![]() |
Nawet jesli podalbym ci nick- co z tego?
Zabijesz mnie swoim pro charem? Jak ty nawet kolegow nie masz, nie mowiac o przyjaciolach. Jeszcze nie zauwazyles, ze jestes tutaj nie lubiany? Wiem, ze piszac posty na carlinie, czujesz sie jak kot srajacy na pustyni, ale troche kultury ;) Nie wiem czy zauwazyles, ale to z bezdomnym i domem bylo ironia xd edit: Cytuj:
|
@Miskowiec
Nie będe się zniżał do twojego poziomu. Czyli - (czyt. minus) Dalsza konwersacja z tobą nie ma sensu. Nie pisz już na mój temat, bo twoje wypowiedzi z błędami ortograficznymi będa ignorowane. |
Cytuj:
pff przyjaciolach dobre hahahah |
Lech 1:2 Udinese
|
Cytuj:
|
Dobra już nie przezywam nikogo. PEACE & LOVE
|
Cytuj:
|
Wy wszyscy jesteście pojebani... was nie mozna karac was, was trzeba leczyc...
@OWRZ do szkoly kurwa matole jebany naucz sie pisac poprawnie albo nie wypowiadaj sie na publicznych forach, bo błędy typu "chco" itp na mnie nie robia wrazenia ale przeczyta jedno dziecko z 2 i sie nauczy pisac "po Twojemu". @Miskowiec. Kurwa czlowieku skoro masz takie wyjebane na tibie to na chuja wchodzisz i postujesz na forach o takiej tematyce? pojebalo wam sie w dupach. Leczysz kompleksy? Napisz do bravo girl tam ktos napewno Ci pomoze... |
Po prostu nie moge sie powstrzymać
Pozdrowienia dla wszystkich fanów realu!! :P BORN TO BE THE REDS btw. nie poraz pierwszy czarny zadziałał w taki sposób :/ |
JUPI !
Za 2 dni (01 Marca 2009) Znikają bany.. Będzie ostro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: Irio Cado Feb 27 2009, 09:18:50 CET Killed at Level 75 by Lhoptic and by Raistlin Firearrow Raistlin~ Feb 27 2009, 09:35:25 CET Killed at Level 129 by Druid Carlos and by Eter Rael |
Cytuj:
|
Cytuj:
I co teraz mi po matce pojedziesz? Czy powiesz, bym podał nick postaci? Podaj swój jak taki pro jesteś. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A frajerem jest twój stary, bo nie miał odwagi udusić cię twoją własną pempowiną. |
ahahahahahahahahahahahahahahahahadedzhbaha
|
Muiahahhahahahahaha
PojechaŁ Cie |
Nie Mogeeee Ahhahaahhahuauhauhahua Siadlooo Ci Xddddddddddd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wal sie portfelu xD
|
Cytuj:
|
Czemu Kinia , Keri Inferno Odeszli z Avis ?
|
Wywalili wiekszosc magow i mysla ze sa fajni chyba
|
Hashahahs :f
|
Panowie ciekawosc to 1 stopien do piekla
|
Po chuja oddajecie chary Furorze? rozumiem Katrila, battle commander itp ale normalni ownerzy? I potem sypia sie bany za sharing/trading... Niedlugo polowa flow bedzie miala albo delete albo zrokowana wpizdu tak jak Cria, Dartanien itp. War w tibii to najlepsza zabawa 100 razy lepsza niz na*******anie 5000 razy tego samego frost dragona na dzien... Pewnie lepiej pojsc na latwizne niz pojsc na otsa 1 zwarta grupa pocwiczyc pvp pobawic sie i poogarniac troche. Ale wy wiecie wszystko najlepiej, Mekkron bez 1 runki mw na opence... i wiekszosc z was nie ma w ogole pojecia o pvp widzicie tylko jebane cyferki przy lvlu i skillu. Pozatym to jest temat "morgana hydepark" wiec kazdy moze napisac to co chce tak samo Madmax o swoim jakims tam pejmencie od Kapricha czy chuj wie kogo. Amen
|
@up
Browar dla tego pana !!:cup: |
Cytuj:
Ten Pan niczego nie rozumie, zabrać my komputer i internet, zabronić chodzić do kafejek Całuje Kakej~ |
Cytuj:
Expienie głównym afrodyzjakiem tibii? Ehh, aż żal ; P No dobra, mega nieogary też są w pewnym stopniu usprawiedliwione, ale to nie jest tak, że połowa gildii to właśnie MEGA NIEOGARY. Tego da się nauczyć, każdy z nas/was/ich/asd był kiedyś właśnie takim nieogarem, moim zdaniem wystarczą dobre chęci i nerwy na wodzy ;P Co do osob typu Letko - nie wiem czemu oddają te swe chary, skoro za chuj nie mozna ich nazwac noobami czy też nieogarami. No cóż, ich wybór. Post napisany trochę z perspektywy osoby neutralnej, mimo że chyba dalej jestem we Flow (???), a nie wiem nawet czy mam konto na vt. Może to wyglądać jak jakiś flame na Was, chłopaki, ale przecież wiecie, że tak nie jest ;)) Tylko a lil piece of the truth. Ale se ingliszem zacyniłem, co? Do zobaczenia/uslyszenia najprawdopodobniej dopiero po maturze, w czwartek ściągają mi gips, więc będę miał jakieś 20 sprawdzianów do zaliczenia (bez kitu) a 2 miechy do matury, więc lypa troche ; P Sześć, pissout i flameon czy jakos tak ~Wasz, JASEK D; |
Ale ludzie chcą dalej grać, rządzić serverem, więc oddają chary żeby mieć większą pewność wygranej, a tak w ogóle to Avis też oddaje(czyli że też są nieogarami?)
Całuje Kakej~ |
Kakej chyba Ty nic nie rozumiesz... Moze nie jestem z Flow i nie wiem jak juz tak do konca u was jest ale patrze na konta i widze. Banished, deleted itp. Wiec nie mow mi ze Cipsoft daje bany ot tak. Pozatym nie mowie ze Ty oddawales chary albo wspomniany Adam albo Ike bo to Chary kupione na Allegro i jakby nie Vicek to Russel pewnie by je kupil i tyle. Tylko powiedzcie... Nie szkoda wam swoich postaci? Nie wierze ze ta cala Furora to takie Mega ogary! Zwlaszcza ze Flow dostaje w dupe w wojnie wiec wezcie dupe w troki i cos ze soba zrobcie. Bo taki Bounty darko znaczy wiecej na opence niz Thumedan a ma lvl o wiele mniejszy...
|
nie cipsoft daje takie bany tylko gm'owie, jedna pałka tygodniowo i banuje kogo chce
|
Cytuj:
a)bicie rzydów o lvlach, ilości oraz umiejętnościach podobnych do Twoich b)bicie ludzi w carlin/thais/veno/ank/edron/etc, ściąganie z nich pejmentów bo jesteś przecież pro elo mega kozak z pvp lepszym niz dempah, adde, katrila i micho razem wzięci, a ponadto masz serv więc możesz wszysko c)zajebywanie codziennie po 10000 frost dragonów i cieszenie michy bo wlasnie wjebales 10 lvli z których i tak gówno masz bo na pvp jesteś ciota albo oddajesz chara. huhh? |
d) zabijanie osób, które mają lepsze pvp niż ja. To jest najlepsze xD
|
Madmaax czytajac to forum albo morgana pogaduszki mozna wywnioskowac:) a kakej chyba woli odpowiedz c... Albo zadzowni do przyjaciela...
|
Niee, kakej nie woli odp. c. To dobry chłopaczyna, tyle że dostał hacka, a tak to od początku założenia tego chara buhał z nami i chwała mu za to, bo był jedną z niewielu osób, których nie można zaliczyć do ciot :D
To pytanie było raczej do reszty osób z flow, czytujących to forum. ->Madam max Jeśli koles ma lepsze pvp niz ty to go chyba nie zabijesz, kretynie. No, chyba że był afk, ale wtedy to gz fraga. Mały pies zawsze najgłośniej szczeka.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |