![]() |
|
Pussy na prezydenta!
A co do serka to sprobuj przegryzc z chlebkiem. Moze lepiej bedzie smakowac Pzdr Szlajach <sex:piesek> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Próbowałem z chlebkiem ale strasznie sucho bo ten serek szybko na kanapkach zastyga :( Ale jednak jest dobra strona! Jak nawale tego cały garnuszek to można zrobić smalec. Slayerku myśle że możemy otwierać nowy interes. SLAYER & PUSSY M A L E C Co Ty na to? (A tak serio to z tym chlebkiem to mnie rozjebałeś konkretnie :D) |
Vany
Banished: until deletion because of real money advertisement :D |
A ja sie tutaj bawie cały czas.... :D:D Nie no przepraszam ja tak tylko dla zartów sobie pisze;] btw. A co to jest alkohol?:(
|
pUssy & sLayah
<cheeeeeeeeese> making company ® Jak podchodujesz bardziej to bedziemy mogli robic plesniowe i bedziemy konkurentami dla Mnicha czy Turka :D Anyway: wchodze w to :] |
chlopaki idzcie czatowac na gg, i tak 90% przewija wasze posty.
|
i od lat to samo sie przewija na tym forum, tylko czesc nickow sie zmienila...
pierdu pierdu pierdu. <-- tak mozna skomentowac 80% postow. wrzuccie na looz boysi : ) |
Cytuj:
|
Don : sorry ale all co majk napisal to prawda .... zycie !!
|
Jak tak dalej pojdzie to zamkna nam ten topic.
|
Cytuj:
|
Albo mi sie zdaje albo cos ubyło postów.....
|
Cytuj:
no wlasnie tez mi sie tak zdaje:D |
Name: Iron drifter
Sex: male Profession: None Level: 1 World: Obsidia Residence: Rookgaard Guild membership: Gladiator of the Sparta Avengers Last login: Feb 07 2008, 21:33:30 CET 8o |
Cytuj:
|
Szkoda, że tak wyszło xD Taa ciekawe ile czasu ludzie (ci pseudo potrzebni) posiedzą sobie w NG ;]
|
@Don'Pussy
jesli chodzi o te serki co nich pisaliscie, ze nie dobre Moj przepis: daje serek na rozgrzaną patelnię z kapką oliwy i podgrzewam aż sie roztopi na jednolitą masę. Wbijam jajo, mieszam, solę i jest gotowe. Jest świetny na gorąco ale i na zimno daje radę! Tylko rzadko udaje mi się dotrzymać aż wystygnie próbuj dodać startego, lub b. drobno posiekanego czosnku pod koniec smażenia. Ja czasem tak robię - ciekawa odmiana. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Do zobaczenia [CHAR]Shanloth[/CHAR]. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |
|