzie dostaje sie postman zadania z questu za mostkiem dwarfów w strone Thais. Begger stanela na parterze w samym rogu i tylko sie uhala. My ja otoczylismy+ obserwatorzy noobki. Nagle HWL zrobiło mass liga piętro wyżej zeszlo na dól i dowalili kilka UE po rząd. W efekcie popadali:]
|
W efekcie kto popadał?
|
Od ue padł Chazed.
Później padł jeszcze Kiggan. |
Dead Cerber, kolejna osoba wypowiadajaca sie na forum nie znajaca faktow...
Wg ciebie rivenn dostal bana za zabicie Chazeda tak? -.- Oni nie sa az tacy glupi zeby z final warningiem i 1 unjustem do bana ue walic. |
od Ue Rivenna same noob chary popadaly z tego co wiem ;]
|
Cytuj:
Napisałem tylko że gdy sorcowie z HWL walili ue padł Chazed -.-' |
Cytuj:
|
Hehe
Cytuj:
|
Skoro popadali to sa noob charami ;) a tak powaznie to o nich nie slyszalem kolega mowil mi ze rivenn przyje... Ue i padlo z 15 noobkow:)
|
Bubkez się udziela ... bo nie ma wyjścia :/ tak to jest zabił jakiegoś noobchara pojawił się gain tina i ubili go. Uzgodniony był payment (30k) ale bubkez się wq... i powiedział że nie będzie płacił. Wystąpił z naszej gildii (żeby problemów nie było) zabili go chyba jeszcze z raz czy 2 (chyba z 81 lvlu czy z 83 a teraz ma chyba 71). Z racji tego że i tak miał hunta wstąpił do dominion. Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to że po ponad 2 tygodniach okazało się że nasza gildia ma hunta od niektórych członków hwl bo bubkez w niej był hehe niezły powód.
|
skoro Bubkez padl 3x zanim wstapil do Dominion to czemu na oficjalnej Frag liscie te dedy zostaly zaliczone jako fragi?:confused:
|
Name: Kardear
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 112 World: Galana Residence: Edron House: Central Circle 1 (Edron) is paid until Aug 08 2006 Guild membership: Little John of the How We Livin Last login: Jul 25 2006, 07:07:57 CET Ehh.. wie ktoś czemu zmienił stronę ? |
Moze znudzilo mu sie juz siedzenie w pz ;)
|
Yahel dostał po raz trzeci invita i nie kwapi sie by dolaczyc
|
Rivenn undeleted , to samo co w przypadku Kondy , wg Cipow Rivenn zostal nieslusznie zdeletowany poniewaz bylo to celowe zagranie ze strony Dominion/lub nnych osob , po prostu wykorzystanie bledu w grze.
Moim zdaniem to jest niesprawiedliwa wojna bo widac ze Hwl ma po swojej stronie Gmow, juz osoba undeleted z ich gildii. tak czy siak Welcome back Rivenn |
Kiedyś słyszałem że Rivenn zna z rl jakiegoś Gma ale niewiem czy to prawda :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |