![]() |
Zanasi mial hacka? zobaczcie jego liste dedow ..
|
@Karol
Zdajce ci sie ze duzo wiesz ale gowno wiesz wiec sie zamknij, nie chodzi mi oto co napisales up o noobie i newbie |
Tak? czego nie wiem? wypowiedziaelm sie na temat newbie i noobow + sulechow team. Zaprzeczysz ze Shanoz sharuje? Bez przesady chwalic sie wszystkim na okolo ile to sie ma ownerow a potem zaprzeczac, ze sie nie sharuje to juz przegiecie lol... Jezeli ja nie gram na azurze, a wiem ze on sharuje to chyba cos nie tak, nie? A i chcialbym wiedziec skad wywnioskowales, ze "Zdajce ci sie ze duzo wiesz"? Z tych 2 zdan ktore napisalem o wojnie? Staaary, jak potrafisz oceniac ludzi po 2 zdaniach to idz na psychologie, bo swiatowej klasy psycholog z ciebie moze byc... -.- (to byl sarkazm, dla niekumatych)
@down Eldyn nadal masz jakies watpliwosci? Ktorys z ownerow Sathana przepowiedzial na forum. Cytujac:"Sathan Bell nie da sie zrobic w *ja Nie znami takie numery" Jasno z tego mozna wyczytac ze ma wiecej niz jednego ownera, zreszta, to tylko interpretacja powierzchowna, moge sie zalozyc ze ten co to pisal mial na mysli caly sulechow team ale nvm.. ;-) nie mowiac juz o "pszylosci" tfu znaczy sie przyszlosci... |
Sathan Bell nie da sie zrobic w *ja
Nie znami takie numery to bylo zbyt oczywiste ze stalo sie jak stalo. Drazh z dnia na dzien przestawal szanowac swoich memberów. Jak ty to powiedzales -to draz"serverem benda zondzic 3 osoby" ;] (nawet najwiekszy kozak w 3 nie da rady wiec reszta members zastanwcie sie nad tym kto w pszylosci wpadnie po was :] |
@Karol
chciales pokazac jaki jestes inteligenty? czy ja gdzies napsialem ze nie sharuje lol. Gram z bratem i nie musze uzgadniac kto gra na wojnie, na kogo trafi ten gra ja jemu ufam on ufa mi. A tobie sie zdaje, ze jestes wszystko wiedzacy i zablsyniesz na forum :P:D |
Keep it going Sulechów ;D Szkoda, że nie mogę pomóc :( Niestety mój evul palladyn byłby idealnym fragiem. Apropo. Słyszałem Drazik, że jeśli Sulechów ruszy Twoich kolegów to Ty ruszysz low leveli z Sulechowa? Nicki, które podałeś Radzikkowi już raczej nie grają często na Azurze, więc przykro mi. Może z raz się tam wbije, żebyś miał radość z fragowania 40 palka. Hail Sulechów _/
|
"A tobie sie zdaje, ze jestes wszystko wiedzacy i zablsyniesz na forum"
Zablysnac na forum nie mialem czym, bo to sa prawdy ogolnie znane, a jak sie okazalo - sam sie przyznales - akurat wszystko wiedzialem :> Ciekaw jestem czy cipsoft odwiedza forum fansite'ow.. ;-) |
Zastanawiam się tylko jak mu to udowodnią..Ktoś równie dobrze może podszywać się pod Shanoza na forum i mówić takie rzeczy. Myślisz, że taki dowód im wystarczy? Osobiście myślę, że nie. Chyba, że wpadną do Niego do domu i zobaczą jak bracia się zmieniają. Genialne.
|
Cytuj:
21:28 Drazharm: hi 21:28 Drazharm: my name is adolf 21:29 Ivul: naprawde? co do karolka: czlowieku nie filozofuj tyle |
Shanoz na temat szacunku moze sie nie wypowiadaj , zreszta sam wiesz o co biega.
|
Cytuj:
nie rozumiem .. on to powiedzial bo tak o sobie mysli czy czytal forum? ;> |
Pozdrawiam Boom Fight _/ btw. do tej Naj... Prawdy czy jak mu tam to nigdy nie lizalem dupy draza, bo od lizania dupy ma swoich memberow( napierwszym miejscu Austria/Niemcy, potem turki a na koncu Polacy xD) a co do pewnych ludzi z wanted mam szacunek ale ich nie rozumiem :/
Koniec. |
Cytuj:
|
Gammbler mała rada na przyszłosc
pytałes mnie co mogłes zrobic jak po ciebie przyszedłem otorz po tym updacie mozna ludzi przesówac nawet na schodach/ pochylniach w góre i w dół - wystarczyło odsunac mebiego na doł i biec przez tiquande ku wolnosci troche owned- nie bylscie tam nawet praktycznie trapnieci a 10 min patrzeliscie w mnie smutnymi oczkami i czekaliscie az NG przyjdzie dopełnic dzieła - gz :cup: tak blisko i tak daleko ;) wiedza to tez broń B) |
Cytuj:
Dzieciak zylby w nieswiadomosci, a tak moze nastepnym razem pomysli :D |
Jak sie podobala moja impreska ??? :D
|
Cytuj:
tapety na scianach? |
Jak Tam Damian imprezka sie udała :D Szkoda, że nie przyszedłem :/
|
Ao Lea May 20 2006, 08:38:21 CET Killed at Level 35 by Michosos i Gimli Ent
Gz dla panow zalosna akcja w moim wykonaniu ^^ jak noobic to na maxa 35 lvldo kolekcji |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zalezy od ktorej strony patzrec to dla kogo fajnie
edit dobze ze podpisu nie zmienialem wczoraj dzis sie zgadza ^^ |
Cytuj:
|
zastanawialem sie nad tym wczoraj ale po tym co sie stalo juz chyba niema sensu ^^
A kufa akurat myslalem dam loga bo przed save wpadna wrocilem z lazienki wsiadam na kompa i skula widze, ja to dobra wrozka jestem chyba zaczne horoskop przez telefon opowiadac |
No w sumie hehe :D
|
Ale przez ostatni tydzien to mam pecha najpierw hacki 2 drutow teraz owned w skylu jakbym afk stal
Chyba musze sie zastanowic nad zmiana tej gry na cos spokojniejszego np szachy albo bierki :) |
Draz zachowales sie jak zwykly kretyn, ponisly cie emocje i wpadles z gronem swoich przydupasow, probowalem to zrozumiec ale ciebie sie nie da zrozumiec.
09:39 Drazharm: caly sulechow sie posypie 09:39 Drazharm: i to szybko 09:40 Drazharm: buhahahaha zejdz mi z oczu noobie jebany 10:20 Drazharm: i byscie mieli zaplacone za niego (vs.) 09:31 Drazharm: powiedzialem PLAC i nie chciales zaplacic 10:21 Drazharm: ja zawsze daje szanse na zaplacenie 10:21 Drazharm: zanim zabije Comment: PA :D 10:24 Drazharm: ty zaluje jego deada 10:24 Drazharm: ch*owo sie stalo 10:29 Drazharm: zaluje ze padl 11:46 Drazharm: s*******aj 21:02 Urbexx: dobra dostaniesz za te blessy jak zkoncze expic 21:15 Drazharm: hahhhhaaa wy*******aj nic nie dostaniesz 09:38 Radzikk: ale sadze ze fragi sie posypia i to bardzo szybko 11:16 Urbexx: tylko nie wiem kto na tym lepiej wyjdzie May 19 2006, 13:43:31 CET Killed at Level 84 by Sandra Magnus May 19 2006, 13:22:06 CET Killed at Level 110 by Shanoz and by Vorn Rochon May 19 2006, 13:20:43 CET Killed at Level 98 by Sandra Magnus May 19 2006, 13:26:40 CET Killed at Level 85 by a hydra May 19 2006, 06:52:54 CET Killed at Level 81 by Shanoz No wiec tu widzisz kto na tym lepiej wychodzi. Przyjdzie czas na was. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nowa porcja fragów
Nowa porcja fragów, mała ale zawsze coś
Arrcanum May 20 2006, 08:50:49 CET Killed at Level 64 by Sathan Bell Qazo May 20 2006, 09:31:00 CET Killed at Level 88 by Sathan Bell and by Shanoz |
oj widze ze zle sie dzieje, ale przynajmiej zabijacie tylko przeciwnikow a nie kogo popadnie
|
BoomFight _/ haha
Qazo May 20 2006, 09:31:00 CET Killed at Level 88 by Sathan Bell
and by Shanoz Arrcanum May 20 2006, 08:50:49 CET Killed at Level 64 by Sathan Bell Moze jeste skonczony na azurze ale odejde z honorem :) i duzo ludzi zapamieta ze bylem czlowiekiem ktrory nie dal saba pomiatac pozdro all HAIL BOOMFIGHT |
Ekpia noobkow
Ekipa noobkow bierze się za azurae !!!!!!!!
Lesiu the evil (najwiekszy p**al azury !!) May 19 2006, 15:04:31 CET Killed at Level 40 by Lord Sorcerer Raptor and by Grzehu Bober the evil May 18 2006, 17:38:05 CET Killed at Level 15 by Lord Sorcerer Raptor and by Grzehu Jak największe lvl nie mogą to male muszą zrobic pożądek... NOOBKI Z AZURY...z Poznania |
|
@Raul de Azura
hahhaaha bylo zajebiscie ;) |
Ale głowy to macie chyba słabe ;)
i w miejscach do spania widze ze nie wybrzydzaliscie ;) ;) poza jednym hufoxonem co padl na kanape z tego co widze :p shanoz to spał na tym trawniku czy tylko " przerwe techniczna " miał :D |
have fun or die trying ^^
|
@Cors Ent
Przerwa techniczna troche za duzo wypilem :) 12:15 Drazharm: dajesz noobie 12:15 Drazharm: wyjdz z pz 12:15 Drazharm: zrob locka to pogadamy 12:15 Shanoz: zrobie locka jak bede mial okazje 12:15 Shanoz: nie jestem kamikaze 12:15 Drazharm: skonczysz jak onlly 12:15 Drazharm: -. 12:16 Shanoz: mozliwe 12:16 Shanoz: ale narazie to ja fraguje 12:16 Drazharm: lool 12:16 Shanoz: i stac mnie na to zeby odrobic straty 12:16 Drazharm: ahahah 12:16 Drazharm: co ty nazywasz fragiem no wlasnie co my nazywamy fragami przeciez oni wszyscy sie nie licza :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiesz, nie gadaj. Frag sie liczy, zostawilismy Arucarda w spokoju, bo Vorn krzyknal zebysmy go nie bili bo mial wyjsc z Wanted. Gdyby Vorn nie powiedzial tego juz by padl, nie mialby zadnych szans. Arucard sam powiedzial ze frag sie liczy bo zabil sie od hydry, bo ma honor. Dlatego frag jest liczony jako frag wojenny. Oficjalna lista fragów na Azurze w wojnie pomiedzy Wanted a Norrlands Guls i Boom Fight znajduje sie na forum Azury. http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1221476 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |