![]() |
hahaha Braci sie nie traci co nie Calos ;p?
pamietam jeszcze w komentach ... forever : Victeron xDD Mogłeś chociaz zostać neutralny wobec swoich dawnych friendsów.... no ale wypłaciłes sie ... liznołes tu i tam no i jestes ustawiony ;d Ale tak jak każdy to pisze to tylko gra .... xD! robisz co chcesz ;p Czekam na riposte ... az mnie skyrtykujecie !^^ |
Raczej mało kto Cię skrytykuję, wkońcu prawdę powiadasz.
|
Postawa Carlosa nawet nie jest godna skomentowania
|
Cytuj:
@Carlos Karolku nie ladnie tak :S |
A Co Z Czookapikiem ?? :o Drugi Carlos :o
|
czookapik jest w arpens a oni chyba nie walcza chociaz nie wiem w kazdym badz razie watpie czy czookapik dojdzie do kopengas czy cos w tym stylu ;p
|
Czookapik? Co Czookapik ?;> 183 dzisiaj wbijam _/
Ja jestem w Arpens i nikt z tej guildi nie odejdzie do guildi walczącej... jesli coś to całe Arpens ale nie zanosi sie na to więc... NUTRAL |
Czoka to tak Shibuna xD Wtedy xD Nie ciagnie cie Do Karowania xD :D
@EDIT Ale nie wierze w to ze jak by Kope~ przegrywali ze Arpens im nie pomoze..... |
O Lookeyy znow padl biedaczek.
Z tego co poznalem Carlosa to zrobil na mnie wrazenie osoby ktora jest nie do konca pewna swoich racji. Musi miec kogos dla kogo ma co robic bo inaczej jest zagubiony. Byl Victeron jest Rog. W obydwoch przypadkach robi dla nich w slepo. Troche wiary w siebie ;) |
Tak na moje nic nowego tu nie bedzie. Russel powie ze Arpensi maja wbijac do Kopengasów i tak tez zrobią .... nie wierze ze taki np. Lookeyy chciałby mieć 2 postacie huncone....
Btw ... widze ze Kopengasi tepia old Rise... Armatyz Oct 13 2008, 19:29:54 CEST Killed at Level 136 by Raistlin Firearrow and by Yzing Sokh Gladiatorsi strzeżcie sieee xDDDD pzdr .! |
Cytuj:
|
No Gladiatores huntowani są : > Z resztą zanosiło się na to już od dawna ;P
|
Nie całe Gladiatores, a old Rise members... jendak 2 padlo bezpodstawnie ;s
Mekkron juz to z kims wyjasnial, ale i tak narazie czekam az sytuacja bedzie klarowna... |
Zabijali waszych od zawsze..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Problem polakow polega na tym ze kazdy probuje byc oryginalny, kazdy chce sie wyroznic posrod calej gildii i wchodzicie tu lub na tibia.com i piszecie totalnie bezwartosciowe posty ktore nic wam nie dadza oprocz 5 minut satysfakcji ze odgryzlem sie szwedowi na forum. dlatego jezeli tym razem bedzie jak poprzednio (cs itp) zamiast robic nowe chary to i skonczy sie tak jak poprzednio.
Jeszcze nie slyszalem zeby kopengasy pisaly posty o wojnie na jakims smiesznym forum, oni poprostu expia. Polak potrafi wiec do roboty ! |
Dobrze mu tak... miał kicka dostać z serwa a nie... oczywiscie Budasi spłacili paymenty i juz w Kopengasach .... jak widzialem to fajny loocik byl
|
Cytuj:
Oct 14 2008, 10:49:12 CEST Died at Level 182 by a frost dragon dajesz dajesz xdddd^^ to kiedy ten 183?xd |
20:20 Rony Clend [152]: CARLOS!
20:20 Kuvok [124]: CO?!?!?!?!?! 20:20 Sitriel [71]: ZYDOSTWO 20:20 Sequel [109]: ZYDOSTWO 20:20 Yanosik [137]: ZYDOSTWO 20:20 Fransua De'laviva [8]: ZYDOSTWO 20:20 Lowca Wiatru [94]: ZYDOSTWO 20:20 Vaxadert [9]: ZYDOSTWO! 20:20 Allchemik [82]: ZYDOSTWO 20:20 Rothawess [92]: ZYDOSTWO 20:20 Sanolicious [86]: ZYDOSTWO 20:20 Elonice [14]: YZDOSTWO 20:20 Aspirant Beck [98]: ZYDOSTWO 20:20 Vikteron [7]: ZYDOSTWO _/ 20:20 Divine Bamboocha [7]: ZYDISTWO 20:20 Zirkov [115]: ZYDOSTWO z pozdrowieniami ;) |
@UP
Dodaj Odemnie Tez xD :D Carlos Zmienia Kolor Skury na Czarny xD Teraz To bedzie Czarlos :D:D @ Pozdro Rise :cup: |
@2up
AHAHHAHAHAHHA i k..wa dobrze!!! @down : Radosna strona zycia : Dawanie dupy czarnuchom ;d super strona !! :D |
Carlos jest po radosnej stronie życia .... dajcie mu spokój xDDDD
może spyem jest hahahahahhaa xDDD @edit Ciekawe co zrobi old Rise np Armatyz który padł juz od Kopengi...za free |
Cytuj:
Tak apropo nie mowilem do Ciebie tylko bezposrdenio do wszstkich tych co tak bardzo chca zeby wywalic czarnego i jego pieskow z serva ,a jak przychodzi co do czego to boja sie zrobic jakikolwiek krok. Pokazcie jaja Ci co tak wczesniej sie napinali na forum noob charami , Ci co pisali na gc roznych gildi kim to Russel i jego pieski nie sa ,Ci co mowili,ze ktos cwaniakuje i wywala ich z respa tylko dlatego ,ze jest w Kopengasach lub ma tam ziomkow,Ci co mowili ,ze to dla nich tylko gra i chetnie by pokarali w jakiejs wojnie bo im na charach nie zalezy.POKAZCIE NA CO WAS STAC ! To tyle napinki z mojej strony ;) btw. Czarlos hahah |
Cytuj:
|
@Kafffar
Przyznaje Ci racje... jednak puki co jestem bezstronny... Zmieni sie wladza i nawet jesli Wy bedziecie rządzic to nie bedzie PA ? Nie bedzie paymentów ? Zadnych problemow ze swobodnym expieniem ? Caly czas nad tym mysle, ms w produkcji... jesli bd pewny ze powinienem do Was dołączyc zrobie to :] |
Post adresowany ogólnie do wszystkich.
Nie od dziś wiadomo, że ogromna większość szwedów, rasistów, kpi sobie z Polaków no i ogólnie śmieje się im (nam) w twarz, co się w tibii przekłada na hancenie Polaków, wywalanie ich z serva no i ogólnie brak respektu. To żadna propaganda dla Arpensów czy też innych polskich, neutralnych graczy, ale jeśli Kopengas wygra tą wojnę, to zobaczycie za maksymalnie rok, że tak właśnie będziecie traktowani i wspomnicie moje słowa ;) Przykład? Choćby słowa rogstaha na forum.~.com, mianowicie ''polend" BEJ |
@up
"polend" to pikus, wystarczy sobie wejsc na tibia.de forum i zobaczyc co tam sie dzieje ;p kazdy sie smieje z polakow, taka "moda" teraz i tylko nieliczni sa traktowani powaznie (osobiscie nie narzekam), to sie szczegolnie ujawnia w trakcie wojny bo wiadomo co sie dzieje na forum kiedy jest wojna kazdy wyciaga brudy zeby tylko dowalic przeciwnikom ale to normalka ;ppp |
Polacy taka opinie wypracowali sobie sami ! Co zrobic ... ;[
Nooo... w każdym badz razie Arpensi napewno komus pomoga, predzej czy pozniej ... miejmy nadzieje ze wlasnie Polakom.... Rise ofc |
od Shejqa
osobiscie nie bede mial do nich nic jezeli doszli by do kopengi bo poznalem tych ludzi i zmienilem absolutnie zdanie na ich temat po czasie spedzonym na vent i zycze im jak najlepiej" najbardziej zal mi tych co sie napinali do mnie na privach spamowali gg i priv na tibii o war, a teraz wymyslaja 100 pwoodow by nie walczyc. SZACUN DLA LUDZI Z JAJAMI NA TYM SERVIE _/ moze kiedys dorosniecie i zrozumiecie |
ładny avatar? taki gildiowy nasz
|
@UP
Nie, nie ładny :P osobiście nie jestem za rasizmem ale to już Twoja sprawa ^^ Gz fragów obu stronom :) |
@2up
To Czarlos Juz Sie tak Zmienił :O O Kuffa To juz Daleko Doszlo :o |
Cytuj:
@Jaz a Ty Jacus co sie tak spinasz na tym forum?:P Myslisz ze nakrecisz nas czy cos na kopengi? ze maja nas wywalic z serwa, bo Ciebie wywalili jakis czas temu? wrzuc na luz:P bez urazy;] |
Cytuj:
Nikt Was nie nakreca... robta co chceta .. nie moja sprawa!!! Btw. To wcale nie jest śmieszne raczej żałosne |
glupota
hansonie dlaczego mieli by was nie wywalic? popatrz na ich gildie i zastanow sie po co im tyle sorkow.. |
Cytuj:
|
O moja ulubienica. Jak to sie mowi im pies mniejszy tym wiecej szczeka. Ty szczekac lubisz i czerpiesz z tego radosc a tak naprawde to z ktorej strony ty cos znaczysz poza tym ze co dwa tygodnie kogo innego calujesz w opisie? Kazdy oczywiscie jest z wyzszej pulki ;)
A tak ogolnie. Olejcie to wszytko. Niech se ida do kopeng i robia co chca. A wy odinstalujcie tibie albo sie dobrze bawcie przy niej. Niech oni marnuja pieniadze i czas na to. |
Cytuj:
Jacus, nie wiem kto Ci zazdrosci, ja napewno nie bo nie wiem czy jest czego..? Kazdy kto tu pisze ma lub mial swoja przygode z tibia, a to ze Twoja sie skonczyla to zaden powod do tego by czuc sie lepszym:P |
Cytuj:
@Nikola Oj, zaprawdę powiadam Ci, WoW jest sto razy lepszy ;] Jakoś 2 tyg temu musiałem się lognąć do tibii zeby pogadac to az ciarki przeszly po plecach, takie to brzydkie i wógóle xd IDE SPAC NARARA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |