Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Hawai 05-09-2006 21:11

Up.

Ja nie znam reason ale //moim zdaniem\\ foriuss troszke przeginał :p

Gedd 05-09-2006 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berek (Post 975433)
wiec zgadlem ze ty to Wonger/foriuss?

w sumie to na foriusa tez mi pasuje :d

Nerion De'Ether 05-09-2006 21:30

@Hawai
Grałem na Aldorze długi okres czasu i powiem szczerze... Daleko temu światu do ideału. Faktycznie relacje między graczmi są lepsze. PA również nie jest takie jakie tutaj. Jednak Aldorze brakuje tego czegoś... Gra tam jest monotonna, każdy dzień jest przewidywalny, a tutaj? Nikt nie wie kiedy typowi o charakterze Nonixa coś strzeli do głowy i rozpęta piekło.

Kyra wbrew pozorom ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże.

Berek 05-09-2006 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nerion De'Ether (Post 975492)
@Hawai
Grałem na Aldorze długi okres czasu i powiem szczerze... Daleko temu światu do ideału. Faktycznie relacje między graczmi są lepsze. PA również nie jest takie jakie tutaj. Jednak Aldorze brakuje tego czegoś... Gra tam jest monotonna, każdy dzień jest przewidywalny, a tutaj? Nikt nie wie kiedy typowi o charakterze Nonixa coś strzeli do głowy i rozpęta piekło.

Kyra wbrew pozorom ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże.

swoja droga ciekawe z kim by byli polacy z myrm czy z pl czy ze swe
zreszta moze nastepna wojna to nie swe vs pl a zupelnie inna
hihihhi a foriuss ciekawe co by zrobil znowu by poszedl na strone ktorej nikt sie nie spodziewa

Hawai 05-09-2006 21:45

Nie jestem Wonger ani Foriuss. Ale myślcie co chcecie.

"Kyra wbrew pozorą ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże."

Kyry nikt nie zmieni na lepsze. Jeżeli znajdzie sie ktoś, kto będzie grał noc w noc, w niecały miesiąc wbije 100+ padnie przy pierwszej lepszej okazji.. czemu ? To proste. Moothonost, Abo, Arystos i inni h lvle uznają tego kogoś za konkurancje. Doskonały Krzyś martwić się będzie że ta osoba zaraz go prześcignie, więc Moot nie chcąc wyjść na cieniasa zbierze ludzi i go zabije. Będzie kazał płacić tyle, że tej osobie gałki oczne wyjdą z orbit i opuści server. I będzie tak z każdym następnym graczem który ma wielkie ambicje aby zmienić ten świat na lepsze.

Co do kogoś kto mógłby całkowicie zniszczyć ten świat to.. niewykonalne. Jej już nie da się zniszczyć bardziej niż jest. Chyba że wszyscy gracze którzy są przeciwko temu co robi Last Stand spróbują jakoś zebrać siły i coś z tym zrobić ale większość sie boi że zmarnuje swoje wysoko lvle postacie którym poświęcili tyle wolnego czasu...

Your,
Hawajj.

Berek 05-09-2006 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawai (Post 975510)

"Kyra wbrew pozorą ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże."

Kyry nikt nie zmieni na lepsze. Jeżeli znajdzie sie ktoś, kto będzie grał noc w noc, w niecały miesiąc wbije 100+ padnie przy pierwszej lepszej okazji.. czemu ? To proste. Moothonost, Abo, Arystos i inni h lvle uznają tego kogoś za konkurancje. Doskonały Krzyś martwić się będzie że ta osoba zaraz go prześcignie, więc Moot nie chcąc wyjść na cieniasa zbierze ludzi i go zabije. Będzie kazał płacić tyle, że tej osobie gałki oczne wyjdą z orbit i opuści server. I będzie tak z każdym następnym graczem który ma wielkie ambicje aby zmienić ten świat na lepsze.

swoja droga przesadzasz i to o bardzo a kto to ma zmienic geo?juffs?szwedzi maja ich powyzynac czy jak?

Co do kogoś kto mógłby całkowicie zniszczyć ten świat to.. niewykonalne. Jej już nie da się zniszczyć bardziej niż jest. Chyba że wszyscy gracze którzy są przeciwko temu co robi Last Stand spróbują jakoś zebrać siły i coś z tym zrobić ale większość sie boi że zmarnuje swoje wysoko lvle postacie którym poświęcili tyle wolnego czasu...

Your,
Hawajj.

swoja droga przesadzasz i to o bardzo a kto to ma zmienic geo?juffs?szwedzi maja ich powyzynac czy jak?

Hawai 05-09-2006 22:06

lol ? Kolego, mnie Kyra nie obchodzi czy tam będzie spokój czy nie. Niech i se geo wyżyna ich jak chce niech se pozażynają wszyscy ;)

Gedd 05-09-2006 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawai (Post 975510)

Your,
Hawajj.

lmfao, my sie boimy ze ktos nas przescignie? aha, to dlatego puszczamy wolno pzreciwnikow z popzredniej wojny.

Hawai 05-09-2006 22:13

Jeżeli ty to nazywasz wojną to ja z tobą nie będe dyskutował na jakikolwiek temat związny z Kyrą - Tibią.

Gedd 05-09-2006 22:17

haha i znowu odpowiedziales jakies gowno na 1 wyraz a pomineles najwazniejsza czesc posta. typowe dla ludzi ktorzy niemaja nic do powiedzenia

Hawai 05-09-2006 22:23

Jesteś idiotą ;) Nie mają nic do powiedzenia... w jakiej kwestii ? Uważam ze to co napisałem to prawdoodobnie tak by było, a jeżeli chodzi o osoby które brały udział w .. jak ty to mówisz "wojnie" są związane z tym serverem, kiedyś Kyra żyła z nimi dobrze (miedzy innymi Juffs, Geo itd.). Jeżeli masz tam jeszcze troche oleju w głowie powinieneś mnie zrozumieć.

Your,
Hawajj.

Nerion De'Ether 05-09-2006 22:31

@Hawai

Wcale nikt nie musi robić nowych postaci. Niedługo oni sami się wybiją ponieważ duża większość z nich patrzy tylko na swoje dobra. Ktoś powiedział Juffs..? Czemu on waszym zdaniem miałby pokonać LS? Wcale lepszy nie jest.

Jeszcze krótka wypowiedź co do inteligencji naszych Polskich graczy na Kyrze... 90% naszego społeczeństwa na tym servie nie ma jakiegokolwiek pojęcia o ortografi, nie sądze, że jestem lepszy jednak to co pokazują nasi kochani obywatele to aż strach. Niedawno jeden Pan na około 90 lvl-u napisał mi coś takiego: "Za czynascie procent bende mial lewel". Dobijają mnie również takie teksty: "HEY! Leave, I was here first!" gdy list jest przed teleportem w tombie, więc skąd on wie, że ja tam jestem?(tutaj należy zauważyć, że skoro był tutaj pierwszy jest w środku). Telekineza? Medium?

Nasze kochane LS wcale lepsze nie jest, wręcz przeciwnie, niektórzy z nich to całkowici idioci nie umiejący własnego języka (nie mówiąc już o językach obcych).

Hawai 05-09-2006 22:38

Zgadzam się z tym że wszyscy sie powybijają nawzajem, ale nie słyszałem żeby ktoś tu mowił że Juffs ma być pogromcą ls :? Teraz pozwólcie że z uśmiechem na twarzy wtule sie w kołdrę i zasne, ponieważ jutro czeka mnie szkoła.

Ps. Nie odpowiedziałeś mi na pytanie :) Ile gp oddał Ci Tetro Aurelius (2 owner) ? Pewnie do teraz za to expujesz ;)

Your,
Hawajj.

Nettius 06-09-2006 07:28

@Berek

Moze nie mam takiej wladzy jak xolo, ale moja wladza na tym serverze jest taka ze moge cie bez problemu zabic

@azer

foriuss wylecial poniewaz ukrywal prawde o wongerze ... ktory ukradl dosc pokazny loot xolowi/mootowi z demony

Berek 06-09-2006 20:36

Nie masz takiej wladzy

Berek 06-09-2006 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawai (Post 975620)
Zgadzam się z tym że wszyscy sie powybijają nawzajem, ale nie słyszałem żeby ktoś tu mowił że Juffs ma być pogromcą ls :? Teraz pozwólcie że z uśmiechem na twarzy wtule sie w kołdrę i zasne, ponieważ jutro czeka mnie szkoła.

Ps. Nie odpowiedziałeś mi na pytanie :) Ile gp oddał Ci Tetro Aurelius (2 owner) ? Pewnie do teraz za to expujesz ;)

Your,
Hawajj.

700 000 z tego co wiem

Soulicitour 06-09-2006 23:54

Prawda jest taka, że kyra miała największą szansę zwrotu ku lepszemu za czasów Xeretzy. Ogólnie na początku na kyrze wszem i wobec panował niepowtarzalny klimat i ład. Wojna LI i Forsaken, następnie rozłam F., powstanie N-G i wojna N-G vs BM. To pierwszy i póki co ostatnio radosny epizod w dziejach Kyry. Najgorszym momentem, oczywiście moim skromnym zdaniem, jest powstanie Last Stand i początek siania bezgranicznego PA, uderzającego we wszystko i we wszystkich. Niestety z doświadczenia wiem, że jak polska, w większości, elita bierze się za rządzenie to kończy się to zepsuciem serwera. Dużo czasu, jeszcze więcej sił i cierpliwości trzeba, by naprawić ten serwer. I tutaj różnie się od większości osób, którzy z gry na Kyrze zrezygnowali lub mają chęć tudzież są zmuszeni, bowiem wierzę w to, że ten serwer ma jeszcze lata świetności przed sobą. Aczkolwiek trzeba dołożyć starań, niestety głównie ze strony high lvli, żeby sięgnęli po rozum do głowy, uspokoili się i po prostu przestali tak przejmować się piskelową grą. To ma być zabawa.

Hawai 07-09-2006 15:09

W nocy pojawił się Orsha :) Z tego co mi wiadomo Tralla bloczył. Wypadł demon shield oraz blue gem :p

Dave Batista 07-09-2006 17:44

Ta orsh sie pojawil niestety lord guma padl od niego :/ a kto lurował ?

paior 07-09-2006 18:04

lord guma juffs xolorian o ile sie nie myle ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49.