Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166862)

Vilumek 26-05-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 2079201)
Latynoski wyrywacz sikorek = ok

Zresztą Srisu to jeśli jest coś takiego jak archiwum forum tibia.com sprawdź z tamtych czasów temat napisany przez AS : "Że gildia OVEN nie ma powiązań z Cfem i że nie jesteśmy allied". Kocham Twoje wykorzystywanie manipulacji językowej ;*

EDIT:
@ Skarab (bo nie mam pojęcia jak to się pisze):

Kim Ty kurwa w ogóle jesteś? Skąd się wziąłeś i dlaczego akurat na Titanii? Powiem Ci jedno gościu: Ani fragi ani frekwencja na openach nie dadzą Ci sławy ani pożądanej reputacji między swoimi, to liczba ludzi których uratowałeś ze swoich, zaangażowanie w walkę poprzez rozkminianie różnych, dobrych pomysłów i odwaga (z rozsądkiem bo mogą cię nazwać szaleńcem [pozdro Yapan]) dadzą Ci najlepszy efekt w moim mniemaniu. Dlatego dla mnie jesteś i będziesz zwykłym cieniem bandy Xoo... Mógłbym tu nawet dać siebie jako przykład: Ludzie kojarzą mnie jako "dobrego" gracza, z odwagą na granicy szaleńca, a zarazem s*****ela który bez powodu ze swoją bandą wytłukł jak kaczki na polowaniu pół Titani... Bez pozdrowień

Odezwał się sławny gracz titani który robi na real foty z papierosem i vódką żeby być fajny^^ Super^^

SeQ_PL 26-05-2008 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2079212)
Osoby ktore nie uzywaja bota koncza jak emok ,na 45 lvl
Nigdy rl hajsu nie wydalem na tibie ;]
Kurwa , bolter pozycz mi ten tv 12 calowy, PLXXX
Co do djadriela, to chyba rl joli.Wiec rob co chcesz ;]

Seq - Mam ci dac kod zrodlowy owntibii?Opisac ci kazda funkcje i procedury?I podac nicki wszystkich pierwszych osob ktore kupily odemnie keya?Robisz z siebie idiote.
Odezwal sie ten ktory wyglada jak model
Gruby ponton ktory nawet nie widzi swojego huja sie jeszcze wypowiada na temat wygladu.

Z tego co wiem to OWNtibia powstala z programu odzyskiwania hasel dla windowsa.

@Kupa
Wiesz tyle co i Chris czyli komu zrobic laske zeby nie dostac w cymbal na rl. Po 1 spotykalem sie z nia na rl.
Po 2 pierdoli mnie ona teraz.
Po 3 korzystales z jej uslug bo zadna by ci nie pokazala prawda? Stad ta 100% pewnosc?

Pozatym nie dawala swoich fotek tylko jakis kolezanek takze widac twoja wiedze. Jak czegos nie jestes pewien to sie nie odzywaj bo robisz z siebie ciote.

@Edit:
Wieksza ciota od ciebie byc nie mozna sory...

Vilumek 26-05-2008 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 2079250)
Z tego co wiem to OWNtibia powstala z programu odzyskiwania hasel dla windowsa.

@Kupa
Wiesz tyle co i Chris czyli komu zrobic laske zeby nie dostac w cymbal na rl. Po 1 spotykalem sie z nia na rl.
Po 3 korzystales z jej uslug bo zadna by ci nie pokazala prawda? Stad ta 100% pewnosc?

Pozatym nie dawala swoich fotek tylko jakis kolezanek takze widac twoja wiedze. Jak czegos nie jestes pewien to sie nie odzywaj bo robisz z siebie ciote.

@Edit:
Wieksza ciota od ciebie byc nie mozna sory...

A co wstydziła się swojego wyglądu? A NO TAK DRUGA PONTONOWA !!!

Grchw1916 26-05-2008 22:38

kurde bolter nie bierze udziału w tej konwersacji a tu tyle postów dojebaliście xd

@Skrzat

Przecież sławny kuba skarab wielki wygrał wojny już na 10 serverach i teraz przejmuje titanie, nie słyszałeś o nim ? wannabe

Wizz 26-05-2008 22:38

@bolek - tobie nie odpisuje bo sie powtarzasz i nie wnosisz nic nowego poza wymyslonymi bzdurami bez zadnych podstaw.
@Skrzat " z odwagą na granicy szaleńca "
Odwaga?
Ogarnij sie idioto.Kiedy ty wyszedles z gildi i zebrales ekipe random ludzi + tgk
kazdy sie bal nas zaatakowac i sie przeciwstawic bo wiedzieli ze CF tak czy tak sie wtraci w to.Zawsze albo to joexhea albo ktos latal z nami i zabijal random ludzi.Poprostu wiedziales kogo lac a kogo nie zeby nie miec problemow a kiedy zaczal sie prawdziwy war to sprzedajesz chara zeby odejsc jak legenda aka bolek.
CF niby takie silne , expia po 10h dziennie na frostach , tacy silni a gdy przychodzi co do czego to all retried.
Jutro liduje stara boltera bo on bedzie naprawiad lodowke.Moze zdobedziecie jakiegos fraga ; DDDDDDDDDDDDD

@SEq -o kurwa ?!!?windowsa? hahah a moze owntibia to przerobka ventrilo mixa?
Idioto , wystarczy odczytac dane wartosci z procesui tibii zeby miec haselka a pasy windowsa sie odczytuje z pliku ktorego sie nie da skopiowac ani odczytac wiec widze zablysneles swoja wiedza.

SeQ_PL 26-05-2008 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilumek (Post 2079236)
Powiedział to 170+ ed siedzący w sylwestrach na wrl itp itd^.-

Albo jak płakałeś że reale cię wyjebali z serva itp itd jesteś tutaj nikim jak zawsze..... a pierdolisz do kogoś że nie ma reala itp itd a ty masz? Kurwa Polska pospolita cipa.....
idź kurwa kup sobie ponton lepiej i zajmij sie tym niby swoim rl lifem

Powiedzial to jazdowicz. Huj wiecie co robilem wiec pohuj sie wypowiadacie? Po 1 wrocilem od znajomych i sobie usiadlem do demonow. Po 2 pisalem tak bo chcialem wyciagnac info? Heh ja piedole vilum kolczyk w mozgu ci szkodzi. Pozdro Angel moj bro! Bo to ty lubisz nosic moj outfit!

Maya_Shkarab 26-05-2008 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolek XXX (Post 2079227)
Bo ja myślałem, że to bal przebierańców na przedszkolną choinkę xD

Bal przebierancow na przedszkolna choinke najz w huj naprawde chyba tez to pocwicze. Masz moze jakies poradniki co do tego? na jewtube albo cos?

BPN 26-05-2008 22:40

HAHAHAH SEQ DO MNIE NAPISAL! NAPISAL ZE JA JEGO BRO!!!

Name: Seq The Master
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 175

Wlasnie o to moj ziom!!!!!!

BTW. BOLTER MA KATAR HAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!

Grchw1916 26-05-2008 22:44

o kurwa wrócił kiko strzeżcie sie ziomble :D

@Wizz
w tym problem, że kiedy sie prawdziwy war zaczynał to skrzat już zdążył przejebać cały hajs, który dostał za antycznego czarodzieja :\

Miku 26-05-2008 22:46

@ Kuba, nie to zebym cie atakowal, ale poraz kolejny dzis slyszalem, ze jestes ziomek od venta, a tak to s*******aj xD

@ Chris - jego komentowac chyba nie trzeba, masz troche racji, ale w 3/4 postach tak pierdolisz, ze szok x)!

@ Vilum
czlowieku kiedy znudzi ci sie pisanie '^.-'? na*******asz tym w co drugim poscie ;o

Naprawde nie iwem po kurwe zgrywacie z siebie kozakow. Kazdy wie;
-ze mario nie masz rl lifa bo sam mowiles do valora 'jak cie spotkam to blablabla' a podobno mieszkacie tuz obok siebie
-ze skrzat sprzedal postac, ale ktos jebnal plote o wydaniu ich na dziewczyne, a co z nimi zrobil naprawde, to chuj wam do tego
-ze seq byl na wrl/demonach na sylwku, ale po imprezie

bez kitu, malo kto tu gada na poziomie, nie mam na mysli pisania z przecinkami, bez przeklenstw itd, ale sprobujcie pisac jak np. wojtas albo xiro lul

SeQ_PL 26-05-2008 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilumek (Post 2079252)
A co wstydziła się swojego wyglądu? A NO TAK DRUGA PONTONOWA !!!

Tak jak ty boisz sie wychodzic z domu to stara cie wy*******a z niego na sile? To jej sprawa nie moja. Zapraszam pytac ludzi z teamspeak'a na ktorym siedziala ona.
Maly Kutas powinien wiedziec kto co i jak bo przeciez ty szwedasz sie po roznych serwach szukajac huja do dupy

Skrzatorr 26-05-2008 22:47

Moje zadanie się zakończyło na tym forum z waszymi wpisami "pod publikę"... Piszecie o rzeczach omijając dużo bardzo ważnych FAKTÓW albo lekko ubarwiając je by ludziom się to podobało... Szkoda że nie ma nikogo z wyższego szczebla inteligencji żeby z nim chociaż trochę popisać...

@Chris

Opuściłem wojnę bo w końcu przejrzałem na oczy ;)... Lider, który nie zostawił gildii na pastwę losu, tylko lider, który zostawił gildię w sytuacji, która była czysto jasna (parę osób się wypłaciło, koledzy z "prounds" nie dawali znaków życia, Oven który normalnie expił jak zawsze bez żadnych problemów), więc o czym tu mowa?

@Vilum

Fotka o której mówisz była robiona 2 lata temu na sylwestra mająca na celu zaprezentowanie flaszeczki jaka była kupiona (tak mielimy frajdę z flachy bo była 3 litrowa i dołączona do niej była pompka)... Papieros, który znalazł się w mojej buzi wynika z tego, że nie miałem wolnej ręki by go przytrzymać... A Ty dalej pisz swoje mordo... Nie gram już w tą grę i naprawdę zwisa mi to co o mnie myślicie...

Ciao nie mam zamiaru odpisywać na wasze "flejmy" ale będę tu regularnie zaglądał i odpisze w sytuacjach ripleju pana szkraba ;*

Maya_Shkarab 26-05-2008 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 2079250)
@Kupa

Wiem tyle co mi ziom mowil bo go w huja zrobila a ja go se zabilem z nudow :D

Mam nagranie jak jej przyjaciel nam opowiada o jej ofertach fotek za itanz :P

(afk seke)

SeQ_PL 26-05-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maya_Shkarab (Post 2079295)
Wiem tyle co mi ziom mowil bo go w huja zrobila a ja go se zabilem z nudow :D

Mam nagranie jak jej przyjaciel nam opowiada o jej ofertach fotek za itanz :P

(afk seke)

No to wiesz tyle co mowil ziom a moze ziom sie mylil?
Zaprezentuj publicznie te nagranie to bedzie milo.

BPN 26-05-2008 22:57

RETIRED

* Playing in Memory Of Skrzat One of The Best Leader In Tibia. *

Floov 26-05-2008 22:58

@BOLEK
na bank wiesz wchoj all historie ovenow heatow itp
ale to ze ja gram djadrielem skad to wiesz ? hahahahahahhahahahahaha rozjebales mnie tym stary sluchaj niepotrzebuje gownianego 60eldera gdyz mma wyjebane na takie chary ;) jest to charjego rl wiec jak zawsze wszystko wiesz :*
@PONTON
kompleksy z ciagnieciem laski , waleniem konia itp masz czy cos z toba nietak ?

KIKO WROCIL NA FORUM WIEC LEPIEJ UCIEKAJCIE HAHAHA

BPN 26-05-2008 22:58

RETIRED

* Playing in Memory Of Skrzat One of The Best Leader In Tibia. *

JESTEM RETIRED ALE I TAK IN MEMORY KUTWA!

BPN 26-05-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floov (Post 2079315)
@BOLEK
na bank wiesz wchoj all historie ovenow heatow itp
ale to ze ja gram djadrielem skad to wiesz ? hahahahahahhahahahahaha rozjebales mnie tym stary sluchaj niepotrzebuje gownianego 60eldera gdyz mma wyjebane na takie chary ;) jest to charjego rl wiec jak zawsze wszystko wiesz :*
@PONTON
kompleksy z ciagnieciem laski , waleniem konia itp masz czy cos z toba nietak ?

KIKO WROCIL NA FORUM WIEC LEPIEJ UCIEKAJCIE HAHAHA

NIE WBIJAJ SIE W MOJEGO SPAMA !1!!!11!!1!!!111!!1!!!!!

Martinesz 26-05-2008 23:03

BPN MOJ UCZEN

BPN 26-05-2008 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 2079329)
BPN MOJ UCZEN

MOJ MENTOR

Maya_Shkarab 26-05-2008 23:08

Tu masz fragment jakis znalazlem.Innych nagran nie chce mi sie szukac bo szkoda czasu na plebs.

SPIDI SHARE!!!!!!!!1 - 815735230.html

SeQ_PL 26-05-2008 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maya_Shkarab (Post 2079343)
Tu masz fragment jakis znalazlem.Innych nagran nie chce mi sie szukac bo szkoda czasu na plebs.

SPIDI SHARE!!!!!!!!1 - 815735230.html

wrzuc na wrzuta.pl albo patrz.pl - anonimowo tez sie da

Martinesz 26-05-2008 23:12

POZDRAWIAM WSZYSTKICH TIBIJCZYKOW ZWLASZCZA:
*KUPA SCARAP FFIELKI
*VAJLUM
*Wlof
*Ffiss

BIALY POGROMCA NIEBA MOJ UCZZZEN KOCHANYYYYYYYYYYY :)))))))))

Maya_Shkarab 26-05-2008 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 2079347)
wrzuc na wrzuta.pl albo patrz.pl - anonimowo tez sie da

Nie mam co robic tylko hackowac ponton teh mastera z zyciowym avatarem.

ps

JAK TAM DISS NA KOSTONA GEJUHA!?

very_roxy 26-05-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maya_Shkarab (Post 2079083)
Co do fragowania ,na moim .cam ktory jest na WoT forum (Not for Pl) sie

czyli forum tez nie dla ciebie (wg. twego mniemania ofc)

SeQ_PL 26-05-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maya_Shkarab (Post 2079351)
Nie mam co robic tylko hackowac ponton teh mastera z zyciowym avatarem.

ps

JAK TAM DISS NA KOSTONA GEJUHA!?

Czekam na jego nagrywke Huahuahua.

Wrzuc posluchamy wszyscy.

@Edit:
Ty za to masz zyciowy avatar, do konca zycia bedziesz jebal w tibie?

Miku 26-05-2008 23:16

/\ wyjebana plyta ;]

Maya_Shkarab 26-05-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez very_roxy (Post 2079354)
czyli forum tez nie dla ciebie (wg. twego mniemania ofc)

ale mnie pocisles ;< chyba sobie zbanuje 6'ste konto na tibia.pyly

Nosferatu_Niedziel 26-05-2008 23:17

Do doczekamy sie rehosta na wrzucie Wielki Skarabie?

Zbanowanyyy 26-05-2008 23:18

pierdoli mnie pisowania bo zastanawiac sie nie bede

@ Wizz
masz kompleks miejszosci chociaz tu nie postuje ty i tak starasz mi sie pojechac, twierdzisz ze to seq ma kompleks na*******a o starych innej osoby tym czasem sam na*******asz o mojej starej i seqa /bolka starej( moze swojej dawno nie widziales)

Co do skrzata Wiesz jak bylo i nie sciemniaj tyle ,odjebales bunt zalozyles gildie i na 1 slowo skrzata i moje juz was chcialo klepac 3/4 titani i to jest fakt ktory oznacza ze byles, jestes i bedziesz nikim

gdy skrzat odszedl powiedziales byl hujowym leaderem nie mielismy nic do gadania tylko tgk rzadzil, skoro byles taki kozak czemu nie powiedziales tego w czasie gdy walczylismy badz gdy rzadzilismy servem hmm odpowiedz jest prosta zostal bys wyjebany na ryj i gowno bys mogl zrobic (sam wiesz ze gdyby Xiro znow cie niehccial spowrotem zmienil bys juz server)

Wiesz jak kto gra uwazasz ze jestes Pr0? hmm z tymi botami to i Kobajashi byl by pro przypomnij sobie jak duzo zrobiles lub robiles w wojnach ovenu
hmm spoko chlopaki mam bota na stone skiny i energy ringa. i co twoje pro skonczylo sie na tym ze wpadles w srodek i padles i co powiedziales (BOT MI SIE ZACIOL) AUHSUHAS panie kurwa pro bochnia team

PS. Dla twojej wiadomość mam telewizor 32 Cale i mam co naprawiać
Ty za to ruszyl bys dupe tylko gdyby ci cos w kompie jeblo a swiat rl widzisz za oknem lub z balkonu ktory odwiedzasz raz na tydzien.

Co do szkoły Bolka i innych (ONI NIE MUSZA ZPAIERDALAC DO PRYWATNYCH CZY TAM DLA SPECJALNYCH i placic za wlasna glupote)

@ Floov
Odejscie chrisa powodem odejscia bylo to iz zajebal mu chara RIPI osoba ktorej chris nie szanowal wogóle i wyzywał pokazała mu ze jest nikim on tym czasem poplakal sie i zaczał wyzywac wszystkich i tak powodem zabrania mu chara bylo to ze wisial ponad 1kk ludzia z gildi i niechcial im ich oddac wolal zrobic addon (NACIESZYLES SIE SUCZKO?) a teraz tylko mzoe sobie poogladac jak jego postac biega w out i traci lv bo nikt na niej expic nie bedzie chcial.

@Vilum
Wannabe Cool. To Seq byl pojehcany przez rl ale teraz zrozumial ze rl jest wazniejsze od gry ,zmienil sie i ma pelne poparcie i szacunek unas.
I to nie on zaprasza ludzi ktorzy go nie nawidza zeby miec wiecej znajomych na naszej klasie (co chciales osiagnac 1 cyfre wiecej, nowego znajomego, uniknac tego co nie uniknione czy kurwa possac palke) bo ja tego nie rozumiem na HUJ MI TWOJA MORDA NA NASZEJ KLASIE ?

@ Panie Skarab Z tomby Wziety
PoSIŁKI DLA CHRISA? na huj ci te forum
Na huj nam twoj ryj tu

Gówno wiesz ,bedziesz wiedział i kiedy kolwiek wiedziales (o to jakie majtki masz zalozyc tez pytasz kolegi)?

Pozdrowienia dla Wszystkich Ziąbli i szczególnie tego
GEJA Z IRLANDI !!!!!! "pijcie dobry Etyl"

POLICZCIE BLEDY KRUWA I EXp WBITY NA TIBI

BPN 26-05-2008 23:19

<------------------------

Maya_Shkarab 26-05-2008 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosferatu_Niedziel (Post 2079359)
Do doczekamy sie rehosta na wrzucie Wielki Skarabie?

A jak nie rehostne to bede HAUNDET 4ewer? ;< chcesz to sluchaj nie chcesz to kielbache kotu

very_roxy 26-05-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maya_Shkarab (Post 2079358)
ale mnie pocisles ;< chyba sobie zbanuje 6'ste konto na tibia.pyly

To, że twoja matka puściła się ze szwabem, to wcale nie znaczy, że nie jesteś polakiem

@Miku - Pono w nokaucie mistrz!

Miku 26-05-2008 23:23

kruwa dla mnie ty jestes moj rl czy cos bo sie tym w chuj podniecalem, akurat nokatuem xD blizej niz myslisz _/ !!!!!!!!

BPN 26-05-2008 23:24

DOBRA PRZESTANE SWOJ PRO SPAM ALE JAK KAZDY NAPISZE CZY MNIE LUBI CZY NIE, PLX!!!!!!!!!

Zbanowanyyy 26-05-2008 23:24

Widze skarab kazdy twoj dopisek lub pojazd koncentruje sie na LACHE KOTU CZY TAM PSU widze ze lubisz zwierzeta hmm czyzbys w mlodosci zostal zgwalcony? a moze zaduzo ANimal planet

Maya_Shkarab 26-05-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez very_roxy (Post 2079364)
To, że twoja matka puściła się ze szwabem, to wcale nie znaczy, że nie jesteś polakiem

@Miku - Pono w nokaucie mistrz!

Ekhm czy to twoja stara puszcza sie z cortezem za rzut kostka?

Vilumek 26-05-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zbanowanyyy (Post 2079361)
@Vilum
Wannabe Cool. To Seq byl pojehcany przez rl ale teraz zrozumial ze rl jest wazniejsze od gry ,zmienil sie i ma pelne poparcie i szacunek unas.
I to nie on zaprasza ludzi ktorzy go nie nawidza zeby miec wiecej znajomych na naszej klasie (co chciales osiagnac 1 cyfre wiecej, nowego znajomego, uniknac tego co nie uniknione czy kurwa possac palke) bo ja tego nie rozumiem na HUJ MI TWOJA MORDA NA NASZEJ KLASIE ?

Bo jestem przystojny:)

Martinesz 26-05-2008 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BPN (Post 2079369)
DOBRA PRZESTANE STOJ PRO SPAM ALE JAK KAZDY NAPISZE CZY MNIE LUBI CZY NIE, PLX!!!!!!!!!

JA CIEM LUBIEM MUJ MISIACZKU

SeQ_PL 26-05-2008 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maya_Shkarab (Post 2079363)
A jak nie rehostne to bede HAUNDET 4ewer? ;< chcesz to sluchaj nie chcesz to kielbache kotu

Anyway przesluchalem tego zajebiscie fantastycznego kawalka 17 sekund tylko hej gdzie tutaj jej glos? Wiesz bo ja mam kumpla ktory ma kumpla ktory ma kumpla ktory ma kumpla ktory ma brata ktory ma siostre ktora ma kumpla ktory mowil ze Chris myje sie przed kompem w misce i tez mam na to nagranie i to cale 20 sekund. Czaisz zion?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48.