![]() |
dzisiaj Mannow chcial mnie zasneakowac na hydrach O.o
|
:D ale mu nie wyszło :D
|
Cytuj:
|
jezuu Gal przestan na forum pisac :]
|
Ja nie wiem ... kupil ci taki postac gal'axy i placze ze go w venore zabili ;/ czy tam w thais mzoe masita pomylil ?
|
Wlasnie miala miejsce potyczka ng v sobs na edron.
Jakies ciekawe fragi byly? |
Dragon Diver 2 x Down
|
gz, a ty jak zwykle sie do tego nie przyczyniles ? a nie sry, walnales UE ktore g**no nam zrobilo ;) hahaha polowa od nas poza zasiegiem UE stala :o a pozniej ng s*******ało gdzie pieprz rosnie :) drugi raz padl bo wyszedl was odlurowac ale my na lagach nie zdazylismy do was :(
|
hmmm co do wojny .... spokojnie spokojnie jak to w wojnach bywa jeszcze ni jedno wydarzenie wszystkich zaskoczy :P to raz :P a po drugie od razu widac bande cieci ktorzy nic nie walczyli i sie wykupili :P szkoda mi ich zycze im z calego serca jak najgorzej to raz :D a po drugie gdyby nie tajemniczy wypadek podczas battle na pustyni to ng wcale by tak nie wygrywalo we fragach a czy to byla neostrada czy pingi ze strony ng to juz nie ciagnijmy tego tematu :)
Pephy : widze ze bardzo urosles od momentu jak jestes w NG , stary pamietam cie ja kzawsze mi trules tylek prosiles blagales :/ wiesz stary nie skacz wyzej niz mozesz :D bo naprawde moze i my przegramy ta wojne xD moze a moze wcale nie to sie okaze :D ale jak pzregramy to ty bedziesz celem numer jeden jak byl biedny pika aka Gal'axy i sie juz biedak nie loguje prawie :D wiec naprawde naucz sie pokory albo wyjdz na jakaas akcje konkretna :D i naucz sie szanowac i doceniac wroga bo to moze cie kiedys zgubic :D moze a nie musi xD Sobs : piłka jest jedna a bramki sa dwie :D a na koncu i tak wygra Sobs :D Hail SUv :D King Rexsi :cup: |
Racja Pephy poczul sie wielki odkad dolaczyl do ng. Pika aka Gal'axy przynajmniej pokazuje sie na kazdej bitwie i ma 7 czy nawet 8 fragow a to ze padl to nic dziwnego wojna to wojna, ludzie umieraja po obydwoch stronach, wiec Pice dajcie spokoj. Chociaz czyz nie lepiej by bylo zeby te fragi Gal'axy zdobyl walczac w szeregach Sobs? :confused: Wkazdym razie wojna sie nie skonczyla jeszcze wiec wkoncu i Pephy bedzie zaszczycony niezapowiedziana wizyta oddzialow Sobs :D
Hail Suv :cup: Hail Yunichi :cup: Hail Deleted Angatevon :D |
Po niego wizyta moze byc jedynie w pzcie ;) Fakt poczul sie wielki no ale coz, do czempionow Ci kochany daleko ;) Prawda jest taka ze szczescie Wam sprzyja, delete Angatevona, masowe lagi na prawie kazdej ackji, przynajmniej u mnie. Ale ja tej wojny nie zakoncze, mysle ze predzej spadne ponizej poziomu noob chara :) i tak, jesli zajdzie taka potrzeba, wojna bedzie juz napewno przegrana, wyjde jako ostatnia walczaca osoba solo zeby pokazac jakie z Was cipy :D run run RUN !!!! :o
Hail Rexsi :] Hail Deleted =.=! Hail ja :o edit: hail Yunek :confused: |
Heh widze, ze sobsi cisna. Powoli roznica sie wyrownuje. Nie wiem jak reszta ale ja zauwazylem ze bez mannowa to reszta ng raczej boi sie cokolwiek zrobic. Ladnie cisniecie chlopaki, tak trzymac. Jak ktos zaplaci to sie nim i tak mozecie zaopiekowac. Najlepiej oddajcie mu kaske ktora wrzuci na payment. Wiem, ze nie macie za duzo kaski wiec proponuje takie wyplaty w plecakach SD.
|
jak tak sie sprawy mają to chetnie zaplace za Wasza kase i wbije 200 lvl :o
No jeszcze jak Dorpaz jest to kozacza ludzie, a tak to jak ja z Yunichim wejdziemy a Dorpaza/Mannowa/Azareda nie ma online/na msn/na vent to sie po pz chowaja :D |
Najswierzsze wiadomosci: Dziesiejsza akcja nie nalezy do udanych :o
Yunichi Sep 19 2006, 22:01:42 CEST Killed at Level 110 by Dorpaz and by Lonebliss Mentor de'vrie Sep 19 2006, 21:53:34 CEST Killed at Level 117 by Mannow and by Rapito Deville Nikt z NG nie zginał. ;( |
bo nagle od nas było 6 osob z a NG 22 :o a ja musialem dac loga przy mt sterum bo mnie scigalo ng -.-" i w ten sposob zabraklo mnie na akcji -.-"
|
Nie dziwię się że padli jak z postu Suva wynika że było 6 vs. 22 [;. Zaczeła się szkoła i jest dupa ze strony SoBS, odrazu napiszę że jak były akcje Suva i Yuniego to też była szkoła, ale teraz zaczyna się już hardcore...
|
"Ale ja tej wojny nie zakoncze, mysle ze predzej spadne ponizej poziomu noob chara i tak, jesli zajdzie taka potrzeba, wojna bedzie juz napewno przegrana, wyjde jako ostatnia walczaca osoba solo zeby pokazac jakie z Was cipy " Gz stary twardy jesteś w postanowieniach (sarkazm, kto nie wie ocb niech sprawdzi warpaymenty)
|
"Chciałem żeby mi zmienili payment na 1337 bo i tak nigdy im nie zapłace" co jak co ale suv lubi zmieniac decyzje :)
|
ahh no tak bo ja nie bylem na zadnym battle , bylem na wszystkich od kiedy dolaczylem do NG to ze nie lapie fragow to juz nie moja wina :) moze w venore bo stalem z tylu i nie moglem sdkowac kazdego , wczoraj bylem przy obu fragach , suv obejrzyj cama z edron i powiedz czy sie nie przyczynilem..
O&O |
@up
po co suv ma ogladac jakis filmik i tracic czas w ktorym moglby wbic juz troszke expa i zarobic troszke kaski... |
poprostu dolaczylem do zlych ludzi - ciezko walczyc solo, albo w te 5 osob przeciwko calemu ng -.-" nie moja wina ze ludzie nie walcza -.- a Szika o ktorego tak wlasciwie bylo cale zamieszanie bo go Dorpaz zabil wogole chuj wie gdzie jest..
macie nażryjcie sie~ http://img480.imageshack.us/img480/6522/uo0102bs1.jpg |
No Suv lepiej edytuj swojego posta na temat ostatniej osoby walczacej bo troche smiesznie to wyglada :D
|
Bravo Suv
:cup:
Witam wszystkich. Chce powiedziec ze Suv ma racje z tym iz podczas ostantiej bitwy bylo nas zaledwie 6 online, bo jak zawsze niektorym wysiadly komputery a innym odcieli prad. Polacy nie byli przygotowani do wojny, prawda jest taka ze my potrafimy tylko expic, nie potrafimy sie zebrac i porzadnie dogadac, nawet przez sms , poniewaz przewaznie kogo prosilem zeby wyslal sms oi powiadomim kogos o wojnie , odpowiadali nie mam nic na koncie ;p. Suv ciesze sie ze wrociles do swojego Pg, naprawde jest zadowolony z twojej postawy na wojnie ty i kilka innych osob pokazaliscie ze mozna walczyc i zabijac, wiec teraz ciesz sie wolnoscia. @ do Pephy nie znam cie kolego ale czytajac twoje posty na forum, odnosze wrazenie ze jestes glupiutki i udajesz cwaniaczka a naprawde to gowno zrobiles podczas wojny, wspojrz na nas my walczylismy za wolnosc a ty walczyles bo ci kazano zabijac, wiec kim jestes zwyklym popychadlem Ng. Do wszystkich kazdy kto chce zaplacic prosze bardzo placcie i grajcie sobie, ale jak zobacze zaraz po paymencie osoby ktore nie braly udzialu w bitwach , poniewaz im net wylaczyli lub komputery sie zepsuly to sie naprawde wkur.......wie. Cya przyjaciele. Signed by king |
No to informuj Ptaszku o 100 lvlu via gg bo twój świat nie jest już moim światem.. :] Szkoda mi tylko Zasy i reszty chłopaków, bo oni naprawde myśleli, że da się coś z tego ugrać... Peero ja wiem czy za wolność? :D popatrz na to z innej strony twoja wolność nie jest zdecydowanie ich wolnością :) Wojna jak wojna: chodzi tylko i wyłącznie o własne korzyści potem to już tylko dorabianie ideologii... Miachavelli powiedział: historia nie mówi, źle o tych, którzy wygrali, tak więc to wy jesteście "evul" w tej wojnie xD Co do ludzi "awaryjnych" - jesteście żałośni.. Chcieliście się nachapać tanim kosztem, ale nie wyszło co? To teraz chociaz popłacicie te swoje mierne majątki, które mieliście pomnożyć będąc w przyszłej gildii rządzącej.. Szikaka powinieneś raz zdechnać za swoją sprawe, nie mam słów... Pozdro Dla chłopaków z Obsidii.. trzymajcie się... No i pozdro dla pephego, któremu nawet jak aimbota dali to za daleko stoi, żeby z sd bić buhahahahahaahahahahah :D :D :D :D
|
Zapomnialem dodac kazdy kto mysli ze bedzie wolny po paymencie to jest w bledzie. Ng jasno i wyraznie powiedzialo ze oni nie chca juz expic i niechca nas na servie wiec zaplacenie im to jest tylko srtata naszej ciekoz zarobionej kasy. Predzej czy pozniej i tak bedziemy hunted, ja mysle ze oni nie beda dlugo czekac z tym huntowaniem. Chlopaki dzisiaj na guild chat wymyslilismy nowa opcje, ktora ma byc naszym kluczem do sukcesu ale potrzebujemy wszystkich online i pogadac otym, piszcie kiedy mozecie byc online , mysle tutaj o elektryk'death, marelw, mudry, qeni, i reszcie ludzi z naszej gildii.
Pozdrawiam i moge powiedziec ze to jeszcze nie koniec wejdzcie to pogadamy. Piszcie kiedy macie czas najlepiej gdzies kolo 20 godz. |
arabku, I arrived, I fragged, I paid :o
wiecie przyszedlem zrobilem pare fragow ale zdecydowalem ze z takim teamem daleko nie zajde i zaplacilem proste~ lece expic dzisiaj 94 : ) |
idz sie tym chwal na swoim forum gdzie cala banda osob ciebie nie znajacych ani troche bedzie ci gratulwoac i marzyc o zostaniu twoim "przyjacielem"
|
Wg. mnie Suv ma trochę racji bo walczyły zawsze te same osoby: Suv, Don Zasa, Yunichi, Mentor. Oraz niekiedy kto inny się dołączył... Peero nie wiem czego pragniesz, ale nawet jeśli się all zalogujecie to i tak jeden wielki kutafon będzie
|
suv kompletnie nie rozumiem twojego posuniecia ^.- teraz bedziesz miec abonament za granie na obsidii =)
|
Cytuj:
Yunichi jak to powiedzial "Pephy leci jako 1st" a to ze Ty jestes noobem i kazesz mi stac sorcem na przedzie to twoj problem, idz pograj na otsach chlopak, pokaz swoje pvp i walcz napie, zoabczymy kto bedzie mial lepszego "aimbota" :) Suv keep on goin' ;) To kiedy na te WRLe?:D @Arabek, popychać to ty możesz Qeniego ;) Pokaż mi kto z tych co zapłacili padł. Nikt? :O You just PWn @Sobs PS; proponuje kupic zapasowe korki |
Cytuj:
|
@zielaq
Przepraszam Bogu pvp -_- mi pej... "moze w venore bo stalem z tylu i nie moglem sdkowac kazdego" - najpierw byłeś z tyłu, teraz już za ścianą? ciekawe, co będzie w następnym poście (bo może tak naprawde to w ph stałeś czy gdzieś?)... Nie każe ci stać z przodu, tylko nie p****** głupot, nie lubie jak ktoś chce być na siłe fajniejszy niż jest... "pokaz swoje pvp i walcz napie" - jeśli to by wybuchło jakiś miesiąc później walczyłbym, wierz mi.. I jeśli nie rozróżniasz nooba od low lvl'a to świadczy tylko i wyłącznie o Twoim ograniczeniu, a nie moim.. Trzymaj ze swoimi "h lvl friends", może ci Mannow pozwoli 100 lvl wbić. "@Arabek, popychać to ty możesz Qeniego Pokaż mi kto z tych co zapłacili padł. Nikt? :O You just PWn" - pwnd to ty jestes przez swoje ograniczenie... Jak by zabili od razu, to więcej "skruszonych owieczek" by już nie zapłaciło, bo po co... Najpierw zbiorą kase, dopiero poźniej znajdą powody, ot co. Stary rzuć to forum, znajdź sobie życie ew jakieś hobby (może zbieranie znaczków?? Mannow ci po znajomości załatwi).. A jeśli boisz się o moje pvp.. Coż zapewniam Cię, że kiedyś mnie spotkasz w złym momencie.. |
FooF obejrzyj filmik brainles retardzie a potem komentuj
|
lol zapomniałem podkreślić ironii jak Suv i już się schody zaczynają...
Zwykle bardziej rozmowny jesteś.. czyżby reszta zabolała? B) |
Foof, zachowujesz się jak dzieciak. Co Cię może obchodzić co robi, z kim jest, jak walczy... To jego acc/char i może wszystko robić, nie zabronisz mu tego. To że wybrał Szwedzką stronę to jego wybór. Prawda jest taka, że Polacy nigdy nie byli lepsi w tą marną gierkę od Szwedów. Co prawda, jest kilka serverów gdzie nasi rodacy mają władzę i zgranie, ale jest ich nie za dużo. / Nie widze powodu, żebyś go dalej dissował bo to niema sensu.
~Rl Dala |
@up
Pojęcia nie mam, o co ci chodzi.. Czy ja mu każę być po polskiej stronie? Stary ja sam uważam, że w życiu czy też w Tibii trzeba być przede wszystkim po SWOJEJ stronie, a jak gram na Obsidii to nie jestem Polakiem, tylko obsidiańczykiem i jestem przedewszystkim za kumplami, simple. Nie obchodzi mnie to z kim on jest, o co walczy i po co. Chodzi mi o to, że na forum rżnie kozaka nie do zajeb***a. "To że wybrał Szwedzką stronę to jego wybór." A Zasa, Vany i reszta chłopaków to co, Chińczycy? Raczej nie a w sobsach są... Jesteś kolejnym fatalistą Dala: czemu wy wszyscy twierdzicie, że musze grać gorzej w Tibie z powodu narodowości hmmm? Tacy jak wy nie wyjdą z dp, bo "szwedy są lepsi w tibie" i potem zdziwienie i żal, że wojna przegrana... "Nie widze powodu, żebyś go dalej dissował bo to niema sensu." A ja nie widzę powodu, żeby ktoś mnie nazywał noobem tylko z powodu low lvl'a. Offtop się powoli robimy, wybaczcie. |
Foof, po pierwsze; nigdzie nie napisałem, że uważam Cię za nooba.
Nie mów mi jakie są realja tibijskich wojen, bo swoje przeżyłem i wykonałem... Mam na swoim koncie mase walk/wojen i wiem jak to jest, kto umie się zgrać, a kto nie... więc mi nie mów jak to wygląda. Moim celem był setny level i tego dokonałem, i jestem zadowolony z siebie. Tyle mnie Tibia widziała. :) Co do tych "Chińczyków", większość Sobs to PL, ale owszem są wyjątki... A jeśli chodzi o Vany'ego Hod to i tak już wypłacił się ;) ~ Pzdr |
suv nie mam nic do ciebie ale cie zabije. Kazdy kto placi na to zasluguje. Teraz rozumiem czemu w mojej aktualnej gildii jest pytanie o wiek na samym wstepie.
pozdrawiam Kala |
Tu nie chodzi o wiek suv po prostu pękł bo nie moze sobie poexpic a potrzebuje tego by egzystowac (;
|
<33 ludzi ktorzy nie wiedza jak jest a pisza <33
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |