![]() |
Nie dyskutujcie z tym pacjętem chłopak poprostu ma problemy w rl i musi odreagowac dajcie mu spokój niech się pochwali może mu się poprawi :)
|
Cytuj:
no juz mi lepiej.. wiecej wjazdów na mnie prosze. pzdr. |
Po co mam na ciebie wjeżdzac?Koledzy w szkole już to robią wiec nie ma po co :/
|
Cytuj:
eh co do tibii mozecie sobie jechac ale mojego rl nie znasz.. wiec zamilcz ;p next pls |
Cytuj:
ty tak fayter kozaczysz a ja pamietam jak sie od nas wyjebales 34 drutem i bohy spadly zdaje sie ze to byl doom terror i baaardzo o nie plakales straszyles pro i wogole a do tej pory nicku owego pro nie dostalem.. lepiej zamknij ryja i nic juz nie mów bo pierdolisz i wychodzi na to ze to ty zachowujesz sie jak bys "wygral tibie" niewiadomo co robil ok? pozdrowionka ;p |
Cytuj:
La Revolution: - Ci co graja na swoich charach Interregnum: - Alunir - Van Helsing ( to co pokazal na jednym OB to masakra byla :D) NA reszte nie mam pomysli |
Cytuj:
Zreszta to byly inne czasy i bohy mialy wieksza wartosc niz 3h jechania na waypointach. Cytuj:
Cytuj:
hehe widze ze forumowy plebs przerzucil sie na mnie z notopa,w sumie juz wiem czemu zawsze tak sie smial z totalnych noobow,idiotow i frajerstwa |
Cytuj:
co prawda w oczy kole nonie? teraz taki wazny jestes? spolecznik? zastanów sie co mówisz ja nie gram od czasu sd combo na noobach takich jak ty.. moze sie zmieniles ale nie na tyle aby teraz lansowac sie na niewiadomo kogo.. wiec dzieki wielkie za to ze wkoncu przestaniesz pierdolic smuty.. i gadac z takimi lamerami jak ja.. ;] temat i forum na tym napewno zyska. pozatym kto cie osądzi? skoro jak mówisz jest to glupia gierka? myslisz ze dostaniesz jakis zajebany order odrodzenia polski do chuja pana? co do twojego wlasnego zdania to co to kurwa za zdanie? jak ktos wyrazi swoje zdanie inne od twojego to robisz jakies awantury bo wkoncu jestes niewiadomo kim... ehh ssij orzeszka dzieciaku.. pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
duzo osob dobzre gra,,duzo osob daje ciala;) in~t duzo osob dobzre gra jeszcze wiecej osob by neiwyszla z pz bez elfbota;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nic ci nie powiem bo mieszkasz w miejscowosci od mojego drugiego imienia ;/
|
ja jak to czytam to aż sie zygać che jeden mądrzejszy od 2 (dogadzał kocioł garnkowi zal ) super pro feter huj wi skąd wymadrza sie na forum zal
|
rzal i bul korwa - jakby to powiedzial dran arhari
|
to tak jak w piosence zespołu Arka Satana
Spermę ktoś wyliże, płoną odwrócone krzyże To jest czarna msza,czarna msza , czarna mszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D a tak pozatym wczorajszego wieczoru znow polała sie krew i ORMO zaprowadziło porządek tym razem na PACC landzie! wiec strzezcie sie! bo ORMO czuwa! |
Ormo nie spi, Ormo czuwa.
Ormo zycie nam zatruwa Wierszyk za komuny dla ciekawskich ;] |
Cytuj:
hehe w sumie poeta z ciebie :P Piekny wiersz :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
buhahahahahahahahahahahahaha pici rozje*ales mnie xd Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie dzieki w bialy dzien nie wale
|
ORMO znow musialo zaprowadzic porzadek na Ankrahmun i pobliskim Port Hope, padlo troche ludzi nawet LR massnelo sobie ale nic nam nie zrobili ;) w Venore akcja na old port dzisiejsza po prostu ROX xD :D tylko wiecej takich akcji
Hail |
Cytuj:
|
Zobacz sobie gildie Amorozo the knighta i jego samego ;ddd
Sugeruje invitnac ich do LR napewno pomoga doprowadzic do remisu w fragach xD |
lol bez blessow padl drugi raz ten amorozo :P boze co za ludzie zaczeli grac na tej arcanii, bez kitu ;/ te 800 ludzi za dnia to chyba wlasnie takie boty co dopiero wyszly na swiatlo dzienne i chca przetestowac swojego zajebistego chara, tylko gorzej z tymi skilami pvp i traca to co bot im wbijal przez 2 tyg
|
A no tak jakos wychodzi... polowa top 300 to jakies wybotowane knighty ktorych name nie widzialem nigdy w zyciu, jestem ciekaw gdzie oni sie chowaja :o
|
zolwie scaraby barby chakoye rotwormy ;D
|
Dzisiaj postanowili sie nam postawić.. ale cos nie wyszło :S
|
Widze ze ormo zrobilo sobie gildia brawo d;
|
Wpadnijcie kiedys na jakiegos 200+ to bedzie jazda :>
|
Noo dzisiaj dosc ormo ladna akcje zrobili
NIech dojda do Inter |
kto dzis ogladal kapitan bomba?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@eizix ses nup, na selenie ci pisalem co robilismy zawsze z 10tego druta, az pieknego dnia dales mi ignora tak przypuszczam, od tamtej pory mi nie staje @bartas nie bluzgaj notopa etc, po 1wsze spam, po 2gie ded ~co do akcji, musialem isc przed wbiciem na old port br? |
Apr 12 2008, 22:55:30 CEST Killed at Level 30 by Tofikusdzikus
and by Sharon Arhari Niemacie kogo ubijac juz? |
22:44 Warning! The murder of Fronside was not justified.
//sharon arhari ~nie ma co robic ffs |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...ale mi prezent sprawiliście. Nie było mnie chwile a Was Arab i najarany Tiuso zabili.
|
Najciekawiej było jak wpadli po nas na old port i wszyscy popadali hahaha :D
Dzisiaj proponuje powtórke z rozrywki xD szkoda ze mam rsa ale jakos pójdzie :) |
[CHAR]Zen Zox[/CHAR]
Apr 13 2008, 07:56:28 CEST Killed at Level 80 by Ames Trucia and by Amenomm Nie wiem czy mi sie wydaje, czy bohów nie chciał dać. zwrociłem uwage tylko na godzine... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |