![]() |
Super post w koncu zrozumialem ze i ja jestem noobem wiec postanowilem to zmienic. MOze nie takim jak niektorzy. Najbardziej wkurzające jest to jak taki Polak pojdzie na Fibule ropnie DSa a drugi zablokuje ci wyjscie. I co? Przychodzi anglik i ratuje cię od deda. Chyba troche wstyd, że Polak POlaka blokuje. nie?;)
|
hmmm nie czytalem wszystkich 41 stron tego tematu, poniewaz mi sie poprostu nie chcialo :P . Ale wracajac do tematu to powiem, ze w calej mojej "przygodzie z Tibia" to wszystkie nooby jakich spotkalem to byly wlasnie dzieci w wieku 13-16 lat. Mimo ze teraz w Tibie gra wiele "mlodych" osob to mozna spotkac (zadko, bo zadko ale mozna) "dziecko" ktore moze nas czegos nauczyc, jak rowniez mozna spotkac "starego wyjadacza" o ktorym od razu pomyslimy 'ja pier**** big noob'. Ale na koniec takie moje male spostrzezenie, jezeli spotkacie na swojej drodze "nooba", ktory dosyc mocno zalezie wasm za skore to nigdy nie wyzywajcie go od najgorszych, bo to tylko pogorszy sytuacje, ale sprobojcie grzecznie i bez ostrych slow porozmawiac z nim i rozwiazac zaistnialy problem, w wiekszosci sytuacji to naprawde pomaga a i czasem nawet laczy graczy.
|
Cytuj:
Na to przykładów jest wiele, np. ja expiłem na cyclopach i przychodzi pewien 12 latek i zabija mojego cyclopa i mówi mi tak: spier****j z mojego expowiska (tu zaczyna straszyć mnie kumplami oraz tym że to jego n00b char) ja oburzony bo ja ten exp zająłem 30 min temu i miałem prawie następny lev a ja próbowałem wyjść z tego bez kłótni i mało inteligentnych słów, a on tylko szedł za mną i mnie blokował, więc po 5 minutach nie wytrzymałem i summowałem fire elementa i go zabiłem bo mi nerwy puściły! A na koniec znasz takie słowo jak Ortografia? X( |
czlowieku sam przemysl swoje zachowanie!!! :|:|
nie wiem czy tylko ale Omernon nie jest tutaj noobem, newbe ani nabem ani nobem...
Moze jest w malym stopniu ale napewno nie takim jak 90% osob co sie wypowiedzialo wliczajac mnie bo nie moge stwierdzic ze nie jestem noobem, newbe ani nabem ani nobem, poki ktos mi tego nie powie kto juz jest bardziej doswiadczony... bo wkoncu skad ja mam wiedziec czy jestem czy nie skoro jestem nie doswiadczony? teraz nastepne 3 gorsze(mamy razem 6 :D) moja ocena artykulu 3/10 tylko za to ze sie starales i miales dobre checi i nie bronie noobostwa ale duzo faktu pomyliles @edit Dorzucam nastepne 3 grosze i teraz ja Ciebie skrytykuje(mamy 9:P) napisales takie cos: Cytuj:
Mowisz ze mylimy pojecia a ty to co?! Pisalem strone wczesniej co to znaczy nob&nab, newbe i noob wiec nie pieprz glupot ziomek nie bede sie powtarzal wiec odwoluje do strony numer 40 KLICK .................................................. ... koniec listu, jak zawsze mowil dla was vOn GruBe JaJo ;) |
Moim zdaniem nie jesteś n00bem ani newbie v0n_oswiec0ny_. A teraz apeluje do wszystkich:p . Jeśli zamierzacie chwalić temat Wszechwiedzącego to przeczytajcie artykuł v0n_oswiec0ny_ na stronie 40 oraz mój też na stronie 40.
|
zgadzam się z tym, że Polacy to największe noobki! nie tylko z tych powodów, które są wypisane powyżej ale też dlatego, że miałam pewną sytuację jak trenowałam. Podszedł br i się pyta:
Brazylijczyk: Br? Ja: Pl Brazylijczyk: Fuck You! i wybił mi wszystko + ukradł parcele za to że pl jestem... i o czym to świadczy..? o polskich noobkach. przez takich cały świat już wie że polski naród, to naród nOObÓw!! nie wiem czy da się to jeszcze zmienić... bo ja też pawam coraz większą nienawiścią do polskich noobów... |
Cytuj:
Ale w końcu możemy się czymś pochwalić! |
Jeno krotkie slowko :] LOL
|
Cytuj:
|
Chcecie sie pozbyc noobow? Wybijcie polakow ;)
Ja wybijam polakow i po ich smierci zawsze jest to samo Oddaj mojego loota bo bedzesz mial hunta ja: lol mam 13 lvl to ejst pk char zabilem cie wiec po co mam ci loota oddawac? kurwa, zobaczysz najebie cie na rl spotkam cie kurwa to cie zbaije ****u dymany. Ja pierodle polak polaka zabija, powinienes za*******ac tych jebanych brazoli ja: br nie sa noobawmi w porownaniu do pl ;) Huhauahauhauhauahauhauahauhauhauahauhauahauhauhaua hauhauhauahuah idiota jestes.. ta?! To mozesz pozegnac sie z itemami ^^ 5 minut pozniej.. Ej prosze oddaj mi moje itemy zarabialem na nie dlugo Plx oddasz? oddaj wez oddaj To jak oddasz? za kazdym razem tak jest, ze gdy zabije polaka wpierw mnie straszy kolegami, nastepnie mowi ze mnie pobije na RL, a na koncu prosi zebym mu oddal jego itemy -.- jedym slowem HAIL BR nie lubie gdy polacy wyzywaja brazylijczykow, z graczami z brazylii lubie chodzic na hunty bo oni nei kantuja. Bylem na dlach z 2 br (ja ed) mialem kicka i myslalem ze juz padlem ale gdy juz mi net wrocil zalogowalem sie i patrze ze br stali i czekali az sie zaloguje uhajac mnie przy tym...polak pewnei by zszedl na dol i poczekal az padne... |
Może i to prawda ale nie każdy polak taki jest.
Musisz się z tym pogodzić że niektórzy nie są najmilsi. |
WszechStronny I już wiem czemu.... bo większość Polaków to nooby, nie newbie, nie noobki, tylko nOOby przez duże. Chociaż jesteś trochę zbyt surowy,
nie wiem dlaczego PLX jest takie okrutnie złe, to przecież tylko taki skrót.X( |
Duża większość, ale nie wszyscy grający z Pacciem to największe Nooby w całej Tibii. Chodzą kradną, kozaczą i panoszą się po całym tibijskim świecie. Naśmiewają się ze słabszych Facc'ów. To mnie najbardziej denerwuje.
|
W sumie artykuł niegłupi... A tak po za tym to ja tez jestem chyba noobkiem (z całym czasem przez coraz mniejsze "o" ;] ). Pociesza mnie to, ze mój taki znajomy, to ma 25 lvl, i lata po depo, błaga o jedzenie nawet... ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
.................................................. .......................... jak zwykle mowil dla was Von Grube Jajo |
Von oświecony moim zdaniem masz racje, wiele osób nie zwraca na to uwagi. Niech pograją w jakąś inna grę MMORPG
a nie ciągle kują w tibie, tam zobaczą sami jak się Polacy wspierają!;) |
Co do tych szwedów to bym sie nie zgodził.
Gram na Galanie a tam szwedzi to są poprsotu s********! Chodzą i mowią Sweden Rox, Poland suckers and bitches! chodza w kolry narodowe i nawalają Polaków. A co do tego ze większśc Polaków to nooby to sie zgodze. Chodza kradna i nawalaja. Ale szwedom to nie odpuszcze np. Ide se raz expic a tu koles idzie i sie pyta xxx-swe? ja-no, pl xxx- ded noob i taka gadka moze na innych serwach jest inaczej ale na galanie szwedzi to chamyX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Cytuj:
Cytuj:
|
100% racja. WIĘKSZOŚĆ polaków ciągle kradnie, noobuje i nie patrzy kto to. Przymila się, skosi item i s*******aj -.- 0 współczucia >.<
@Kempna_Mce BRy sie nas plują i się nie dziwię. Ale oni też nie są święci. Nawet są gorsi od nas jeśli to możliwe. Pozdro |
Ja się z tym całkowicie zgadzam
Zgadzam się Polacy to nooby.
Widziałem nawet 45lvl który zobaczył że 16lvl sprzedawał golden armor (nie wiem skąd ją miał) i od razu rzucił się na niego i chciał mu wcisnąć jakieś beznadziejne rzeczy.Co z tego wynika ??? Ze Polacy to naprawdę są n00by!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |