![]() |
Cytuj:
Nom wienc sie nie udzielaj! Te towarzyskie spotkanie jest w jakims sensie zwiazane z Iridia :) /Fale~ |
Cytuj:
Lassat Shamala i ktoś tam jeszcze przestal grac na Iridi ;p |
@UP
A wiesz z jakiego powodu ?? Pewnie niee!! Ale zapewniam cie oni nie odeszli z Iridi ale od calej Tibi!! Sa wazniejsze zajeci niz spedzac wiele godzin przed Tiba!! /Fale~ |
Oj cos nudna ta wojna przydał by sie jakis sneak na odswierzenie pamieci;p
Firenze juz posta napisal ale on to mało wazny jest;p @UP/\ Racja ,jest wiele innych rzeczy które mozna robic zamiast grać w te SZARLATAŃSKA GRE! |
Cytuj:
... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Armanio
eej z innej beczki Ezekiel Armanio deletuje chara... i ma bana za offensive statement, wie ktoś coś więcej o tym??
|
Cytuj:
ps. Czy ktoś tu nie zapomniał kupic komus PACC?? Bo wydaje mi sie, ze dostałes Tadzia za free... :confused: A to juz prawie rok mineło!!! |
A niech kasuje chara. Czy to takie wazne? Bandzioch do kogo bylo to pytanie?
|
Cytuj:
|
Hehe faktycznie;p
BTW Arc uroslo niezle w sile, Yama, Mewtu i Lauabu. Teraz maja niezla sile ognia. Dzieki temu sie nie boja juz tak bardzo i zabijaja sabie potencjalnych wrogow:P Np Kroopka bez powodu zabili wczoraj. Dziwi mnie ze Laubau i Mewtu sie nie ucza na bledach, no ale to ich problem, i sie okaze czy Arc znow kiedys spróbuje ich zniszczyc |
Cytuj:
|
Aha. Musze sprawdzic skrzynke;]
|
Cytuj:
|
Witam gralem na iridia od 3ch mechow do gry tutaj namowil mnie Anas Kiro, gralem tu niedlugo i moglem liczyc na jego pomoc. Podczas war powiedzial bym doszedl do gildi jego znajomych ,abym mogl sobie pogrywac. Po krotkim czasie zostalem wyrzucony z tej gildi. Powodem bylo to ze szpieguje Triforce dla MM. Po 1 Nie szpiegowalem i nie wiem jaki jest sens w szpiegowaniu tej gildi gdzy nie maja oni jakiegokolwiek znaczenia w tym co sie dzieje na Iridi. Efektem bylo to ze wywalili mnie z gildi i powiedziali arc ze mam dojsc do MM. To jest bzdura bylem zawsze neutralny i nie chcialem dolaczac do war. Moi "ex-guildmaci" by zalatwic mi hunta nagadali Arc ze ja to osoba poslugujaca sie nickiem "Berger" Otoz nie bylem nim nigdy(nie interesuje mnie ich zdanie na ten temat). Powiem wam tylko tyle ze w Triforce sa zaklamani ludzie i mam nadzieje ze doigraja sie w koncu. Nie obchoda mnie ich klamstwa i mam nadzieje ze po war dostana za swoje. Ja opuszczam ten serwer i nie bede tu grac a chara selluje bo dostalem dobra propozycje. Mam nadzieje ze MM wygra wojne i policzy sie z tymi dwulicowymi sprzedawczykami dzieki ktorym poza mna U.Sooray ma wiele problemow.
Pozdro. |
@up wyslalem ci list do veno z namem chara na jakim siedze jesli nie na grodku prosze pinie o kontakt. Moja propozycja nadal aktualna l]
|
Cytuj:
Skoncz pierdolic :) Mewtu odszedl do No Remorse na wojnie, i to on wyjebal arc a nie arc jego :) Spojrz prawdzie w oczy :P |
No właśnie, musze poprzec Zimna, to przeciez German Team probowal ubic Cirmo, zaczynajac wielka wojne z Arc~.
Ahhh, to były czasy, szkoda ze NR nie pokonalo Arcanium =P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |