Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

Rzeszow 19-03-2007 21:57

no widzisz to starego inferno mam pelne zaufanie.
Do ludzi zpoza ktorych znam tez typy FF Amgoriusy etc.
a lidera to podobno mamy DZingi ale pare osob mi mowilo ze artur sie zapodzial.
A do zgrania tylko kanal na ts lub vnt starczy ;d mielismy taki na inf;d ale malo ludzi na nim goscilo.

Skramer 20-03-2007 00:31

oni nie maja samego ventrilo, tibia bot ng plz :)
poza tym piekna taktyka

Oni s± poprostu dobrzi :cup:

wr00n 20-03-2007 01:32

Taa bot to podstawa a do tego dobry lider, kanal na vent , odawga i czas na gre.

Mispex 20-03-2007 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzeszow (Post 1324343)
no widzisz to starego inferno mam pelne zaufanie.
Do ludzi zpoza ktorych znam tez typy FF Amgoriusy etc.
a lidera to podobno mamy DZingi ale pare osob mi mowilo ze artur sie zapodzial.
A do zgrania tylko kanal na ts lub vnt starczy ;d mielismy taki na inf;d ale malo ludzi na nim goscilo.

Dzingi? joke? gl...

Deemer 20-03-2007 16:58

Wiem że stary Dzingi był dobrym liderem, niemal każdy mówi o nim same dobre rzeczy. Sam go nawet trochę znałem ALE:

1. On jest (był) równym typem lecz czy podczas wojny dobrze by dowodził? W pvp to on chyba jakim¶ geniuszem nie był. Był raczej pokojowym graczem.

2. Z tego co wiem to teraz Dzingim gra nowy owner. Na własne oczy widziałem jak przed dp w Carlin zabijał noobków 8 lvli ze skullami. Z reguły osoby potrafi±ce grać nie kupuj± sobie charów na allegro, wol± sami sobie zrobić a nie tracić kasę na rl. Czy nie uważacie że teraz Dzingim gra jaki¶... naabek?
:]

Poprawcie mnie jeżeli się mylę.

Skramer 20-03-2007 17:07

Nie, nie gra nowy owner.
Jak wy to mówicie "stary" Dzingi to ten sam który gra teraz... mam jego gg i z nim czasem gadam. Poza tym on nie ma zbytnio czasu na gre tyle co kiedys, nie ma kasy wiec bawi sie w skullhuntera

Skramer 20-03-2007 17:10

i dodajac jeszcze powiem ze Dzingi (Artur :) ) byl bardzo neutralny. nie chcial wojen tylko naprawiać wszystko rozmow±, ahh ty dyplomato mój :*

Poza tym to spokooo zioooooooomeq :p

Keeeeep it :cup:

enderty 20-03-2007 18:43

a malice morales juz jest 106 kina a nie ek :p

Waldo1910 20-03-2007 23:03

Buhauha Dzingi żadnemu skullowi nie przepuszcza teraz B)

wrogonastawiony 21-03-2007 17:57

A wie ktos kumaty co z Silmem ? Swego czasu był w Tengu i ogolnie kumplowal sie z cala ta smietanka az wkoncu.. przeciwstawil sie im, dlugo sie nielogował a wczoraj padl na 108 i 4lvle w doł.. zna go ktos ? Zamierza tu grać ?
Kolejny "wyruch...ny" przez Tengu, najpierw walczył z nimi o serwa a potem "bye bye" :D

Miltiades 21-03-2007 19:16

Silm - po wojnie This is vs Tengu nie logn±ł się.

Malice Morales - prawdopodobnie już nie gra w t± grę.

Dzingi - stary owner.

Hail Walhalla !

wrogonastawiony 21-03-2007 19:23

Tak wlasciwie to kto jest z kim ? Silm padł od Kiiro a Kiiro padł od Nargoriela, juz sie polapac nie moge :p Dzis troche pogadałem z Silmem, całkiem spox kole¶ ale chyba sra na tibie juz ;p

Skramer 22-03-2007 23:11

@up
Widziałem film z waszej "wojny" jak cie tengu doje~

Silm - jedyne co moge o nim powiedziec to swe i.. Silm ish pvp mastah!! haha

wrogonastawiony 22-03-2007 23:19

Taaa "wojna", znudzony bylem wtedy gra i sie chcialem pobawic, wystawilem sie na tace i padlem ;) cała nasza gildia wiedziala ze dostaniemy po japie i wylecimy z serwera.. nawet lider przed tym calym zajsciem powiedzial ze to tylko waste charow bedzie.. ludzie brali na "bitwe" po kilka uhow i manasow, zadnych sd, zadnego zgrania taktyki ani nic wiec sie prosze nie smiac ;P To byla zabawa, moj pierwszy char, ehhhh łezka sie w oku kreci ;] W sumie fajnie było bo pozniej sie zakumplowalem z Citchieem'em. Na poczatku wszyscy sie na mnie od nich uwzieli bo tylko wszystkich wkur..alem i sypalem k±¶liwymi textami :D
pzdr.

Ps. A takiego lidera jak Ezechiel to zycze kazdemu.. pamietam jak gildia dostala hunta to skasowal ja zeby membersow nie napier~ a sam wszystko na siebie wzial ;p Ehhh dla takich warto bylo padać ;]

ps2. A co do Silma, po tym jego wspaniałym advance rozmawiałem z nim, pozdrawia wszystkich Polaków :D
Klik

Vacek 22-03-2007 23:51

Wasz kochany Daster padł :) Mam nadzieję, że będzie wojna :D

Mispex 23-03-2007 00:20

Tez mam nadzieje ze bedzie wojna,ale Daster padl od Polakow jaki to ma zwiazek z nim;d?

Waldo1910 23-03-2007 00:51

lmao
Daster miales 2 bp sd, wystarczyło wjebać 10 sdkow w jednego z nich i by sam s*******ał :P Zbrozlo a ty tak boisz sie o deda swoim charem ze ja pierdole, to tylko gra człowieku nie rl, tu nie masz jednego życia :baby:

Matrones 23-03-2007 02:43

Co do xereny ja nie widze szans polakow zeby cos tu zdzialali za bardzo sie wszyscy boja tylko odchodza z porzehnalnym postem na forum zamiast zaczac cos dzialac sneakami mozna bardzo duzo zdzialac wierzcie mi walczylem przez 7 miesiecy jak nie dluzej na thori a tam podobna sytuacja jak nie gorsza.

Zbrozło 23-03-2007 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1329608)
lmao
Daster miales 2 bp sd, wystarczyło wjebać 10 sdkow w jednego z nich i by sam s*******ał :P Zbrozlo a ty tak boisz sie o deda swoim charem ze ja pierdole, to tylko gra człowieku nie rl, tu nie masz jednego życia :baby:

Skoro tak sie boje o swojego chara, to jeszcze lepiej o mnie swiadczy. Mimo tego zaryzykowalem i pomoglem swojej gildii. W tej chwili jestem dumny z siebie.
Btw: Nie zamierzamy placic, mimo tego ze jego znajomi maja 3x wyzsze levele od nas bedziemy walczyc. I nie sadze ze bysmy byli calkiem bez szans.

Skramer 23-03-2007 11:17

wtf? X(

Skramer log in plx? ;)

Co sie stało? Powie mi ktos? :confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51.