![]() |
edited edited
|
Czy moglibyscie powklejac screeny z testa ? ;/ Nigdzie nic nie ma ;(
Dajcie tez ludziom poogladac :D ! |
Cytuj:
omg!jestes jak ci,ktorzy twierdza ze chodzi o orshabaala w tej zagadcce...kiedy ona juz dawno sie wyjasnila!!noobs plax! |
Omg uspokójcie sie... Link był podawany już conajmniej 5 razy. Może szanowni panicze się wysilą i poszukają. Ferumbras to nie boss warlocków, tylko Ferumbras.
http://www.tibia-alumni-society.net/...ferumbras.html |
Ktoś tam mówił że na 'V' ma być ten potwór z Zagadki...
Może to 'Verminor' ?? jeden z członków bezlitosnej siódemki (the ruthless of seven) The Ruthless of Seven: * Infernatil, the incediary of hell * Pumin, the Lord of Despair * Verminor, the Plaguelord * Tafariel, the mistress of the damned * Apocalypse, total destruction * Bazir, the great deceiver,lord of the lies * Ashfalor, the right hand of Urgith. The general of the undead hordes. Albo może to być Morgaroth o którym zapomnieliście ;) |
Cytuj:
moze wy cos odkrycjeie |
Dj Mati chyba znalazł odpowiedź
Dał fotkę z Ferumbrasem... http://img.photobucket.com/albums/v636/Tencellar/3.png |
Dokładnie ten pan ala mag z laską w kształcie litery F to ten pan z zagadki :]
A oto on we własnej osobie http://img159.imageshack.us/img159/7...beecheske8.png << |
Nawet fajne te outfity mogło być gorzej
zagadka choć to już prawie pewne - ferumbras dlaczego on?: Ponownie wyzwie tych, którzy odważą się stanąć z nim w szranki, i najlepsi Tibijczycy padną przed jego gniewem Ponownie czyli już kiedyś zawitał na ziemiach tibi ale przy pomocy najsilnieszych rycerzy i najlepszych magów został pokonany i wypędzony ( Your account is banished?) z ziemi tibijskich jak zażartowałem przed chwilą - wygląda na to że ban mu się kończy.... bójmy się >.< tego co niewiadome lecz nieuchronne |
Cytuj:
co do zagadki ja uwazam ze to moze nawet zathroth... |
Ferumbras .. Hmm.. To raczej będzie on ... Mogli by dodac jeszcze najazdy na inne miasta np Carlin ... Wiem ze bedize najazd piratow na nowe miasto bo widzialem na jakims screenie to :) 8o Mam nadzieje ze tibia bedzie lepsza ... Osobiscie podoba mi sie wszystko co Cipy zrobily ... Wreszcie pomyslaly ze nie mogą odrywac normalnych ludzi od swiata rzeczywistego przez grę ... Kazdy bedzie mogl expic 8 godzin dziennie okolo a potem exp bedzie 2 x mniejszy :)
P.S Kliknij tam na dole :D |
@DJ_MATI
Naprawde świetne zdjęcia! @up Pomyśl sobie o np. Seromontisie. Dla nich na 100% to nie przeszkoda... Jeśli chodzie o mnie, to mi to nie przeszkadza xD |
8 H?
Cytuj:
|
Sory że nie na temat. Ej nowe 2 servery non pvp powstaly tydzien temu 13.07.2006r o godzienie 17;55 dzis jest 20.07.2006r i mina wlasnie tydzien i ta godzina co jest dlaczego FACC nie moga włazić?
|
Cytuj:
PS. pisz na forum cip a nie tu -.^ @ zbiorek popatrz człowieku w słownik ortograficzny bo to co widze przerasta moją wyobraźnie... jeżeli tibia to robi z ludzmi co z tobą to pójde niedługo na odwyk.. |
Zagadka mowi pewnie o Orshabaalu:p
|
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja oszaleje z tymi noobami to nie orshabal tylko ferumbas lub ktos z 7 lub blog starozytny bog ciemnosci poczytajcie sobie legende o th(thunder hammer) to uswiadomicie sobie jak bardzo on byl zly
|
te nowe outfity są prawie takie same jak elfickie
sami zobaczcie |
Zapewne Ferumbras to ten dziadziuś z laska w kształcie litery F ( ma ją rowniez na pelerynce :P) Ciekawe czy bedzie az taki potezny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |