![]() |
Aff :P
w 3 godziny loot na 40k~ i to jeszcze wydając 1k~ na hunt Nice :p Grats All :P Btw. Musze skoczyć na culty ^^ Tylko nie wiem gdzie dokładnie są X( |
No ja mysle.. jak tu jutro wejde to chce widziec nowe screeny :D
Gz Bogu$ :) |
@Up
Tak jest Pani Kapitanowo xD Loocik z demonow (kiepsko ale co zrobic...): http://i70.photobucket.com/albums/i1.../demonloot.jpg Pozniej dodam troche ss z akcji... musze porobic z filmiku :P Enjoy Edit: @Down Jak wyslesz 15k do venore to ok :> |
nie podoba sie to horna na ank do mnie wyslij ;]
|
Ciesz się, że wogóle coś wypadło :D mi na 20 bp sd aby Fire Axe wpadł.
|
mi na 45 bp 2 fire axe wiec tez smiesznie xD
gratz zonek i eful-maniak tymonek :> |
Gratz wam :P
@Zonek... Ile można prosić ?? utevo lux na loot topicu ^^ |
|
Aff Grats Tymek :p
A ten znowu zaczyna z tymi rh... |
Tymek... mam prosbe... slyszalem ze masz nadmiar rh, to mozesz mi dac 1 :D
@Zonek gz lóta :) p.s Due to some maintenance work on our database all game servers and the website are not available today from 12 to 16 CET. The maintenance work will be completed as quickly as possible. Please excuse any inconvenience. wlaczyli by te servy... bo na culty trzeba skoczyc :D |
Zonek jak loot sie nie podoba to mozesz mi dac :D
Afff Tymek przestał byś meczyć te DL'e bo nic innym nie zostanie -.- 2 rh w ciagu 2 dni to za duzo! Bogar a Ty tylko te culty :D Mozesz zalatwic 5 laleczek tez mi <fri itenz plx> XD |
Heh, gratz chlopaki! A Tymon znowu te rh...:p
|
Cytuj:
Btw. Po wlaczeniu "ulepszonych" Serverów mozna Obstawiac ile kicków na securze poleci :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
juz po 16.00 a servow jak nie bylo tak nie ma ... n/c |
Mają jakieś 4 min na włączenie serwów ... Lecz jak zwykle secura bedzie ostatnia ... Ale wytrwamy :D <zapija kawą> DAMY RADEE :P
Odbija mi :D B) ehh ja obstawiam jakieś 2 kicki :P Oczywiście w moim wykonaniu |
Mały offtopic, ale nie moge się powstrzymać !!!
Użytkowników czytających ten temat: 27 (zarejestrowanych: 10, gości: 17) |
Wymiatamy :> Btw .... Logować sie a nie jako Goście -.-
Dokładnie .... my jak Telenovela :> Nas się oglada jak Odcinki filmów :> Ale comment by się kogos przydał |
@unie i funio
My tu rekordy bijemy (ogladalnosci), a nikt nawet commenta nie wstawi... |
Server mial pasc o 12:00 A padl o 12:23 :P Wiec moze zostana wloczone o 16:23 ^.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |