Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Lockhart 21-08-2007 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1614334)
Ludzie, wyluzujcie kurwa. To jest temat o Tibii, a nie o na*****aniu się w rl. Umówcie się na browca i na spokojnie sobie pogadajcie...

Nie. Na browca mogłbym sie umowic z Tobą z Torpedem z bolterem z seqiem ale nie z takim zakompleksionym gówniarzem ktory mysli ze by mnie najebal tlyko dla tego ze mam dredy stary ja z takimi osobami nie chodze na browara ja takich ludzi leje w pizde bo tylko na to zasluguja.

Master Vilum 21-08-2007 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1614266)
@up
Zdjęcia widział to wie co gada.

No właśnie tu tkwi problem...nie widziałeś go na real... a na real zajebisty gość z niego więc nie pieprzcie głupot kto jest jaki na real bo wy napewno nie jesteście idealni

Master Vilum 21-08-2007 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1614032)
Skoro Oven jest zalosny czemu na fragowal wiecej w 1 tydzien niz wy all w calej wojnie nieboja sie ubic 160 ek i niepatrza o WOJna przegramy amja was w dupie bo tak naprawde juz gowno mzoecie ^^

Ja koncze gre Bo dZis Musialem WYbrac Tibia /Dziewczyna i wybralem Dziewczyne wiec Pozdro moze bede od czas do czasu online by zwami pogawedzic.

Weź ty sie koleś zdrowo pierdolnij głowe...tak wybrałeś dziewczyne odkąd napisałeś tego posta właśnie zacząłem cie obserwować i co? miałeś nie grać tzn mało i co widze? cał czas aktywny^.- więc naprawde nie pieprzcie głupot ...drugi Morita tyle gadał że matura itp itd a co było?..Kazdy o tym wie co było:baby:

Check_yourself 21-08-2007 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 1614299)
No i po zdjęciu stwierdził że każdy "dredowiec"(?) jest ciotą , nie myje włosów? lol.

Gówno prawda, myje sie włosy i założę sie ze on dba jeszcze bardziej o higene osobista niż wy. To tylko tak sie przyjęło ze metal punk i etc. sie nie myją niby mana długie włosy czy tam dredy to już flejtuchy. A to zależy od człowieka Jestem pewien ze taki sie myje częściej niż przeciętny człowiek. Krótkowłosy cwaniaczek w dzinsach przyciasnej koszulce z włoskami na żel. < to jest normalny obraz co ? Hahaha a założę sie ze często mu sie nie chce nawet iść dupska umyć.

Check_yourself 21-08-2007 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1614514)
Kurwa Vilum morda psie bo mnei ty zaczynasz denerwowac huj wiesz naprawde a mowisz zaduzo pierw sie dokladnie zaopatrz w Info a potem mow bo tez pier.... glupoty jak siemasz !!

zal z toba gadac prosil cie ktos o komentarz ?

Forum to Forum komentować każdy może .

Master Vilum 21-08-2007 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1614514)
Kurwa Vilum morda psie bo mnei ty zaczynasz denerwowac huj wiesz naprawde a mowisz zaduzo pierw sie dokladnie zaopatrz w Info a potem mow bo tez pier.... glupoty jak siemasz !!

zal z toba gadac prosil cie ktos o komentarz ?

No to najpierw zobacz co napisałeś troszkę wyżej i się zastanów^.- a o komentarz nie muszą mnie prosić:)

PATOLOGIA

Master Vilum 21-08-2007 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1614518)
A co takim jestes ze wiesz ? ^^

Btw z tego co slyszalem jak ludzie maja dredy myje sie je zadziej i trudniej wiec tka jest przyjete ze niemyja wlosow.

Mylisz się:) są specjalne płyny do dredów :-) i się częsciej je myje niż zwykłe włosy haha

No ba akurat moj zawód sie przydał:)

Check_yourself 21-08-2007 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1614518)
A co takim jestes ze wiesz ? ^^

Btw z tego co slyszalem jak ludzie maja dredy myje sie je zadziej i trudniej wiec tka jest przyjete ze niemyja wlosow.

Nawet jakbym był to nie jest powód żebyś obrazal kogoś kto słucha innej muzyki czy ma inna fryzurę

albert0 21-08-2007 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1614407)
No właśnie tu tkwi problem...nie widziałeś go na real... a na real zajebisty gość z niego więc nie pieprzcie głupot kto jest jaki na real bo wy napewno nie jesteście idealni

Wiesz, zaczal Lockhart mowiac ze Skrzat jest dzieciakiem-pozerem bo ma zdjecie ze szlugiem

Skrzatorr 21-08-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1614600)
Pierw zdefiniuj mi slowo Patologia a potem go uzywaj

Patologia to ? Vilumie wszechwiedzacy?

Patologia to nauka zajmująca się ogółem zagadnień związanych z chorobami organizmów żywych. Zajmuje się badaniami przyczyn, mechanizmów (patogeneza) i skutków chorób. Odrębnym działem patologii jest patologia zwierząt. W miarę rozwoju tych badań powstały bardziej szczegółowe działy zajmujące się węższym zakresem zagadnień.

Vilum ma skończony drugi kierunek... MEDYCYNE!

Edit: Lockhart lejesz po piździe czy dostajesz po piździe?

Kolos from rodos 21-08-2007 18:03

@up: taaa śmieszne

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1614714)
Wiesz, zaczal Lockhart mowiac ze Skrzat jest dzieciakiem-pozerem bo ma zdjecie ze szlugiem

lol, z tego co widziałem i czytałem, to skrzat chyba chciał być elo elo, i przy*******ał sie do rocka i dredów, np wtedy kiedy lockhart padł od ówczesnego EiV, na forum poleciał tekst typu "Dredowcy do pieca", poza tym robienie zdjęć z alkocholem i szlugami czy z huj tam czymś innym to jest pozerstwo.I nie mówie tutaj o zdjęciach z robionych z zaskoczenia
i nie pierdol.

albert0 21-08-2007 18:37

Sylwester. Skrzat pali szluga. Ktoś robi fote. Pozerstwo w chuj, nie powiem..

SeQ_PL 21-08-2007 21:29

# Dewiacja społeczna (Patologia społeczna), Norma
Dewiacja społeczna - odchylenie od reguł działania społecznego, postępowanie niezgodne z przyjętymi w społeczeństwie lub jego części normami lub wartościami.

Zwana jest również społeczną dezorganizacją, oznacza stan zakłócenia równowagi społecznej, czego przejawem jest osłabienie więzi społecznych, utrudnienia w realizacji pewnych wartości i potrzeb, zachwianie systemu norm, oraz nieskuteczność kontroli społecznej.

Według Roberta Mertona dewiację dzielimy na

* dewiacja funkcjonalna: czyn niezgodny z ogólnie przyjętymi normami.
* dewiacja normatywna: czyn niezgodny z ogólnie przyjętymi normami, którego dokonanie podlega negatywnej sankcji społecznej.

/To chyba mialo na celu slowa "Patologia" (Patologia spoleczna).

Swoja droga duzo znaczeń ma słowo patologia (np. patolog) :o

Lockhart 22-08-2007 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1615062)
Patologia to nauka zajmująca się ogółem zagadnień związanych z chorobami organizmów żywych. Zajmuje się badaniami przyczyn, mechanizmów (patogeneza) i skutków chorób. Odrębnym działem patologii jest patologia zwierząt. W miarę rozwoju tych badań powstały bardziej szczegółowe działy zajmujące się węższym zakresem zagadnień.

Vilum ma skończony drugi kierunek... MEDYCYNE!

Edit: Lockhart lejesz po piździe czy dostajesz po piździe?

ZDECYDOWANIE LEJE W PIZDE TAKICH FRAJEROW JAK TY ;d proste :)

Mefisto.16.Psk 22-08-2007 01:28

A co ma wspólnego czy gosc ma dredy czy jest łysy czy siwy jak sie tego czepiasz widocznie sam jestes inny to że Skrzat czepia się lockharta to widocznie ma z czyms problemy mysle ze z fiutem i uszami ale to niewazne. Pozdro dla wszystkich i dla szkoły fryzjerskiej viluma ;*

Master Vilum 22-08-2007 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1615891)
A co ma wspólnego czy gosc ma dredy czy jest łysy czy siwy jak sie tego czepiasz widocznie sam jestes inny to że Skrzat czepia się lockharta to widocznie ma z czyms problemy mysle ze z fiutem i uszami ale to niewazne. Pozdro dla wszystkich i dla szkoły fryzjerskiej viluma ;*

VILUMA TRZEBA SIę SłUCHAĆ BO VILUM WIE WSZYSTKO XD

Kolos from rodos 22-08-2007 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1615955)
(...)teraz mnie to irytuje jak jakiś "kozak" co wygląda jak cipa(...)

i nie irytuje cie skrzat? bo jakoś dziwnie pasuje do opisu.

Aha proponuje skończyć te kłótnie bo ja znam lockharta z rl, ty (wy) znacie skrzata z rl, i wiadomo że każdy będzie bronił swojego, a ani 1 ani 2 nie przyzna sie że mógłby dostać wpierdol, i nie powie tekstu typu " no faktycznie , najebałbyś mi" Więc skończmy bo będzie po temacie ;s

Ganic 22-08-2007 09:35

Cytuj:

Kurwa to przyjedz i lej zobaczymy jak na tym wyjdziesz skoro twierdzisz ze jest frajerem przyjedz i sie z nim zmierz 1 vs 1 jestem pewien ze po pizdzie to ty dostaniesz potem nasra ci na klate i wyśle paczka z powrotem na te twoje zadupie z podpisem "ostrożnie nie rzucać frajer z gównem na klacie"

Sory ale musiałem bo denerwuje mnie takie gadanie jak jest frajerem i bys go najebał to wpadnij i to zrób.
A jeśli będziecie sie odnosić do moich postów tak zmądrzałem i teraz mnie to irytuje jak jakiś "kozak" co wygląda jak cipa i który nie dokońca cos potrafi w tej kwestii wypisuje ze takich frajerów leje po pizdzie.

A jeśli bym miał możliwość wpadniecie do paru osób zrobił bym to nie dokońca by się lać ale by pokazać ze tez nie są wcale kozaki.

Bolter! Ja zawsze wiedzialem ze Ty jestes kurwa malo inteligentny :>
Jakby On tam przyjechal to byscie go zajebali w 10 tak jak pierwsze lepsze skejtuchy z tgk.

P.S Jak chcecie zeby Bolterek dal wam kase to piszcie "tgk rulez, plz **gp"
Wtedy napewno wam da <3 <3

Lockhart 22-08-2007 14:14

Cytuj:

Kurwa to przyjedz i lej zobaczymy jak na tym wyjdziesz skoro twierdzisz ze jest frajerem przyjedz i sie z nim zmierz 1 vs 1 jestem pewien ze po pizdzie to ty dostaniesz potem nasra ci na klate i wyśle paczka z powrotem na te twoje zadupie z podpisem "ostrożnie nie rzucać frajer z gównem na klacie"

Sory ale musiałem bo denerwuje mnie takie gadanie jak jest frajerem i bys go najebał to wpadnij i to zrób.
A jeśli będziecie sie odnosić do moich postów tak zmądrzałem i teraz mnie to irytuje jak jakiś "kozak" co wygląda jak cipa i który nie dokońca cos potrafi w tej kwestii wypisuje ze takich frajerów leje po pizdzie.

A jeśli bym miał możliwość wpadniecie do paru osób zrobił bym to nie dokońca by się lać ale by pokazać ze tez nie są wcale kozaki.

0 lipy chwila czasu bedzie to napewno wpadne a i jeszcze dodam ze ja na skrzata nie wypisywalem takich frajerskich tekstow " metale i dredziaze do pieca" do jest starsznie zalosne i tylko to mnie w*****lo.. osadzanie kto jaki jest po wlasach on woogle nie wie jakiej ja nuty slucham lolz zalosne takich to naprawde tlyko sie powinno lac

Lockhart 22-08-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1617016)
ja pierdoel nastepny noob z Vilum paczka? wes pan zrob normalne kotno podpisz sie kim jestes i gadaj.
Skejcikow z Tgk przyjedz cwaniaczku jak amsz kompleksy ze sraniem w gacie i cie nauczymy coto zycie a nie bedziesz ans od skejtow wyzywac.

i jak jestes noobkiem ktory daje chajs komus kto mu lize dupe to widac gnebia cie an podworku.

przyjade zoabcyzmy najebie frajera ( przynajmniej sie postaram) do reszty nic nie mam. lol jak sie wtrącą to i ktos sie z mojej strony wtrąci proste. przeciesz sam nie jade :>

Mefisto.16.Psk 22-08-2007 20:43

Powiem tak od kad czytam to forum zawsze ale to kurwa zawsze ktos gada a Ci przyjada to wpierdol a ten wpierdol a nastepny tez wpierdol. No ja Cie pierdole no ile mozna czy wy naprawde poruwnujecie zycie z rl do tibi? To jest przegiecie pały. Najelpeij to wpasc na browarka pogadac sobie lepiej miec chyba wiecej przyjacioł niz wrogów prawda?

@Lockhart
Skoncz i nie wyzywaj juz nikogo i nie mów komu najebiesz a komu nie jezeli tak chcesz sie tłuc to idz na trening boksu czy jakiegos innego typu walki.
@Skrzat
Ty to samo nie wyzywaj go przez to ze ma dredy czy cos w tym stylu kazdy ma swoje pasje i do nich dązy, wiec.

Apropo deda: gdybym mial wiecej uhuw to byscie mnie do ssa takim teamem bili :P

Lockhart 22-08-2007 21:52

Aug 22 2007, 16:45:02 CEST Killed at Level 107 by Leorl Shar
and by Lord Fumi

Jak sam mawiales FRAJERZ YE SYLUGA DO PIECA LOL w tzm pryzpadku to dobre określenie :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1617286)
Powiem tak od kad czytam to forum zawsze ale to kurwa zawsze ktos gada a Ci przyjada to wpierdol a ten wpierdol a nastepny tez wpierdol. No ja Cie pierdole no ile mozna czy wy naprawde poruwnujecie zycie z rl do tibi? To jest przegiecie pały. Najelpeij to wpasc na browarka pogadac sobie lepiej miec chyba wiecej przyjacioł niz wrogów prawda?

@Lockhart
Skoncz i nie wyzywaj juz nikogo i nie mów komu najebiesz a komu nie jezeli tak chcesz sie tłuc to idz na trening boksu czy jakiegos innego typu walki.
@Skrzat
Ty to samo nie wyzywaj go przez to ze ma dredy czy cos w tym stylu kazdy ma swoje pasje i do nich dązy, wiec.

wiem masz racje skocz mnie wkurzyl troszke ale jest spoko ja sie potrafie dogadac 0 lipy z takimi ludzmi moge pic piwo i zreszta bede np z bolterem szanuje go chociaz jest po przeciwnej stronie bo jest normalny wiadomo kozaczy torche ale pewnie jakbysmy my wygrali tez bysmy kozaczyli. mozna sie z nim poprostu dogadac i porozmawiac normalnie ale jak widze tutaj post skrzata to mnie cos trafia odrazu .....
nie lubie frajerstwa a skrzat jest idealnym przykaldem FRAJERA wiec ( posluze sie tutaj cytatem z pewnej piosenki ) Frajerów na*******amy proste

Smichael 23-08-2007 20:41

uja wiecie czy ktos sie umie bic czy nie znam osoby wygladajace niepozornie a umiejace sie 'na*******ac' lepiej jak pierwszy lepszy 'kark' osiedlowy gangsta i wyrywacz panienek po koksikach
uja wiecie takze o dreadach <3
dla mnie ta wasza cala ekipa wyglada pozerowsko ale nie bede nikogo szykanowac za to .. wygladacie jak banda blokersow z jakimis lalami w srodku , sama tapeta + solara na maxa
lockhart wg mnie wez wyluzuj po uj lac takiego .... szkoda fatygi xd
wiadomo ze mozna miec fotke z fajeczka ale to np na imprezie jakiejs z zaskoczenia ale widac ze on bardzo chcial sie pochwalic tym ze pali :|

pozatym to nie zycze nikomu pobic sie o jakas glupia pixelowa gre..
zastanowcie sie czy warto?
one love _/
jedna rasa
ludzka rasa :)

Yapan 23-08-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1619285)
pozatym to nie zycze nikomu pobic sie o jakas glupia pixelowa gre..
zastanowcie sie czy warto?
one love _/
jedna rasa
ludzka rasa :)

Z jednym się zgodzę
Jedna Rasa
BIAŁA RASA
88!

Skrzatorr 24-08-2007 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1617286)

@Lockhart
@Skrzat

Co do dredów to moje zdanie się "troszeczke" zmieniło od kiedy pokochałem moją kape Kilera <33333. Ale co do metali nie zmienie zdania i nie tylko ja tak myśle. Pozdrawiam =)

Wesha 24-08-2007 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1619688)
Co do dredów to moje zdanie się "troszeczke" zmieniło od kiedy pokochałem moją kape Kilera <33333. Ale co do metali nie zmienie zdania i nie tylko ja tak myśle. Pozdrawiam =)

Z tego co wiem (a duzo wiem :D) Lockhartowi daleko do metala.

Smichael 24-08-2007 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1619941)
glupoty ja bym ci pokazal ta wytapetowana dziewczyne jeszcze sama by ci najebala bo bic sie umie ^^.

tak naj3bala by mi bo ja dziewczyn nie bije (moze ty lubisz uderzyc swoja laseczke nie wnikam), a jesli chodzi o bicie sie z kim kolwiek to tylko w wypadku samoobrony

Szczuru.pl 25-08-2007 21:52

Smichael byłeś spoko koleś jak byliśmy w epic legion a teraz jakieś zbędne komentarze wypisujesz na nas i nasze sztunie : ( przestan pisac pierdoly skoro nie wiesz jacy jestesmy :D wpadnij i sie przekonaj : )

Ganic 26-08-2007 00:38

To piszcie sensownie a nie kurwa skrzatu nawrzucal Lockhartowi, a teraz wy tacy kurwa honorowi "przyjedz to sie przekonasz". Niehc kruwa skrzatu pojedzie do Lockharta i sie przekona jaki jest, a nie kurwa "nie lubiem go bo on ma dreedy HALP!". zalosne

Co do boltera to dobrze ze jego dziewczyna umie sie na*******ac, bo na jej miejscu juz bym dawno mu z buta wycial.

MalleL1990 26-08-2007 01:42

Jak ktoś naprawdę by chciał komuś najebać, to by sam pojechał do tej osoby, a nie zapraszał z drugiego końca polski.

Jak dwa lata temu mi odjebało i postanowiłem zapuścić włosy, to wszyscy mi mówili teksty typu: "nie będę z Tobą gadać", "ale debil". Jak już miałem, to nie zauważyłem żadnych zmian. Najbardziej liczy się osobowość- zwróćcie na to uwagę ;>

Pół roku temu ściąłem włosy i teraz tego żałuję, bo muszę od nowa zapuszczać, żeby sobie zrobić DREDY! Chociaż nie wiadomo czy coś z tego wypali ;P

A z tymi tekstami do Saperowej, to trochę przegieliście ;p Też czasem mam z niej grzanę np.: z nick'a, ale to jeszcze nie powód do takiego wyzywania :baby:

Btw Ganic nie jest od Viluma, tylko od "men" team'u :D

Mefisto.16.Psk 27-08-2007 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MalleL1990 (Post 1622803)
Jak ktoś naprawdę by chciał komuś najebać, to by sam pojechał do tej osoby, a nie zapraszał z drugiego końca polski.

Jak dwa lata temu mi odjebało i postanowiłem zapuścić włosy, to wszyscy mi mówili teksty typu: "nie będę z Tobą gadać", "ale debil". Jak już miałem, to nie zauważyłem żadnych zmian. Najbardziej liczy się osobowość- zwróćcie na to uwagę ;>

Pół roku temu ściąłem włosy i teraz tego żałuję, bo muszę od nowa zapuszczać, żeby sobie zrobić DREDY! Chociaż nie wiadomo czy coś z tego wypali ;P

A z tymi tekstami do Saperowej, to trochę przegieliście ;p Też czasem mam z niej grzanę np.: z nick'a, ale to jeszcze nie powód do takiego wyzywania :baby:

Btw Ganic nie jest od Viluma, tylko od "men" team'u :D

KUTAS KUTAS KUTAS. Pierdolenie o chopenie i o tych dredach juz nie moge tego słuchac dajcie już spokój jak sie ma dredy to sie ma. I tak wygra psk targówkowi w pizde da. Ale mniejsza z tym co tak jakos ucichło to forum zacznijcie kurwa walic baryłe w domu albo pic spirytus albo obcinac włosy na jajach u Viluma. A zreszta co tam bede pierdolił.

Ganic 27-08-2007 17:29

Łooo ale Ty jestes super!!!oneone (dasz mi autograf?)
Wszystkim pojechales! I tera sie odpisac boją! Wstydzil bys sie :>>

Miku 27-08-2007 23:10

\/ Pan Reklama :(

Ganic 28-08-2007 00:30

/\ Nie może być!

Miku 28-08-2007 10:48

<-- a no jednak! :(

Wojtemo 28-08-2007 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rim'Krill (Post 1626887)
Bolterek Ma Piczke do jebania ... Dobrze, że wybrałeś tę szkape bo już dłużej takiego noboka jak ty na tym servie lepiej jest nie oglądać :P I co na***sz mi w rlu? hahahahahahaahah zal.br:P SSij małego koci landrynie Widzisz prawda w oczy kole :P Jebać to cię, a nie nas ^^ :cup: A pozatym powiedz swojej dziweczce, żeby nie zmieniała tak często szminki bo mi się teńcza na Chuju robi ^^

Jak nie myjesz to Ci się robi:confused:

*Wube* 28-08-2007 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rim'Krill (Post 1626887)
Bolterek Ma Piczke do jebania ... Dobrze, że wybrałeś tę szkape bo już dłużej takiego noboka jak ty na tym servie lepiej jest nie oglądać :P I co na***sz mi w rlu? hahahahahahaahah zal.br:P SSij małego koci landrynie Widzisz prawda w oczy kole :P Jebać to cię, a nie nas ^^ :cup: A pozatym powiedz swojej dziweczce, żeby nie zmieniała tak często szminki bo mi się teńcza na Chuju robi ^^

Popisales sie swoim wysokim poziomem ; ) tanie teksty z bluzgatora, bardzo smieszne ubaw po pachy ; p dobrze sypiasz?

yongg 28-08-2007 16:48

Widzę ze to forum trzyma wysoki poziom, stwórzcie priv channel na tibi i dla sportu obrzucajcie się błotem, chyba koniec wakacji wam tak w dupach poprzewracał ;]

Master Vilum 28-08-2007 17:00

Wasz iloraz inteligencji mnie przeraza:/

Miku 28-08-2007 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1627519)
Wasz iloraz inteligencji mnie przeraza:/

zobaczymy za miesiac :/

a dziwicie sie, jak taki pedal pisze takie glupoty, to jak sie nie zdenerwowac?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04.