Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Vohihidilix 24-04-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
Wiesz co ja akurat wiem co mówię bo nie raz widziałem jak się idzie tam B) Jest taki npc co wygląda jak merlkin i przepuszcza ciebie jeżeli cośtam zrobiłeś, na filmie na którym go widziałem jeden gościu musiał się cofnąć do banuty pogadać z tym w mieście małp npc o jakiejś misji bo coś nie mógł przejść dalej. Ponadto na forbidden jest dalsza część questu ponieważ widziałem jak otwierali jakąś stopę i znaleźli jakieś kłaki. Dla zainteresowanych : jak chcecie się przedostać an forbidden to musicie pogadać do "the blind prophet" hi > transport > yes, i zostaniecie teleportowani na forbidden. Cichy pokazuje teleport powrotny ale w niego nie wchodzi :)

Z twojej wypowiedzi wynika że ten npc musiał być dodany w update w sierpniu. Bo Forbiden land został odrykty już w sierpniu. Jak był test server to ludzie odryli cała Tikuande oprócz Frobiden land a dniu kiedy wyszedł update ludzie już znali forbiden land. A więc skoro quest w podziemiach miasta małp został dodany po update w grudniu to oznacza że ten npc musiał być dodany w sierpniu. A co z questem? Że cipy niby zedytowały tego npc w grudniowym update aby gadał też o quescie?

Gate lord 25-04-2006 16:08

Moze mnie pamietacie, mozę nie...przepraszam za moje słowa codo tibii..jest w niej coś pasjonującego..sorka norrin i cichy..

@Topic:
Świetne filmy..prawie wszystkie obejrzałem...

Aureański newbie 25-04-2006 17:18

Ten npc rzeczywiście musiał zostać zedytowany w ostatnim update, a "the blind prophet" dodany w tym samym czasie :) Czy ktoś wie może na co jest to quest? Wand of Banuta to ściema, ale czytałem gdzieś o jakimś hydra armorze(pewno wymyślonym przez jakiegoś nooba:baby: ) co wy o tym myślicie?
Sorka za offtop, CICHY MAC JEST WIELKI I MACIE O TYM PAMIĘTAĆ!!!:B)

Down@: Jak to nie ma skoro quest dodano w tym samym czasie co forbidden? Ponadto ten npc od banuta questu to ten sam co go zedytowali...

Vohihidilix 25-04-2006 17:49

No widziesz więc drogą na Forbiden land nie ma nic wspólnego z questem dodanym w grudniu.
A teraz czekamy na tikuande w wykonaniu Cichego. :P

bialagora90 25-04-2006 22:34

as

nie mozna wejsc na ten foo~ Land bez wykonania Banuta Quest To wiem i bo znajomy wykonywal i mowil ze bez tego ntam sie nie wejdzie i ze jest trudny a ostatnia misja jest na serpentach

Aureański newbie 02-05-2006 14:35

Taaa już sprawdziłem ten quest -> Zaczyna się u tego merklina co siedzi na jednej z platform na banucie, daje on rużne mijsce i dwie osatnie to właśnie forbidden i serpenty, czyli na forbidden mozna wejsc po skonczeniu przed przed ostatniej misji w tym queście :D Najlepsze są nagrody -> wstęp na forbidden po tej przed przed ostatniej misji a po serpentach można kupować takie kultowe figurki małpek ^^ jedna ma zamknięte oczy, druga usta a trzecia uszy :P

Dorko Dor 02-05-2006 16:25

Jak to ściągnąć

Mam pytanie jak to ściągnąć trzeba mieć PACC'a czy co?????

MATI9630 02-05-2006 19:41

Fak ju, ju faking haker and n00b-.-"""
niezbednik_tibijczyka***** =.=""

To zaśpiewam wymyśloną przeze mnie piosenkę: "There is a noob, wherever you are, lalala".

Raported.
Po wszystkim proszę o skasowanie tego psota(bo jeszcze pomysla, ze to do Cichego, ownz).

Vohihidilix 02-05-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
Taaa już sprawdziłem ten quest -> Zaczyna się u tego merklina co siedzi na jednej z platform na banucie, daje on rużne mijsce i dwie osatnie to właśnie forbidden i serpenty, czyli na forbidden mozna wejsc po skonczeniu przed przed ostatniej misji w tym queście :D Najlepsze są nagrody -> wstęp na forbidden po tej przed przed ostatniej misji a po serpentach można kupować takie kultowe figurki małpek ^^ jedna ma zamknięte oczy, druga usta a trzecia uszy :P

A ja wciąż jakoś nie moge uwierzyć w to. Przecie ten Forbidden land wszedł wraz z całą Tikuandą w sierpniu 2005. A quest w Banucie został dodany w grudniu 2005. Więc niby, jak twoim zdaniem zwiedzano Forbibben land przed ostatnim updatem?? Z tego wynika że na Forbiden land musi być więcej dróg... Niech jakiś h-lvl nagra tą droge do tego Forbidden landu, co niby to jakieś ściśle tajne...

Dyskusje na ten temat proponuje kontynuować w specjalnie założonym przezemnie temacie o tym tutaj: http://www.forum.tibia.pl/showthread...394#post789394

A pozatym Cichy jak tam kręcenie dżungli? ;)

Pirko 02-05-2006 22:34

Cichy mam prośbę.
Otóż...
czy mógłbyś spakować osobno wszystkie filmiki dla Tibii 7.55 i 7.6?byłabym Ci wdzięczna.

Aureański newbie 03-05-2006 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vohihidilix
A ja wciąż jakoś nie moge uwierzyć w to. Przecie ten Forbidden land wszedł wraz z całą Tikuandą w sierpniu 2005. A quest w Banucie został dodany w grudniu 2005. Więc niby, jak twoim zdaniem zwiedzano Forbibben land przed ostatnim updatem?? Z tego wynika że na Forbiden land musi być więcej dróg... Niech jakiś h-lvl nagra tą droge do tego Forbidden landu, co niby to jakieś ściśle tajne...

Po pierwsze, forbidden landu NIKT nie zwiedzał PRZED update w grudniu :) A wiesz że tiquanda weszła razem z tym update co ankrahmun? Tylko tak samo jak w przypadku forbiddenu nie było na nią dojścia :) Na forbidden land nie ma więcej dróg :) Dziękuję :P Cichy dajezs tę dżunglę :D

Caskul 03-05-2006 15:55

Powiem tylko jedno: ZAJEBISTE :):) GZ dla Ciebie gosciu :) :cup:

@Edit: fajna cenzura bylo Zajeb.iste :P a wyszlo ze lubie jesc banany :P

Bake Tytan 07-05-2006 09:50

Elo Cichy :D mam pytanko czy mógłbyś zwiedzic południową cześć Port hope :]

skryhull 08-05-2006 09:09

ciekawe... chętnie zobacze te filmy

Bake Samo 09-05-2006 22:29

Bake Tytan - coz za oryginalny nick. NC LMO!

A co do ludzi proszacych o filmy ktore oczywiscie juz sa nagrane a takze do osob piszacych o nagrywanie TYCH samych filmow pod inna TIBIE tez BIG NC lamy wezcie sobie zassajcie taka jaka tibie potrzebujecei ogladnijcie i sie cieszcie a nie dupe zawracacie bo WAM sie NIE chce -.-!!!!

poszukiwacz przygód 10-05-2006 00:37

ja mam pytanko... cichy czy mogl bys wiecej wypraw z hydr dac?? jezeli nie to ok :) tylko pytam a jak bys mogl to dzieki :D najlepiej jak bys pokazywal gdzie najlepiej huncic jak itp... pokazuj sposobiki ;D z gory dzieki jestes BOSKI ;D

Palladyn von hellgate 10-05-2006 00:58

to jest zwiedaj z cichym a nie hunc z cichym

Cichy 10-05-2006 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poszukiwacz przygód
ja mam pytanko... cichy czy mogl bys wiecej wypraw z hydr dac?? jezeli nie to ok :) tylko pytam a jak bys mogl to dzieki :D najlepiej jak bys pokazywal gdzie najlepiej huncic jak itp... pokazuj sposobiki ;D z gory dzieki jestes BOSKI ;D

Tak jak Palladyn von hellgate napisał - ja nagrywam tylko filmy ze zwiedzania ciekawszych terenów.

Vohihidilix 10-05-2006 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
Tak jak Palladyn von hellgate napisał - ja nagrywam tylko filmy ze zwiedzania ciekawszych terenów.

Czyli ze wszystkich. :P A propos to kiedy Tikuanda? ;)

Aureański newbie 10-05-2006 15:14

Cichy... tiquanda... plx!!!11razrazraz...

Cichy 11-05-2006 07:55

Narazie od 2 tygodni walcze z moim internetem. A tiquanda pewnie będzie, jak już wszyscy stracją nadzieje, że się pokaże ;)

Szopster 11-05-2006 12:57

Hmmm filmiki niczego sobie trzeba przyznac tylko czemu wogóle nie uzywasz "exori vis" czy ue bo było pare okazji w których sie by to przydało.
Non stop hmm z kad ty tyle tego bierzesz?

Skuba 11-05-2006 19:06

E jak?

Mam pytanko jak sie odtwarza te filmiki?? Nie bede czytal calego tematu bo to 80 stron !!

Duch Niespokojny 11-05-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skuba
Mam pytanko jak sie odtwarza te filmiki?? Nie bede czytal calego tematu bo to 80 stron !!

Nie musisz. O tym jest inny temat (podpowiedź: też znajduje się w dziale "filmy").

Funkyman 12-05-2006 09:21

Luzik,Cichy na pewno czeka na update, bo po co nagrywac filmiki teraz... :)
A hmm Cichy ma od sponsorow i/lub cichych wielbicieli :)

Nadol 12-05-2006 13:33

:]

Cichy ty powinienes zostac Gm :P thx za tomby:*

bialy pogromca nieba 12-05-2006 22:51

Mam prosbe do Cichego...

Uwazam za filmy wysmienite i pomocne dla kazdego gracza, ale czasami jak nie ma respu to nie mowisz co i ile czego w tym pomieszczeniu.
np. "Veno DragonLiar" 3 osoby juz expily, nie bylo respu i skad mam teraz wiedziec czy tam jest 1 czy 5 dragow?

Z gory dziekuje ;)

Cichy 13-05-2006 01:41

W sumie to fakt - ale dzięki temu zawsze pozostaje jakiś dreszczyk emocji ;)

Salamence 13-05-2006 13:10

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper filmy!!!!8o Chciałbym tylko zobaczyc faraonów...

Aureański newbie 13-05-2006 14:07

O właśnie cichy wbijaj 80lvl i ponagrywaj foaraonów ale razem z tym co jest zaraz przed nimi czyli z tą "zagadką" :) Na tibia.pl widziałem już kilka filmów na których owe zagadki były nagrane więc chyba nie byłby to qs? :>

bialy pogromca nieba 13-05-2006 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
W sumie to fakt - ale dzięki temu zawsze pozostaje jakiś dreszczyk emocji ;)

Hehe...
To mnie zmusza do chodzenia z wieksza ekipa, conajmniej raz.

A z tymi hmm, sd i lmm to przesadzasz =]. Jak nie bylo rozdzek to nawet w scorpiona udezales z lmm.
Tibia Pl cie sponsoruje?

Cichy 13-05-2006 18:08

Sponsoring też miewam. Ale generalnie na zwiedzaniu nie patrze na zużycie run. Po prostu ile ma pójść to idzie, bez hamulców. Jak nie mam wystarczającej ilości run, to zwyczajnie nie wybieram się. Na co bardziej kosztowne filmy idzie mi trochę kasy. Np. Całościowo dragi na Edron oraz Ankh kosztowały 28k gp. Generalnie mało chodze na jakieś hunty, duzo afk-uje, to i run mam trochę.

Aureański newbie 14-05-2006 13:59

UP@ I dlatego tak wolno ci leci lvl :) Joke :P Przy tiquandzie staraj sie pokazać jak najwięcej w tym wszystkie jaskinki bo ja ich znam neiwiele :(

.:Marta:. 14-05-2006 19:49

Powiem tak kawał dobrej roboty :] Tylko mam wielka prośbę jeżeli kiedyś dało by radę to mogłbyś zamieścić filmiki z tombow ale na drugim poziomie? Bo czasami chcialabym sobie isc do jakiegos innego tomba a nie chcem sie wpakowac gdzies niechcacy lub dowiedziec sie co gdzie i jak jest w danym pokoju tomba B)

Aureański newbie 14-05-2006 21:20

UP@ NIE PROŚCIE O FILMY KTÓRE JUŻ BYŁY NAKRĘCONE!!! CICHY NAGRAŁ WSZYSTKIE!TOMBY, DO TELEPORTU JAK I ZA NIM!!! :baby: :baby: :baby:

Joga Bonito 15-05-2006 12:21

Gosciu Dobry Ty :p
Szacunek dla tego pana jest niezniszczalny

Jego Filmiki sa dobre

Joga Bonito 15-05-2006 12:34

Spoko ;D

Ej Cichy przykro ale nie ma tibi 7.5 na tibia.pl jak ktos ma linka gdzie moge sciagnac niech napisze :D

LaM4 15-05-2006 12:43

tutaj? :
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/links

Joga Bonito 15-05-2006 12:50

Dziekowka Ziom Na takch to mozna polegac ;) szacuneczek

Edwardo 15-05-2006 14:17

Cichy zostały jakieś tereny których jeszcze nie odkryłeś??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18.